Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ljevoruki

#1851 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by ljevoruki »

LSD wrote:Tino Sven je igracko smece koji ce dolaskom novog selektora ekspresno izgubiti status reprezentativca.
Nisam siguran u ovu tvrdnju.
Mesa, Faruk, Vaha pa I Decembarski su Papetovi prijatelji iz klubova I reprezentacije, izostavljanje TSS bi bio veliki samar Papetu I dokaz da je tu bio zbog rodbinske veze.
Postoji ta neka trenrska solidarnost, pogotovo medju merhametli svijetom kakvi smo mi.
Sumnjam da bi Amar imao taj problem ili bilo koji stranac, tako da je vrlo moguce da TSS bude I dalje dio ovog tima, izvan prvih 11 iskreno se nadam.
:bih:
todd_smith

#1852 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by todd_smith »

Znaci novi selektor je Jaran, ako je pape bio Amidza.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1853 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by hrasno38 »

Tahta wrote:jao VAHA kad se samo sjetim finale Kup Maršala ŽElj0 -Veljež 2:3
ZA DVA MINUTA DVA POGOTKA VAHIDA HALILHODŽIĆA; ZA DVA MINUTA DVA POGODKA VAHIDA HALILHODŽIĆA ...
od 1.00 s
Bio na toj utakmici u Beogradu i stvarno je Velez tada izgledao mocno
ljevoruki

#1854 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by ljevoruki »

todd_smith wrote:Znaci novi selektor je Jaran, ako je pape bio Amidza.
Ja se iskreno nadam da nece biti.
Samo sam reagovao na post koji kaze da ce TSS ekspresno izgubiti status reprezentativca BiH.
phillie

#1855 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by phillie »

north wrote:Šenera, živ mi svak....hladno izjavi da svojim iskustvom nas može odvesti na EP....žiku impozantne karijere,,,,
Jbg, ko Tikves izvede na selamet, taj sigurno zasluzuje priliku :D :D :D
todd_smith

#1856 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by todd_smith »

Pa neka ga 1 eto zovne, sta ce biti izgovor? Jer je kao sto se kaze ovdje karina od igraca, sta ga onda ima zvati

Znaci ako sljedeci selektor zovne TSS to znaci da je i on sklon steli i namjestaljkama, po vasoj logici
phillie

#1857 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by phillie »

Receno je da TSS ima kvalitet za klupe, valjda je to forumsko kompromisno rjesenje :D
hrasno38

#1858 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by hrasno38 »

hrasno38

#1859 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by hrasno38 »

direktni wrote:
hrasno38 wrote:
ZA DVA MINUTA DVA POGOTKA VAHIDA HALILHODŽIĆA; ZA DVA MINUTA DVA POGODKA VAHIDA HALILHODŽIĆA ...
od 1.00 s
Nije nas uništio Vaha. Uništio nas je Slavko Njeguš sa svojim "moja", a nakon tekme Čipe "uništio" Njeguša. Velež je tada odigrao dobru utakmicu, ali Željo nije bio lošiji.

U malom finalu (juniori). Sutjeska iz Nikšića je uzela Sarajevo. Na Marakani je bilo nešto više navijača Veleža (dosta iz SAP Vojvodina - "osma ofanziva".

Vaha je dobro rješenje za selektora, iako čisto sumnjam da će pristati, jer će mu ovi iz Saveza vjerovatno tražiti odlazak na EP, a ove kvalifikacije više ne zavise od nas. To dobro zna i Vahid.
Ma utakimica bila ekstra a jos bolje bilo putovanje vozom za BG te susret navijaca na topciderskoj zeljeznickoj stanici pa onda setnja po BG i opet nabrijani susreti navijaca po gradu. Sa nama je isao i Ramljak jedan od tadasnjih zestokih navijaca Sarajeva al to su bila druga vremena...vremena kad nam jos uvijek nije niko upalio svijetlo da bi izasli iz onog strasnog mraka dabogda mu ruka otpala ko ga upali :D
stakasa

#1860 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by stakasa »

direktni wrote:
hrasno38 wrote:
od 1.00 s
Nije nas uništio Vaha. Uništio nas je Slavko Njeguš sa svojim "moja", a nakon tekme Čipe "uništio" Njeguša. Velež je tada odigrao dobru utakmicu, ali Željo nije bio lošiji.

