Jesi li vidio za šta ga je dobio ? Baš gledam utakmicuDaryl Dixon wrote:vidi jaro nemam namjeru s' tobom da se raspravljam jer sudeci po tvojim neobjektivnim komentarima mogu zakljuciti da jos nisi punoljetan, bez uvrede ikakve naravno.. po vasim komentarima pola vas nije znalo da je Stevanovic prije ovog gore starta imao zuti karton pa se nesto ibretite i kolačite oči.. to za Slobodu ti ne bih znao reci pitaj ove tuzlenis univerzitatis i ostale, po komentarima vidim da prate i navijaju i za slobodu i za zelju.. pogledao sam drugu tekmu iz tog dvomeca sto su vas napunili i istu ste igru imali (ako ne i goru) kao i danas protiv nas.. okano ne brini se ti za nas, nama je raspored laksi za razliku od vas, vama slijede svinjski i čelik nama velež i mladost dk.Bambino Blu wrote: Opet kazem ako cemo tako zasto onda npr nije nama protiv slobode na grbavici produzio 6-7 minuta ? Vec 3 minute a bila su 3 gola, po 3 izmjene + 10minuta ukupno valjanja grceva golmanovih odugvlacenja itd.. ? Tako da tu pricu ostavi za nekoga drugog. Ja znam trazite opravdanje vuna boli to sto smo vas uzeli oba puta u sezoni sto vam je sad evropa upitna al' jebiga zivot ide dalje samo vi nazadsve u svemu svaka čast slobodi ako uzme kupi i/ili titulu, momci igraju pravo. pozdrav
Bilo je marisane na obje strane, priča kako smo vas prebili, a vi fol curice, je za obdaništa. Jednostavno smo vas dobili, drugi put ove sezone, ko zadnje levate
Ako dobijemo Svinje, završićemo Čelika ( hint: nauk iz prošle sezone )
@Samprotivsviju, iskreno ja bih bio sretan da smo vas opljačkali i da se s tim ponosim ( hint prošla sezona i "punčeva" titula ), na žalost to se uopšte nije desilo, nit je Stevanović trebao dobiti crveni i vi ste kao oštećeni, nego kmečite ko kakve babe, jer smo vas dva puta otresli ove sezone pa vam valjda teško pada + belaj u borbi za Europu