Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#18276 Re: Farma

Post by ladyblue18 »

vozdrica wrote: POPUSIS MI KURAC PIZDO I TI I TEBI SLICNI :lol:
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijedjanje”
» vozdrica

30 dana

ostale prijave a ima ih mashala cu sutra pogledati, potrudite se da tema ne ode pod kljuc do iduce sezone odma
Kir Janja

#18277 Re: Farma

Post by Kir Janja »

Oligarh wrote:
Kir Janja wrote:da je u velikom bratu pobijedila ava karabatic, cak i danasnji split i zadar bi se stidjeli. "nas" memo je vise puta dokazao da je intelektualno i karakterno pandan ave karabatic, iako se moze reci da je ava nesto manje iskompleksirana. memo je i veci laznjak, odlicno samoilustrovan onim salom fk sarajeva oko vrata i ponovljenom neuspjelo populistickom gluposcu kako je i "paja nosio sedmicu".

jedan dio novokomponovanog sarajeva, slika i prilika meme i najnizih "konvertabilnim markama" placenih strasti, veceras slavi. valjda je to i razlika izmedju sela i grada, jednog danas velikog sela sarajeva i osrednjeg gradica zadra.

citam komentare ovdje, posebno posljednjih dvadesetak stranica i po prvi put u zivotu, nakon svega sto se izdesavalo, stidim se sarajeva.

aferim.
Predobro opisano. Da je se ovakav vid populizma usmjerio prema pozitivnim stvarima tipa JMBG protesta, gdje bi kraj bio. Medjutim, narodu koji doživljava masovnu ekstazu zbog pobjeda nekakvi "naših" protiv "njihovih" u reality programima, vrlo teško je objasniti čak i činjenicu da je novac koji je "naš" dobio večeras isplaćen u destinama puta većoj cifri putem glasanja. A kako čujem da je i u septembru ista ova Farma, teško je ne shvatiti ovu toliko dirigovanom "pobjedom" kako bi se ovo mentalno-mazohističko onanisanje javnim mijenjem opskurne tv kao što je Pink i dalje jako učvrstilo kao pošteno nadmetanje. Samo ne znam u čemu! Još kada sam vidio plakate podrške ovom ekspresionisti po Ferhadiji i Titovoj sa populističkim sloganom "Hajmo Bosno, hajmo Hercegovino... glasajte..." shvatio sam zaista u kakvom smo dubokom qrcu!

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
smijem se kladiti da ce za koju godinu izlazak na pinkove "konvertabilna marka" glasanja biti veci nego na drzavnim izborima. bolje ni ne zasluzujemo.
LSD

#18278 Re: Farma

Post by LSD »

TheWatcher wrote:memo je pobjedio zato sto su glupi bosanci napunili dzepove mitrovicu koji ce sutra da hladi muda na jahti negdje na sredozemnom moru sa svojom gospodjom a vi cete i dalje drkati na klix.ba :D
A srbijanci su kao pametni, pretpostavljam :lol: iako su i oni isto veceras glasali (i to u mnogo vecem broju) i tako punili dzepove Mitrovicu....nekako si njih zaboravio pomenuti :-)
LEDA

#18279 Re: Farma

Post by LEDA »

Igbala :kiss: i ja mislim ,da kada već kažu da je regionalni VB ili farma ,onda ubace jednak broj učesnika iz tih zemalja . Tako bi svi malo objektivnije počeli posmatrati učesnike.
Drago mi je što e Memo 1. ,ali mi je još draže što Stnija izgubi pobjedu.
Jedino lijepo s ove farme je prijatljstvo Sha i Meme i što ,ipak, srbi u BG zapjjevaše bosansku pjesmu pobjedniku Bosancu. Korak,po korak .....možda i ozdrvimo svi :)
rukfashmoj

#18280 Re: Farma

Post by rukfashmoj »

Bravo memo!!bravo bosno :bih:
cetnici se jedu neka neka :D
Kir Janja

#18281 Re: Farma

Post by Kir Janja »

DoZeN wrote:Farma je biznis, kao drugo Memo je smisljeno ubacen na Farmu. Kao trece, ubacen je onog momenta kad su vlasnici Pinka, shvatili koliko im glasova donosi Amar u Zvijezdama Granda. Pa su u Pinku sjeli i donjeli zakljucak da im treba jedan "Amar" i na Farmi. Memo je pun pogodak jer je pravi Sarajlija, i po glasu i po stasu. Cetvrto, Srbija je glasala za 5 - 6 ucesniak, a BiH samo za Memu ( sto ce reci da su se u Srbiji glasovi rasuli). Peto, Memo je u finalu dobio 61,3 % glasova, a stanija 38,7 sto ce reci da ju je Memo pocistio, ali ne samo to, ja vjerujem da je Memo Farmi donjeo vise glasova, tj vise zarade od SMS poruka nego svi ostali ucesnici zajedno. Sesto, pobjeda na Farmi uopste nije fer, jer se glasa, kao po nacionalnoj i vjerskoj osnovi, a ne na osnovu onog sto je i sama Goca Bozinovska rekla kad je dosla u studio. Pobjednik farme bi trebao da bude neko ko je vrijedan, posten, uredan, koji zna nesto o vodjenju farme itd ... I sedmo, bolje da je pobjedio Memo, nego Stanija, jer je Memo u svakom pogledu bio bolji od Stanije, koja sem gledanja i drpanja Filipa i kljucanja Filipu u mozak sta i kako treba, nista drugo nije radila... Ali Farma je pre sve ga biznis pa onda nesto drugo...
memo je i slika i prilika sarajlije i bosanca kakvi mi, po srbijancima koji tamo odlucuju, trebamo biti. lazljivi, jadni, jeftini, da se ne potrose previse kada nas opet budu kupovali.

