ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

niko_niko_kao_ja

#1876 Re: ekupon.ba

Post by niko_niko_kao_ja »

Luce wrote:
Strpljiva wrote:Obradovali se, kao da ne mogu nikako drugačije donirati novac. Osvrnite se ljudi oko sebe, postoji masa takvih.

Ali jedno je dati komšiji ili prijatelju, a sasvim drugo to objaviti forumskoj populaciji.

Tema je e kupon. Koji je do sada promovirao proizvode/usluge ciji je krajnji cilj profit.
Pohvale e kuponu jos jednom jer je ovaj put promovirao jednu humanu akciju .

Ne vidim u cemu je problem. Ko ne moze priustiti sebi tih 10 KM za ovo odnosno onaj ciji je izbor kosa, nokti ili neka druga usluga neka to i uradi.
Ko zeli da pomaze ljudima na neki drugi nacin neka to i uradi. Ili nek otvori drugu temu koja se zove "pomoc komsijama i prijateljima" pa neka tamo osvjestava "forumsku populaciju".
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Gospoda Ministarka

#1877 Re: ekupon.ba

Post by Gospoda Ministarka »

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 18/01/2012 11:56, edited 1 time in total.
Strpljiva

#1878 Re: ekupon.ba

Post by Strpljiva »

Luce wrote:
Strpljiva wrote:Obradovali se, kao da ne mogu nikako drugačije donirati novac. Osvrnite se ljudi oko sebe, postoji masa takvih.

Ali jedno je dati komšiji ili prijatelju, a sasvim drugo to objaviti forumskoj populaciji.

Tema je e kupon. Koji je do sada promovirao proizvode/usluge ciji je krajnji cilj profit.

Ne vidim u cemu je problem. Ko ne moze priustiti sebi tih 10 KM za ovo odnosno onaj ciji je izbor kosa, nokti ili neka druga usluga neka to i uradi.
Ko zeli da pomaze ljudima na neki drugi nacin neka to i uradi. Ili nek otvori drugu temu koja se zove "pomoc komsijama i prijateljima" pa neka tamo osvjestava "forumsku populaciju".
Nažalost, taj dio foruma je slabo posjećen, te je i tema nepotrebna.

Niko ne želi osvještavati forumaše o nevoljama komšija i prijatelja. Ali kada vidim da svi skoče prozivati zbog izjave da je nekom 10 KM puno, a i ne znaju da li ta osoba daje pola plate u humanitarne svrhe, ne mogu da ne reagujem.
Alhemicarkaa

#1879 Re: ekupon.ba

Post by Alhemicarkaa »

Hmh, imam jednu misteriju :? , pa da vidim je li još neko imao taj problem. Dakle na ekupon su mi vraćene pare od perfecta u obliku e-kredite. Pokušala sam da uplatim za ovu akciju i u jednom koraku sam dobila opciju da iskoristim taj e-kredit i upišem iznos koji želim da iskoristim sa-ekredita. Upisala sam 10.00 i na mail mi došla potvrda rezervacije u kojoj piše:

Uspješno ste rezervisali kupon za ponudu Pomozimo Seadu Ferizoviću da nastavi život sa svojom porodicom i prijateljima.

Vaša sredstva u iznosu od 0 KM su rezervisana.

WTF, zašto 0? ili je to zato što mi skida sa e-kredita, a ne sa kartice?
Luce

#1880 Re: ekupon.ba

Post by Luce »

Strpljiva wrote:
Luce wrote:

Nažalost, taj dio foruma je slabo posjećen, te je i tema nepotrebna.

