sarajlija_ba wrote: Hoću bona da se brinem za nju...ona je moj cvijet, sevdah srca moga...neću da je gledam da radi za 5-6 stoja kod privatnika...radije ću ja zapeti više i snaći se...ja sam staromodan...žao mi je![]()
Laku noć.
uljepsa mi dan, nemas poooima koliko
Ovo su bile rijeci mog supruga kada sam svojevremeno slala po ne-znam-koliko prijava za raaazne poslove dnevno... omalovazavajuci sebe..prijavljivala sam se za sekretaricu (bez uvrede sekretaricama, ucila sam godinama da ne bih nasim guzonjama pravila kahve, a vani je posao sekretarice najuredniji posao..no slijedi i nastavak) pa nadalje
Ne mogu opisati taj osjecaj podrske i zajednistva i koliko mi je to tada znacilo a znaci i sada..Danas sam njegova sekretarica i imam najbolji posao na svijetu( ne mislim na poslove u kuci, nego stvarno mu pomazem u poslu)..a vala..i zaradim ja svoje
Ma cijeli se moj svijet razvedri kada vidim da ovakvih slucajeva hvala Bogu ima i da nije sve crno i bijelo...kao i to da nisu svi balkanci brkati krkani koje se zene zarad pojacanih finansija i vruceg bureka na hastalu