Golman reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko treba biti prvi golman reprezentacije?

Nemanja Supić
54
8%
Asmir Begović
392
62%
Kenan Hasagić
156
24%
neko drugi
35
5%

Total votes: 637

Edin H.

#1851 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Ne znam da li ce mu klupski advokati moci pomoci, jer su on i Stoke ovo traljavo odradili ovaj put, valjda nije imao obraza da ponovo petlja, kao sa onom vakcinom za gripu.
Mustang1

#1852 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

Edin H. wrote:
van Basten wrote:što se tiče Begovića, mogu samo reći: BRAVO PAPE!!!
Šteta što Ibričiću nije još počela sezona, ali i on će shvatiti neke stvari kad ga ne bude na spisku protiv Rumunije. No to je za temu o Papetu ili reprezentaciji, ovdje samo o Begoviću...
Rekao bih to i ja da smo mi velika reprezentacija sa velikim izborom kvalitetnih igraca, pa imamo kvalitetne zamjene koje jedva cekaju da uskoce.

Situacija oko Papca nas je mozda kostala proslih kvalifikacija, tako bi se moglo desiti i sa ovim sto se desava oko Begovica (istina Pape je nagovjestavao prijetnje i Papcu, ali je od toga odustao).

Ja ovdje uopse ne govorim o Asmirovim moralnim kvalitetima, ali igraci su potrosna roba i dok dobro igraju treba ih maksimalno iskoristiti.

Nije lako BiH trenirati, moras svasta nesto biti, ne samo menadzer, u ovom konkretnom slucaju i dobar psiholog.

Jesu li prijavu FIFI podnijeli samo protiv Begovica ili i protiv Ibricica? Sta je sa Nadarevicem?
Sta ce protiv njih podnosit prijave..Begovic ne zeli da igra za repku .. Debil onaj prodo se na osnovu nastupa u reprezentaciji ..posto jedan od najperspektivnijih golmana u Engleskoj zbog dobrih nastupa u repki...treba ga otjerat kako ga nije stid !
ganjeta

#1853 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by ganjeta »

Bubalo1 wrote:Sta ce protiv njih podnosit prijave..Begovic ne zeli da igra za repku .. Debil onaj prodo se na osnovu nastupa u reprezentaciji ..posto jedan od najperspektivnijih golmana u Engleskoj zbog dobrih nastupa u repki...treba ga otjerat kako ga nije stid !
Ne bih da branim Begovica ali ovo je smjesno...cuj prod'o se zbog nastupa u repci :lol: :thumbup:
Bosanski_kralj

#1854 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Bosanski_kralj »

ganjeta wrote:
Bubalo1 wrote:Sta ce protiv njih podnosit prijave..Begovic ne zeli da igra za repku .. Debil onaj prodo se na osnovu nastupa u reprezentaciji ..posto jedan od najperspektivnijih golmana u Engleskoj zbog dobrih nastupa u repki...treba ga otjerat kako ga nije stid !
Ne bih da branim Begovica ali ovo je smjesno...cuj prod'o se zbog nastupa u repci :lol: :thumbup:
Mislim da je bio pokušao biti ironičan/sarkastičan.

Iz ovoga može izići i nešto dobro, samo zavisi kako će Begović reagovati. Ako shvati da ovakvo ponašanje više ne ide, izvine se i počne se ponašati kako treba, ne vidim razlog zašto ga nakon Rumunije ne bi ponovo pozvali.
Edin H.

#1855 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

ganjeta wrote:
Vjerujem da je bubalo sarkastican ganjeta.
ganjeta

#1856 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by ganjeta »

Ma i ja ne vjerujem..i cudim se da je bosanski kralj tako shvatio :thumbup:
Bosanski_kralj

#1857 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Bosanski_kralj »

ganjeta wrote:Ma i ja ne vjerujem..i cudim se da je bosanski kralj tako shvatio :thumbup:
:shock:
Šta ti ovo znači?
ganjeta

#1858 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by ganjeta »

Ne kontam sta nije jasno? Po cemu si shvatio da je pokusao biti sarkastican? Meni ne djeluje tako.Kontas sad?
Edin H.