U malom finalu (juniori). Sutjeska iz Nikšića je uzela Sarajevo. Na Marakani je bilo nešto više navijača Veleža (dosta iz SAP Vojvodina - "osma ofanziva".

Vaha je dobro rješenje za selektora, iako čisto sumnjam da će pristati, jer će mu ovi iz Saveza vjerovatno tražiti odlazak na EP, a ove kvalifikacije više ne zavise od nas. To dobro zna i Vahid.
Prije toga vas je sudija poguro sa nepostojecim penalima. Velez je bio izraziti favorit. Zeljo je poveo u prvom poluvremenu i to je izazvalo sok. Kasnije je sve doslo na svoje mjesto. Razlika u kvaliteti je bila ocigledna.
Sta kazes, Osma ofanziva :D . Pa jesu li Vojvodani bili i na stanici u Mostaru :D
Bila je dobra reportaza sa ove utakmice, sa fokusom na Zelji. Kamera bila u svlacionici na poluvremenu kad Osim govori Cipetu da se ne pali, kako ga je ponjela publika pa ostavio rupu iza sebe :D
todd_smith

#1861 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by todd_smith »

Realno ako Osim zavrsi na klupi kada si imao Vahu, pa Felixa, pa jarane kolektivno samoubistvo neka izvrse ona petorica
fakat

#1862 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by fakat »

ljevoruki wrote:
LSD wrote:Tino Sven je igracko smece koji ce dolaskom novog selektora ekspresno izgubiti status reprezentativca.
Nisam siguran u ovu tvrdnju.
Mesa, Faruk, Vaha pa I Decembarski su Papetovi prijatelji iz klubova I reprezentacije, izostavljanje TSS bi bio veliki samar Papetu I dokaz da je tu bio zbog rodbinske veze.
Postoji ta neka trenrska solidarnost, pogotovo medju merhametli svijetom kakvi smo mi.
Sumnjam da bi Amar imao taj problem ili bilo koji stranac, tako da je vrlo moguce da TSS bude I dalje dio ovog tima, izvan prvih 11 iskreno se nadam.
:bih:
Vidis, ja se slazem sa tobom i upravo se ovoga i bojim, ne samo vezano za Tina iako je on tu prvi. Bojim se da ce novi trener biti Pape nakon Papeta, i da nikakvih pravih promjena nece donjeti iako ce ih pompezno najaviti. Volio bih da vidim i to cudo pa da se nesto zaista promjeni ali ako bude neki od ovih sadasnjih kandidata onda nista, gledacemo nastavak iste patnje, dovesce svoje pulene a tudje nece rastjerati, mali tim a puno vedeta. Jedino navijaci mogu insistirati na odgovornosti i postavljati visoke ciljeve i vrsiti pritisak i u to se jedino pouzdam da njih niko ne moze farbati kao sto nije mogao ni Pape, sto se tice Saveza njih nije briga, cak im previse uspjeha i nije po volji, onda moraju vise raditi i puno vise se ocekuje od njih, a love imaju i ovako, nije im lose stovise.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1863 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

Šener Bajramović poslao kandidaturu za selektora u Nogometni savez BiH
Pravda za Šenera! :D

ps

direktni :thumbup: ee to su vremena bila...na derbije se zajedno išlo i naravno meza :D
FreakyStyley

#1864 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by FreakyStyley »

JoseMujica wrote:
Šener Bajramović poslao kandidaturu za selektora u Nogometni savez BiH
Pravda za Šenera! :D

ps

direktni :thumbup: ee to su vremena bila...na derbije se zajedno išlo i naravno meza :D
Ja sam jos i puno mladji ali se sjecam kad su, ja mislim Zeljo i Lillestrom, negdje 2000 - 2001. igrali, a stari i jaran mu ponijeli suhovine i bocu rakije. :D