Niko ne želi osvještavati forumaše o nevoljama komšija i prijatelja. Ali kada vidim da svi skoče prozivati zbog izjave da je nekom 10 KM puno, a i ne znaju da li ta osoba daje pola plate u humanitarne svrhe, ne mogu da ne reagujem.
Svako ima svoj izbor i nek radi sta hoce.
Zasmetalo mi je to sto imamo talenat da pokvarimo lijepe stvari. Danas e kupon, sutra nesto drugo. Bitno je da se pozitivna energija siri, pa bilo na ovaj ili neki drugi nacin.
Luce

#1881 Re: ekupon.ba

Post by Luce »

Alhemicarkaa wrote:Hmh, imam jednu misteriju :? , pa da vidim je li još neko imao taj problem. Dakle na ekupon su mi vraćene pare od perfecta u obliku e-kredite. Pokušala sam da uplatim za ovu akciju i u jednom koraku sam dobila opciju da iskoristim taj e-kredit i upišem iznos koji želim da iskoristim sa-ekredita. Upisala sam 10.00 i na mail mi došla potvrda rezervacije u kojoj piše:

Uspješno ste rezervisali kupon za ponudu Pomozimo Seadu Ferizoviću da nastavi život sa svojom porodicom i prijateljima.

Ista stvar kod mene.
Strpljiva

#1882 Re: ekupon.ba

Post by Strpljiva »

Luce wrote:Svako ima svoj izbor i nek radi sta hoce.
Zasmetalo mi je to sto imamo talenat da pokvarimo lijepe stvari. Danas e kupon, sutra nesto drugo. Bitno je da se pozitivna energija siri, pa bilo na ovaj ili neki drugi nacin.
Niko nije ni osporio pozitivnost akcije. eKupon :thumbup:
karanana

#1883 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

generalno ne podrzavam skupljanje para za lijecenja, i imam citavu filozofiju iza toga, ali eto lijep gest ekupona u svakom slucaju.
Irm@

#1884 Re: ekupon.ba

Post by Irm@ »

karanana wrote:generalno ne podrzavam skupljanje para za lijecenja, i imam citavu filozofiju iza toga, ali eto lijep gest ekupona u svakom slucaju.
+1 :)
Alhemicarkaa

#1885 Re: ekupon.ba

Post by Alhemicarkaa »

Luce wrote:
Alhemicarkaa wrote:Hmh, imam jednu misteriju :? , pa da vidim je li još neko imao taj problem. Dakle na ekupon su mi vraćene pare od perfecta u obliku e-kredite. Pokušala sam da uplatim za ovu akciju i u jednom koraku sam dobila opciju da iskoristim taj e-kredit i upišem iznos koji želim da iskoristim sa-ekredita. Upisala sam 10.00 i na mail mi došla potvrda rezervacije u kojoj piše:

Ista stvar kod mene.

Otišla sam na svoj profil i tamo sad piše da imam 10 km e-kredita, a ne 20, valjda je onda uplaćeno. Nadam se da će se javiti neko sa e-kupona da ovo razjasni.
sary

#1886 Re: ekupon.ba

Post by sary »

niko_niko_kao_ja wrote:ma ja ne znam uopste cemu rasprava na ovu temu, ko hoce uplatice, ko nece ne mora i zdravo. raspravljati je li puno ili malo 10 maraka je bespotrebno, nek' svako radi sta hoce sa svojim parama, ha ya.
:dance: :thumbup:
Cafe Camargue

#1887 Re: ekupon.ba

Post by Cafe Camargue »

Irm@ wrote:
karanana wrote:generalno ne podrzavam skupljanje para za lijecenja, i imam citavu filozofiju iza toga, ali eto lijep gest ekupona u svakom slucaju.
+1 :)
za takvu "filozofiju", stvarno bi lijepo bilo čuti pojašnjenje :)
karanana

#1888 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

nije tema, a moglo bi se razvuci u citavu diskusiju vezanu za odgovornosti drzave prema njenim gradjanima, odnosno njenog amnestiranja i pokrivanja njenih propusta uz pomoc ovakvih akcija kao i pitanja gdje ove enormne uplate i odvajanja iz licnih dohodaka u fondove zdravstvenog osiguranja zapravo idu.

mi u ovom trenutku, danas, imamo najmanje 6-7 ovakvih javnih akcija. ovo je postalo svakodnevnica i vise niko i ne spominje sta drzava moze uciniti za ove ljude jer od nje niko nista ni ne ocekuje a ni ona ne gleda da ista uradi jer kaze: ma odradice to merhametli ljudi. znaci s njih je obaveza skinuta.
Cafe Camargue