#1859 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Bubalo1 wrote:Sto se nazivcirah radi budale ... Nek sam sebe suspenduje a ne preko igraci da gradi ugled...Jebo ga Mexico sto nije bio faca ko Kodro a ne sad se pravi normalan
Evo recimo ganjeta zbog ovog njegovog posta sa prethodne stranice, koji vjerovatno nisi procitao.
psydelija

#1860 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by psydelija »

asmirovi su gesti polako nepodnosljivi, safet je postupio momacki! :thumbup: :bih:

o safetu kao strucnjaku imam nulto misljenje. :D on (pape) je kolateralna steta ovoj generaciji bh fudbalera.
ganjeta

#1861 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by ganjeta »

Ok do mene je...sorry bubalo :bih:
Bosanski_kralj

#1862 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Bosanski_kralj »

ganjeta wrote:Ne kontam sta nije jasno? Po cemu si shvatio da je pokusao biti sarkastican? Meni ne djeluje tako.Kontas sad?
Edin.H napisa da vjeruje da je bubalo bio sakrastičan, a ti napisa da i ti ne vjeruješ. :? Ovo me "i" zbunilo.

Mislim da je sarkastičan zbog njegvih prethodni postova.
Mustang1

#1863 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

Ma dosadilo mi vise trubit u jednu stranu sad cu puhat u drugu :D Skoro svaki drugi treci post na bilo kojoj temi o reprezentaciji se mjesaju babe i zabe i nikome ne mozes objasniti da je pomijesao babe i zabe svi furaju svoje .. sad cu i ja svoje :D
Begovicu mrs iz repke sta ces nam ne igras u hdhhdklsklfsjleebjielerbljeBIRGLIJU! :D
cyprus

#1864 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by cyprus »

Ja se samo nadam da će ''bošnjo'' nešto iz ovog naučit, kao npr. da nikog bez pokrića/provjere ne diže u zvijezde, ustvari bolje da ne diže NIKOG nikako... Kad se samo sjetim izjava tipa: ''obezbjedili smo golmana za narednih 10-15 godina'' ili ''otjerat Kenu, više nije potreban''... :oops:

S druge strane, ne vidim koristi ni od druge krajnosti - razmjerno velikog pljuvanja :roll: . Meni bi lično bilo žao da Begović više ne nastupi za reprezentaciju, ali treba popravit odnos prema reprezentaciji...
Murat Sabanovic

#1865 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Murat Sabanovic »

dok je svaka reprzentacija jasno definisala "BROJ 1", susic od kako je selektor se jos dvoumi . zalosno ... najvaznija pozicija mu je evo vec par mjeseci otvorena ...
branimir stulic

#1866 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by branimir stulic »

Treba postaviti pitanje - sta ako covjek ne zeli da brani? Rjesenje je jednostavno.... imamo tri kvalitetna golmana koji to hoce... - Hasagic, Sehic i Avdukic.... Ko nece ko ga j.be. Tako treba uraditi i na ostalim mjestima... iako ga uopste ne gotivim, ovog puta dajem podrsku Slini...
cyprus

#1867 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by cyprus »

branimir stulic wrote:Treba postaviti pitanje - sta ako covjek ne zeli da brani? Rjesenje je jednostavno.... imamo tri kvalitetna golmana koji to hoce... - Hasagic, Sehic i Avdukic.... Ko nece ko ga j.be. Tako treba uraditi i na ostalim mjestima... iako ga uopste ne gotivim, ovog puta dajem podrsku Slini...
Nemoj mi Šehića svegati :oops: :D
ja.neron

#1868 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by ja.neron »

zabrana nastupa za klub stupa na snagu tek nakon provedene istrage i donesene odluke o kažnjavanju, a ne samo zbog podnesene prijave kako misle tzv. nogometni znalci u nogometnom savezu BiH sve do tada Begović može slobodno nastupati za klub bez ikakvih sankcija
Edin H.

