Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote:Tino Sven je igracko smece koji ce dolaskom novog selektora ekspresno izgubiti status reprezentativca.
Nisam siguran u ovu tvrdnju.
Mesa, Faruk, Vaha pa I Decembarski su Papetovi prijatelji iz klubova I reprezentacije, izostavljanje TSS bi bio veliki samar Papetu I dokaz da je tu bio zbog rodbinske veze.
Postoji ta neka trenrska solidarnost, pogotovo medju merhametli svijetom kakvi smo mi.
Sumnjam da bi Amar imao taj problem ili bilo koji stranac, tako da je vrlo moguce da TSS bude I dalje dio ovog tima, izvan prvih 11 iskreno se nadam.
Tahta wrote:jao VAHA kad se samo sjetim finale Kup Maršala ŽElj0 -Veljež 2:3
ZA DVA MINUTA DVA POGOTKA VAHIDA HALILHODŽIĆA; ZA DVA MINUTA DVA POGODKA VAHIDA HALILHODŽIĆA ...
od 1.00 s
Bio na toj utakmici u Beogradu i stvarno je Velez tada izgledao mocno
ZA DVA MINUTA DVA POGOTKA VAHIDA HALILHODŽIĆA; ZA DVA MINUTA DVA POGODKA VAHIDA HALILHODŽIĆA ...
od 1.00 s
Nije nas uništio Vaha. Uništio nas je Slavko Njeguš sa svojim "moja", a nakon tekme Čipe "uništio" Njeguša. Velež je tada odigrao dobru utakmicu, ali Željo nije bio lošiji.
U malom finalu (juniori). Sutjeska iz Nikšića je uzela Sarajevo. Na Marakani je bilo nešto više navijača Veleža (dosta iz SAP Vojvodina - "osma ofanziva".
Vaha je dobro rješenje za selektora, iako čisto sumnjam da će pristati, jer će mu ovi iz Saveza vjerovatno tražiti odlazak na EP, a ove kvalifikacije više ne zavise od nas. To dobro zna i Vahid.
Ma utakimica bila ekstra a jos bolje bilo putovanje vozom za BG te susret navijaca na topciderskoj zeljeznickoj stanici pa onda setnja po BG i opet nabrijani susreti navijaca po gradu. Sa nama je isao i Ramljak jedan od tadasnjih zestokih navijaca Sarajeva al to su bila druga vremena...vremena kad nam jos uvijek nije niko upalio svijetlo da bi izasli iz onog strasnog mraka dabogda mu ruka otpala ko ga upali
od 1.00 s
Nije nas uništio Vaha. Uništio nas je Slavko Njeguš sa svojim "moja", a nakon tekme Čipe "uništio" Njeguša. Velež je tada odigrao dobru utakmicu, ali Željo nije bio lošiji.
U malom finalu (juniori). Sutjeska iz Nikšića je uzela Sarajevo. Na Marakani je bilo nešto više navijača Veleža (dosta iz SAP Vojvodina - "osma ofanziva".
Vaha je dobro rješenje za selektora, iako čisto sumnjam da će pristati, jer će mu ovi iz Saveza vjerovatno tražiti odlazak na EP, a ove kvalifikacije više ne zavise od nas. To dobro zna i Vahid.
Prije toga vas je sudija poguro sa nepostojecim penalima. Velez je bio izraziti favorit. Zeljo je poveo u prvom poluvremenu i to je izazvalo sok. Kasnije je sve doslo na svoje mjesto. Razlika u kvaliteti je bila ocigledna.
Sta kazes, Osma ofanziva . Pa jesu li Vojvodani bili i na stanici u Mostaru
Bila je dobra reportaza sa ove utakmice, sa fokusom na Zelji. Kamera bila u svlacionici na poluvremenu kad Osim govori Cipetu da se ne pali, kako ga je ponjela publika pa ostavio rupu iza sebe
LSD wrote:Tino Sven je igracko smece koji ce dolaskom novog selektora ekspresno izgubiti status reprezentativca.
Nisam siguran u ovu tvrdnju.
Mesa, Faruk, Vaha pa I Decembarski su Papetovi prijatelji iz klubova I reprezentacije, izostavljanje TSS bi bio veliki samar Papetu I dokaz da je tu bio zbog rodbinske veze.
Postoji ta neka trenrska solidarnost, pogotovo medju merhametli svijetom kakvi smo mi.
Sumnjam da bi Amar imao taj problem ili bilo koji stranac, tako da je vrlo moguce da TSS bude I dalje dio ovog tima, izvan prvih 11 iskreno se nadam.
Vidis, ja se slazem sa tobom i upravo se ovoga i bojim, ne samo vezano za Tina iako je on tu prvi. Bojim se da ce novi trener biti Pape nakon Papeta, i da nikakvih pravih promjena nece donjeti iako ce ih pompezno najaviti. Volio bih da vidim i to cudo pa da se nesto zaista promjeni ali ako bude neki od ovih sadasnjih kandidata onda nista, gledacemo nastavak iste patnje, dovesce svoje pulene a tudje nece rastjerati, mali tim a puno vedeta. Jedino navijaci mogu insistirati na odgovornosti i postavljati visoke ciljeve i vrsiti pritisak i u to se jedino pouzdam da njih niko ne moze farbati kao sto nije mogao ni Pape, sto se tice Saveza njih nije briga, cak im previse uspjeha i nije po volji, onda moraju vise raditi i puno vise se ocekuje od njih, a love imaju i ovako, nije im lose stovise.
Šener Bajramović poslao kandidaturu za selektora u Nogometni savez BiH
Pravda za Šenera!
ps
direktni ee to su vremena bila...na derbije se zajedno išlo i naravno meza
Ja sam jos i puno mladji ali se sjecam kad su, ja mislim Zeljo i Lillestrom, negdje 2000 - 2001. igrali, a stari i jaran mu ponijeli suhovine i bocu rakije.
Ovi wannabe ultra fazoni su tek uzeli maha prije 4-5 godina.
direktni wrote:@hrasno, bila su to neka druga - ljepša vremena, Tada su navijači Sarajeva navijali za Želju na toj utakmici. Ovoj balavurdiji (ne želim vrijeđati nikoga) je to sada nepojmljivo. U vozu pjesma, mi na prozorima, a potom i kroz grad odjekuje: "Marakano otvori kapije, dolaze ti vjerne Sarajlije", a Rođeni prostrli zastave i na Trgu klanjaju Vahideee, Vahideee...
Tema je "Novi selektor...". Amar i u izjavi dinGospo.
@Tahta, Šta kažeš sudija nas pogurao za penale? i Velež bio daleko bolji? . Evo i na ovom snimku imaš reakcije "Veležovca" Njeguša. Obrati posebnu pažnju na Vaš prvi i treći gol.
Ponavljam, trebamo se držati Teme. Raspravljajmo o Šeneru Bajramoviću i ostalim kandidatima... Tahta, lijep pozdrav
Na prvom penalu Maric nije dodirnu Papricu... Ali vratimo se temi