Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijedjanje”vozdrica wrote: POPUSIS MI KURAC PIZDO I TI I TEBI SLICNI
» vozdrica
30 dana
ostale prijave a ima ih mashala cu sutra pogledati, potrudite se da tema ne ode pod kljuc do iduce sezone odma
Moderator: anex
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijedjanje”vozdrica wrote: POPUSIS MI KURAC PIZDO I TI I TEBI SLICNI
smijem se kladiti da ce za koju godinu izlazak na pinkove "konvertabilna marka" glasanja biti veci nego na drzavnim izborima. bolje ni ne zasluzujemo.Oligarh wrote:Predobro opisano. Da je se ovakav vid populizma usmjerio prema pozitivnim stvarima tipa JMBG protesta, gdje bi kraj bio. Medjutim, narodu koji doživljava masovnu ekstazu zbog pobjeda nekakvi "naših" protiv "njihovih" u reality programima, vrlo teško je objasniti čak i činjenicu da je novac koji je "naš" dobio večeras isplaćen u destinama puta većoj cifri putem glasanja. A kako čujem da je i u septembru ista ova Farma, teško je ne shvatiti ovu toliko dirigovanom "pobjedom" kako bi se ovo mentalno-mazohističko onanisanje javnim mijenjem opskurne tv kao što je Pink i dalje jako učvrstilo kao pošteno nadmetanje. Samo ne znam u čemu! Još kada sam vidio plakate podrške ovom ekspresionisti po Ferhadiji i Titovoj sa populističkim sloganom "Hajmo Bosno, hajmo Hercegovino... glasajte..." shvatio sam zaista u kakvom smo dubokom qrcu!Kir Janja wrote:da je u velikom bratu pobijedila ava karabatic, cak i danasnji split i zadar bi se stidjeli. "nas" memo je vise puta dokazao da je intelektualno i karakterno pandan ave karabatic, iako se moze reci da je ava nesto manje iskompleksirana. memo je i veci laznjak, odlicno samoilustrovan onim salom fk sarajeva oko vrata i ponovljenom neuspjelo populistickom gluposcu kako je i "paja nosio sedmicu".
jedan dio novokomponovanog sarajeva, slika i prilika meme i najnizih "konvertabilnim markama" placenih strasti, veceras slavi. valjda je to i razlika izmedju sela i grada, jednog danas velikog sela sarajeva i osrednjeg gradica zadra.
citam komentare ovdje, posebno posljednjih dvadesetak stranica i po prvi put u zivotu, nakon svega sto se izdesavalo, stidim se sarajeva.
aferim.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
A srbijanci su kao pametni, pretpostavljamTheWatcher wrote:memo je pobjedio zato sto su glupi bosanci napunili dzepove mitrovicu koji ce sutra da hladi muda na jahti negdje na sredozemnom moru sa svojom gospodjom a vi cete i dalje drkati na klix.ba
memo je i slika i prilika sarajlije i bosanca kakvi mi, po srbijancima koji tamo odlucuju, trebamo biti. lazljivi, jadni, jeftini, da se ne potrose previse kada nas opet budu kupovali.DoZeN wrote:Farma je biznis, kao drugo Memo je smisljeno ubacen na Farmu. Kao trece, ubacen je onog momenta kad su vlasnici Pinka, shvatili koliko im glasova donosi Amar u Zvijezdama Granda. Pa su u Pinku sjeli i donjeli zakljucak da im treba jedan "Amar" i na Farmi. Memo je pun pogodak jer je pravi Sarajlija, i po glasu i po stasu. Cetvrto, Srbija je glasala za 5 - 6 ucesniak, a BiH samo za Memu ( sto ce reci da su se u Srbiji glasovi rasuli). Peto, Memo je u finalu dobio 61,3 % glasova, a stanija 38,7 sto ce reci da ju je Memo pocistio, ali ne samo to, ja vjerujem da je Memo Farmi donjeo vise glasova, tj vise zarade od SMS poruka nego svi ostali ucesnici zajedno. Sesto, pobjeda na Farmi uopste nije fer, jer se glasa, kao po nacionalnoj i vjerskoj osnovi, a ne na osnovu onog sto je i sama Goca Bozinovska rekla kad je dosla u studio. Pobjednik farme bi trebao da bude neko ko je vrijedan, posten, uredan, koji zna nesto o vodjenju farme itd ... I sedmo, bolje da je pobjedio Memo, nego Stanija, jer je Memo u svakom pogledu bio bolji od Stanije, koja sem gledanja i drpanja Filipa i kljucanja Filipu u mozak sta i kako treba, nista drugo nije radila... Ali Farma je pre sve ga biznis pa onda nesto drugo...
Boldirano je kljucno za Meminu pobjedudječak sa šibicama wrote:Sto letite na Oliverov forum, ja tamo ne ulazim iz principa.
Sve go Han Pijesak, svaka cast normalnim ljudima koji tamo zive, to ja cisto radi efekta uzimam...
Ste vidjeli kako ga Shahov tata zagrli i izljubi, to vrijedi vise nego pobjeda. Shaha da docekamo u Sarajevu ko Klintona, nista manje. Zasluzio je, on je Memu i doveo do ovdje, da nije bilo Nenada Aleksica, Memo bi davno puko tamo.
Laku noc svima, do nove farme, jos cemo mi par dana ako Bog da ovdje malo raspravljati, bice novinskih natpisa itd...
naravno da se i na njih odnosi ali ja zivim u bih i zaboli me mudo lijevo za srbiju i njihove glasaceLSD wrote:A srbijanci su kao pametni, pretpostavljamTheWatcher wrote:memo je pobjedio zato sto su glupi bosanci napunili dzepove mitrovicu koji ce sutra da hladi muda na jahti negdje na sredozemnom moru sa svojom gospodjom a vi cete i dalje drkati na klix.baiako su i oni isto veceras glasali (i to u mnogo vecem broju) i tako punili dzepove Mitrovicu....nekako si njih zaboravio pomenuti
e da se i sa mlohavim složim jednommleetavi wrote:Mislim da i broj stranica ove teme govori dovoljno o Bošnjama.