Ovi wannabe ultra fazoni su tek uzeli maha prije 4-5 godina.
LSD

#1865 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by LSD »

ova kandidatura Šenera za selektora je ozbiljan šamar za Aliju Hadziosmanovica

Braco, na tebe je red....šalji odmah Savezu svoj impozantni CV !!
Last edited by LSD on 21/11/2014 16:02, edited 1 time in total.
stakasa

#1866 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by stakasa »

direktni wrote:@hrasno, bila su to neka druga - ljepša vremena, Tada su navijači Sarajeva navijali za Želju na toj utakmici. Ovoj balavurdiji (ne želim vrijeđati nikoga) je to sada nepojmljivo. U vozu pjesma, mi na prozorima, a potom i kroz grad odjekuje: "Marakano otvori kapije, dolaze ti vjerne Sarajlije", a Rođeni prostrli zastave i na Trgu klanjaju Vahideee, Vahideee...

Tema je "Novi selektor...". Amar i u izjavi dinGospo. :D

@Tahta, Šta kažeš sudija nas pogurao za penale? :-) i Velež bio daleko bolji? :lol: . Evo i na ovom snimku imaš reakcije "Veležovca" Njeguša. Obrati posebnu pažnju na Vaš prvi i treći gol.

Ponavljam, trebamo se držati Teme. Raspravljajmo o Šeneru Bajramoviću i ostalim kandidatima... Tahta, lijep pozdrav :thumbup:
Na prvom penalu Maric nije dodirnu Papricu... Ali vratimo se temi
Murat Sabanovic

#1867 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Murat Sabanovic »

ma vaha ce biti novi selektor ! sigurno 99,9 posto!
FreakyStyley

#1868 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by FreakyStyley »

Murat Sabanovic wrote:ma vaha ce biti novi selektor ! sigurno 99,9 posto!
Jel znas nesto sto mi ne znamo Murate? :D

Jako bih volio da si u pravu.
Dino Djurbuzovic

#1869 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Dino Djurbuzovic »

Ako Amar bude izabran nadam se da nece zaboraviti sa kojim je pomocnikom imao najvise uspjeha ...
simonese

#1870 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by simonese »

Dino Djurbuzovic wrote:Ako Amar bude izabran nadam se da nece zaboraviti sa kojim je pomocnikom imao najvise uspjeha ...

:lol: :thumbup:
Iker C

#1871 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Iker C »

Dino Djurbuzovic wrote:Ako Amar bude izabran nadam se da nece zaboraviti sa kojim je pomocnikom imao najvise uspjeha ...
Vi i Almir Memić ste tandem pomoćnika koji bi polučio uspijeh.
phillie

#1872 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by phillie »

Ako Amar bude izabran nadam se da nece zaboraviti sa kojim je pomocnikom imao najvise uspjeha ...
Gospodine, to je jedan od rijetkih aduta koji su na Amarovoj strani...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1873 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

nije problem Dino učlani se u nas u БОСС i provućemo te ko Srbina...taman da zadovoljimo strukture
Murat Sabanovic

#1874 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Murat Sabanovic »

FreakyStyley wrote:
Murat Sabanovic wrote:ma vaha ce biti novi selektor ! sigurno 99,9 posto!
Jel znas nesto sto mi ne znamo Murate? :D

Jako bih volio da si u pravu.
zivi bili pa vidjeli ! cak ce ga pustiti da raditi sa svojim pomocnicima,sto je presedan pri izboru selektora.
Bosanski_kralj

#1875 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Bosanski_kralj »

Zarad mira na forumu, najbolje da selektor ne bude niko ko ima veze sa Željom ili Sarajevom. Ko bi vas još par godina trpio da se prepucavate. :oops:
Locked