#1869 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

branimir stulic wrote:Treba postaviti pitanje - sta ako covjek ne zeli da brani? Rjesenje je jednostavno.... imamo tri kvalitetna golmana koji to hoce... - Hasagic, Sehic i Avdukic.... Ko nece ko ga j.be. Tako treba uraditi i na ostalim mjestima... iako ga uopste ne gotivim, ovog puta dajem podrsku Slini...
A Buric? :roll:
shalla

#1870 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

cyprus wrote:Ja se samo nadam da će ''bošnjo'' nešto iz ovog naučit, kao npr. da nikog bez pokrića/provjere ne diže u zvijezde, ustvari bolje da ne diže NIKOG nikako... Kad se samo sjetim izjava tipa: ''obezbjedili smo golmana za narednih 10-15 godina'' ili ''otjerat Kenu, više nije potreban''... :oops:

S druge strane, ne vidim koristi ni od druge krajnosti - razmjerno velikog pljuvanja :roll: . Meni bi lično bilo žao da Begović više ne nastupi za reprezentaciju, ali treba popravit odnos prema reprezentaciji...
Izvini ali mi JESMO bili obezbjedili golmana za narednih 15 godina al eto, selektor je imao više povjerenja u povrijeđenog golmana nego u zdravog tako da ima ovdje itekako i selektorove krivice...

Za ovo što sad radi ga podržavam, nijedan igrač nije veći od reprezentacije i države i treba da kazni i Begovića i Ibričića ali nikako da ih se odrekne za sva vremena, odakle mu pravo na to? Ako bi to odlučio onda on pretvara reprezentaciju u privatnu svojinu... Ne znam, kao što neko reče, smatram da se ovo sve trebalo riješiti u četiri oka a ne preko smrdljivih novinara pa ako ništa onda bismo bar znali iz prve ruke što Asmir neće da se odazove...
Jbg, mlad je, uradio je glupost i treba da ispašta zbog toga ali to nikako ne smije da znači da ga se treba odreći zauvijek, isuviše smo mi mali da bi odbacili igrača/golmana koji je standardan u najačoj ligi na svijetu...
cyprus

#1871 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by cyprus »

shalla wrote:Izvini ali mi JESMO bili obezbjedili golmana za narednih 15 godina...
Al' evo vidiš da ipak nismo...
Baron_Samedi

#1872 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Baron_Samedi »

Bice da je i ovaj Asmir papuchar, kao i Hasan. Nedaju im zene doci na pripreme. Pa, ubijte se odma ako je zbog toga.

Inace, sto neko spomenu, stvarno ne kontam zasto je Hasagic isao na hvatanje lopte, umjesto da je izbije. Gledajuci onu situaciju vise puta, njegova namjera mi se sve vise cini kao - moram ga tako nazvat - pravo retardiran potez. To su te sitnice koje Hasagica cine prosjecnim golmanom.
Murat Sabanovic

#1873 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Murat Sabanovic »

Baron_Samedi wrote:Bice da je i ovaj Asmir papuchar, kao i Hasan. Nedaju im zene doci na pripreme. Pa, ubijte se odma ako je zbog toga.

Inace, sto neko spomenu, stvarno ne kontam zasto je Hasagic isao na hvatanje lopte, umjesto da je izbije. Gledajuci onu situaciju vise puta, njegova namjera mi se sve vise cini kao - moram ga tako nazvat - pravo retardiran potez. To su te sitnice koje Hasagica cine prosjecnim golmanom.
koji ce kurac dolaziti ,i on i hasan ,kad im navijaci kao ti jebu sve po spisku ..
Mobile_Disco

#1874 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Mobile_Disco »

Jesi ozbiljan, il´si mahmuran? :D
Timotije

#1875 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Timotije »

Talasanje pred najvazniju utakmicu kvalifikacija nam stvarno ne treba. Selektor i igrac, trebaju dogovoriti stvar, hoces-neces, i tacka. Novinarima je ovo kec na desetku, a svi ostali su na gubitku. Mali smo, imamo 3 i po dobra igraca, nikog ne treba otpisivati ako on to sam nece. Dakle kazna da i razgovor s Begovicem. Ako se covjek zahvali, onda barem znamo na cemu smo, steta ogromna, ali ne mozes nikog natjerati da nesto zavoli!
Locked