Da, samo što obratno Bosanci nikad ne bi zapevali pesmu pobedniku Srbinu, da je obratan slučaj i da je farma kod vas.LEDA wrote:Igbalai ja mislim ,da kada već kažu da je regionalni VB ili farma ,onda ubace jednak broj učesnika iz tih zemalja . Tako bi svi malo objektivnije počeli posmatrati učesnike.
Drago mi je što e Memo 1. ,ali mi je još draže što Stnija izgubi pobjedu.
Jedino lijepo s ove farme je prijatljstvo Sha i Meme i što ,ipak, srbi u BG zapjjevaše bosansku pjesmu pobjedniku Bosancu. Korak,po korak .....možda i ozdrvimo svi
zaboravile ste spomenuti i Ekrema jer po meni je vise Ekrem uradio za njegovu popularnost nego Shaastrid wrote:Boldirano je kljucno za Meminu pobjedudječak sa šibicama wrote:Sto letite na Oliverov forum, ja tamo ne ulazim iz principa.
Sve go Han Pijesak, svaka cast normalnim ljudima koji tamo zive, to ja cisto radi efekta uzimam...
Ste vidjeli kako ga Shahov tata zagrli i izljubi, to vrijedi vise nego pobjeda. Shaha da docekamo u Sarajevu ko Klintona, nista manje. Zasluzio je, on je Memu i doveo do ovdje, da nije bilo Nenada Aleksica, Memo bi davno puko tamo.
Laku noc svima, do nove farme, jos cemo mi par dana ako Bog da ovdje malo raspravljati, bice novinskih natpisa itd...![]()
Bravo Memo![]()
Nek` si oduvao sraniju![]()
LEDA
Tacno cu teHavatar wrote:To Memo care![]()
![]()
![]()
![]()
Sad ce Astrid bit krivo sto joj nije Memo bio favorit![]()
Naravno, na gostoprimstvu se zahvalio i Memin drug.iscrtani čovek wrote:Da, samo što obratno Bosanci nikad ne bi zapevali pesmu pobedniku Srbinu, da je obratan slučaj i da je farma kod vas.LEDA wrote:Igbalai ja mislim ,da kada već kažu da je regionalni VB ili farma ,onda ubace jednak broj učesnika iz tih zemalja . Tako bi svi malo objektivnije počeli posmatrati učesnike.
Jedino lijepo s ove farme je prijatljstvo Sha i Meme i što ,ipak, srbi u BG zapjjevaše bosansku pjesmu pobjedniku Bosancu. Korak,po korak .....možda i ozdrvimo svi
U to bi se kladio u bilo kakvu sumu.
A ti ,,četnici'' poput Ere bez problema zapevaše tu pesmu. Moralno bi bilo da barem neko u ovom seirenju ukaže da je Memo zaista lepo primljen u Srbiji, i od farmera i inače.
LEDA wrote:Korak,po korak .....možda i ozdrvimo svi
andr0id wrote:Ne znam zasto ove zene komentarisu staniju to jest njenu plastiku?
Svejedno,ona je prava riba! Pa makar je china proizvela. Uzivam u njenom izgledu
A to da je prevrtljiva.. psihicki.. dno dna..
Haloooo dupe kakvo imaaa
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
A to kao treba da bude neka referenca i momenat za pohvaleiscrtani čovek wrote:Da, samo što obratno Bosanci nikad ne bi zapevali pesmu pobedniku Srbinu, da je obratan slučaj i da je farma kod vas.LEDA wrote:Igbalai ja mislim ,da kada već kažu da je regionalni VB ili farma ,onda ubace jednak broj učesnika iz tih zemalja . Tako bi svi malo objektivnije počeli posmatrati učesnike.
A ti ,,četnici'' poput Ere bez problema zapevaše tu pesmu. Moralno bi bilo da barem neko u ovom seirenju ukaže da je Memo zaista lepo primljen u Srbiji, i od farmera i inače.
iscrtani čovek wrote:Da, samo što obratno Bosanci nikad ne bi zapevali pesmu pobedniku Srbinu, da je obratan slučaj i da je farma kod vas.LEDA wrote:Igbalai ja mislim ,da kada već kažu da je regionalni VB ili farma ,onda ubace jednak broj učesnika iz tih zemalja . Tako bi svi malo objektivnije počeli posmatrati učesnike.
zenska tastina ocito ne poznaje granice… i ta jeftina prostitutka stanija je karakternija osoba od meme, makar je nesto skuplja od njega.astrid wrote:Boldirano je kljucno za Meminu pobjedudječak sa šibicama wrote:Sto letite na Oliverov forum, ja tamo ne ulazim iz principa.
Laku noc svima, do nove farme, jos cemo mi par dana ako Bog da ovdje malo raspravljati, bice novinskih natpisa itd...![]()
Bravo Memo![]()
LEDA
Ne za popularnost, nego za moralnu podršku, Memo nije bio dobar sa živcima, Sha ga je uvijek smirivao.electric wrote:zaboravile ste spomenuti i Ekrema jer po meni je vise Ekrem uradio za njegovu popularnost nego Shaastrid wrote:Boldirano je kljucno za Meminu pobjedudječak sa šibicama wrote:Sto letite na Oliverov forum, ja tamo ne ulazim iz principa.
Bravo Memo![]()
LEDA