#1889 Re: ekupon.ba

Post by Cafe Camargue »

karanana wrote:nije tema, a moglo bi se razvuci u citavu diskusiju vezanu za odgovornosti drzave prema njenim gradjanima, odnosno njenog amnestiranja i pokrivanja njenih propusta uz pomoc ovakvih akcija kao i pitanja gdje ove enormne uplate i odvajanja iz licnih dohodaka u fondove zdravstvenog osiguranja zapravo idu.

mi u ovom trenutku, danas, imamo najmanje 6-7 ovakvih javnih akcija. ovo je postalo svakodnevnica i vise niko i ne spominje sta drzava moze uciniti za ove ljude jer od nje niko nista ni ne ocekuje a ni ona ne gleda da ista uradi jer kaze: ma odradice to merhametli ljudi. znaci s njih je obaveza skinuta.
Ma jarane, država je ... da se ne izražavam! Samo mi je malo zaparalo uši/oči da se neko protivi skupljanju para za liječenje... Mislio sam da nisu kakvi marifetluci u pitanju. Narod je u očaju, a u očaju si spreman na svašta.

eKupon :thumbup: :bih:
madnessa

#1890 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

Isto imam "filozofiju" o kojekakvim skupljanjima para i iskreno jako rijetko se odazivam na ovakve stvari. Ipak ne znam u kakvoj državi da živimo sumnjam da bi se ova količina novca iz državne kase mogla potraživati. Zato u razvijenijim zemljama imate fondove za liječenje i istraživanje neke bolesti gdje ljudi sa viškom novca (i željom da zaobiđu poreske nedaće) doniraju velike pare i onda se ovakvi slučajevi sponzorišu iz tih kasica. Zbog nedostatka tih kasica podržavam ovu akciju, jer ne znam na koji način da čovjek sabere 250K eurića za svoje liječenje osim ovako.
ema_

#1891 Re: ekupon.ba

Post by ema_ »

Ja_Ja

#1892 Re: ekupon.ba

Post by Ja_Ja »

Pregledo sam letimicno sve i ne nadjoh odgovor ni na pikpay-u, ekuponu a ni ovdje (ako sam profulo izvinjavam se), kako neko iz dijaspore moze da kupi kupon (pokusao sam donirati svojom karticom ali nije proslo)?

Hvala unaprijed!
madnessa

#1893 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

Ja_Ja wrote:Pregledo sam letimicno sve i ne nadjoh odgovor ni na pikpay-u, ekuponu a ni ovdje (ako sam profulo izvinjavam se), kako neko iz dijaspore moze da kupi kupon (pokusao sam donirati svojom karticom ali nije proslo)?

Hvala unaprijed!
Najbolje ti je kontaktirati ekupon. Jako su brzi i pristupačni. Mislim da bi uplata elektronskim bankarstvom na njihov račun mogla funkcionisati. Tako ćeš dopuniti ekredit i moći donirati.
kredenac-ac

#1894 Re: ekupon.ba

Post by kredenac-ac »

Kakva su iskustva sa ovom skolom stranih jezika?
Ledenko

#1895 Re: ekupon.ba

Post by Ledenko »

kredenac-ac wrote:Kakva su iskustva sa ovom skolom stranih jezika?
Fantastično. Ja sam na kursu engleskog, profesor odličan, mala grupa 4-6 ljudi, puno naučiš, atmosfera ljepota. Biće uskoro i za engleski ponuda preko ekupona.
vjesticanametli

#1896 Re: ekupon.ba

Post by vjesticanametli »

ema_ wrote:http://www.ekupon.ba/ponuda/255/67-popu ... dr-livnjak

Jel kome poznata ova ordinacija? :zoka:
iko????
ellmichak

#1897 Re: ekupon.ba

Post by ellmichak »

zumba, opstanak????
karanana

#1898 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

huh?
vjesticanametli

#1899 Re: ekupon.ba

Post by vjesticanametli »

kakav je ovaj stomatolog zna li iko ...........ponuda istice jos malo
nadia ali

#1900 Re: ekupon.ba

Post by nadia ali »

Idem na zumbu u opstanak super je, nastavljam i naredni mjesec...
Post Reply