Moderator: anex

Vidim ja da mi se štuca...a ono me tetkino dijete spominjeMu'min wrote:Ako si iz Sarajevo organizuj kakvu roštiljadu, nabacamo gore ćevapa, malo povrća, donesem ovaj moj umak, sabere nas se par sa ove teme i deri po ćevapima.
Teta Oticon će donijeti šta slatka ili kakve razhlade što reko stari narod.
Al tamo u augustu kad prođe Ramazan.
Posto sam ja iz Hercegovine, ja cu ponjeti janjetine-Spiridon- wrote:Ja bi samo čevape ako bi mi Sarajevo bilo bliže...![]()
LP
Nadstoj da ti bude tad bliže i imaš ćevape-Spiridon- wrote:Ja bi samo čevape ako bi mi Sarajevo bilo bliže...![]()
LP
skafiskafsnjak wrote:Posto sam ja iz Hercegovine, ja cu ponjeti janjetine-Spiridon- wrote:Ja bi samo čevape ako bi mi Sarajevo bilo bliže...![]()
LP
Evo Jolokie sto si poslao / halalioMu'min wrote:

-Spiridon- wrote:Prevelika briga oko čilija - pravi recept za njihovo ubijanje!![]()
LP
Ako se ovaj put plan ne izjalovi mogli bi se fakat vidjeti u SA na jednom familijarnom susretu.Oticon wrote:Vidim ja da mi se štuca...a ono me tetkino dijete spominjeMu'min wrote:Ako si iz Sarajevo organizuj kakvu roštiljadu, nabacamo gore ćevapa, malo povrća, donesem ovaj moj umak, sabere nas se par sa ove teme i deri po ćevapima.
Teta Oticon će donijeti šta slatka ili kakve razhlade što reko stari narod.
Al tamo u augustu kad prođe Ramazan.![]()
Samo ti dođi nakon Ramazana i ponesi ljutače, mi ćemo ostalo organizovati![]()
Sad mi pade napamet onaj prijedlog razmjene od prije tri godine![]()
![]()
Svaki dan BUS iz SLO ide za Sarajevo a isto tako nazad.-Spiridon- wrote:Ja bi samo čevape ako bi mi Sarajevo bilo bliže...LP
MašaAllah, fakat je bilo halal kad su ovako lijepe.skafiskafsnjak wrote:Evo Jolokie sto si poslao / halalioMu'min wrote:![]()
Prije nego se iftariš kad počne padati mrak pogledaj malo sadnice ispod listova i okomalo počrkaj zemlju.skafiskafsnjak wrote: A primjetio sam , na jednoj stabljici Tabasco, neke rupice na listovima ... sha je ovo
Pravi momak to more. a ti ćeš imati test kad uzrije.skafiskafsnjak wrote:Brate halal nego sta, jos da se samo mognu pojesti))
Samo ti ubaci jednu BJ, kad vidiš pečeno janje skače ko Karanuli i pomaga:"GORIM!"skafiskafsnjak wrote:Dogovorite taj rostilj,,,ja obecavam pecenje iz Jablanice. Moze od Gojka, Maksumica, Zdrava voda...
Kad mi zapakuju, jolokiu jednu ubacim, da se do Sadajeva to utopi u meso
Sad meni na um pade, rekoh odoh provjeriti.. Stetocina mala na djelu ... jedva je primjetio . E sad, imam i na drugoj biljci rupica, moracu i sutra da gledam ...Mu'min wrote: Prije nego se iftariš kad počne padati mrak pogledaj malo sadnice ispod listova i okomalo počrkaj zemlju.
Da vidiš imali kakvih zelenih gusjenica.

DealMu'min wrote: Ako se ovaj put plan ne izjalovi mogli bi se fakat vidjeti u SA na jednom familijarnom susretu.
A napravi ću extra dozu umaka da ne bi ko ostao bez scovilla u ustima dok obara ćevape.
Treba ćemo još par komada jogurta radi gašenja požara i onog slatkog iz tvojih galona.
Kod mene je bilo isto...ali sam našla malu gusjenicu jedva primjetnu na poleđini lista....tako da sam zaustavila dalje pravljenje đevđira od mojih ljutačaskafiskafsnjak wrote:Sad meni na um pade, rekoh odoh provjeriti.. Stetocina mala na djelu ... jedva je primjetio . E sad, imam i na drugoj biljci rupica, moracu i sutra da gledam ...Mu'min wrote: Prije nego se iftariš kad počne padati mrak pogledaj malo sadnice ispod listova i okomalo počrkaj zemlju.
Da vidiš imali kakvih zelenih gusjenica.
To one iftarile.skafiskafsnjak wrote:PA eto je, zaokruzio sam jeMala zelena jedva se i vidi ...
Uvijek ostane koja sjemenka među zubima.Oticon wrote:Dealpod uslovom da su jogurti iz čašica jer će nam trebati za sjemena
![]()