dobro si ovo rekao, "i po stasu i po glasu".
Last edited by Kir Janja on 08/07/2013 01:37, edited 1 time in total.
astrid

#18282 Re: Farma

Post by astrid »

dječak sa šibicama wrote:Sto letite na Oliverov forum, ja tamo ne ulazim iz principa.

Sve go Han Pijesak, svaka cast normalnim ljudima koji tamo zive, to ja cisto radi efekta uzimam...

Ste vidjeli kako ga Shahov tata zagrli i izljubi, to vrijedi vise nego pobjeda. Shaha da docekamo u Sarajevu ko Klintona, nista manje. Zasluzio je, on je Memu i doveo do ovdje, da nije bilo Nenada Aleksica, Memo bi davno puko tamo.

Laku noc svima, do nove farme, jos cemo mi par dana ako Bog da ovdje malo raspravljati, bice novinskih natpisa itd...
Boldirano je kljucno za Meminu pobjedu :)
Bravo Memo :sretan:
Nek` si oduvao sraniju :D

LEDA :kiss:
Last edited by astrid on 08/07/2013 01:41, edited 1 time in total.
TheWatcher

#18283 Re: Farma

Post by TheWatcher »

LSD wrote:
TheWatcher wrote:memo je pobjedio zato sto su glupi bosanci napunili dzepove mitrovicu koji ce sutra da hladi muda na jahti negdje na sredozemnom moru sa svojom gospodjom a vi cete i dalje drkati na klix.ba :D
A srbijanci su kao pametni, pretpostavljam :lol: iako su i oni isto veceras glasali (i to u mnogo vecem broju) i tako punili dzepove Mitrovicu....nekako si njih zaboravio pomenuti :-)
naravno da se i na njih odnosi ali ja zivim u bih i zaboli me mudo lijevo za srbiju i njihove glasace :oops:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#18284 Re: Farma

Post by Velkoski »

Mislim da i broj stranica ove teme govori dovoljno o Bošnjama. :mrgreen:
gidra

#18285 Re: Farma

Post by gidra »

Sanel prekuco :lol:
Image
Djubre_

#18286 Re: Farma

Post by Djubre_ »

Ne znam zasto ove zene komentarisu staniju to jest njenu plastiku?

Svejedno,ona je prava riba! Pa makar je china proizvela. Uzivam u njenom izgledu 8-)

A to da je prevrtljiva.. psihicki.. dno dna..

Haloooo dupe kakvo imaaa :lol:

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
LSD

#18287 Re: Farma

Post by LSD »

mleetavi wrote:Mislim da i broj stranica ove teme govori dovoljno o Bošnjama. :mrgreen:
e da se i sa mlohavim složim jednom

@The Watcher, ma u pravu si...oko toga ne price puno...reality show, punjenje dzepova gazdi i ekipi oko njega, jbg to prolazi i šljaka pogotovo kod nas na Balkanu je to sad Inn

što kaže Mlohotinja, sama ova tema više govori o nama.....a ovo sam se javio ovdje jer je bila maloprije vriska u komšiliku, pa javiše da je zbog Memine pobjede :lol: :lol: inace, možda sam izvojio sve ukupno 5 minuta neki dan na ovu Farmu....nije mi padalo na pamet da gledam ta finala i slicno
Last edited by LSD on 08/07/2013 01:46, edited 2 times in total.
iscrtani čovek

#18288 Re: Farma

Post by iscrtani čovek »

LEDA wrote:Igbala :kiss: i ja mislim ,da kada već kažu da je regionalni VB ili farma ,onda ubace jednak broj učesnika iz tih zemalja . Tako bi svi malo objektivnije počeli posmatrati učesnike.
Jedino lijepo s ove farme je prijatljstvo Sha i Meme i što ,ipak, srbi u BG zapjjevaše bosansku pjesmu pobjedniku Bosancu. Korak,po korak .....možda i ozdrvimo svi :)
Da, samo što obratno Bosanci nikad ne bi zapevali pesmu pobedniku Srbinu, da je obratan slučaj i da je farma kod vas.
U to bi se kladio u bilo kakvu sumu.
A ti ,,četnici'' poput Ere bez problema zapevaše tu pesmu. Moralno bi bilo da barem neko u ovom seirenju ukaže da je Memo zaista lepo primljen u Srbiji, i od farmera i inače.
electric

#18289 Re: Farma

Post by electric »

astrid wrote:
dječak sa šibicama wrote:Sto letite na Oliverov forum, ja tamo ne ulazim iz principa.

Sve go Han Pijesak, svaka cast normalnim ljudima koji tamo zive, to ja cisto radi efekta uzimam...

Ste vidjeli kako ga Shahov tata zagrli i izljubi, to vrijedi vise nego pobjeda. Shaha da docekamo u Sarajevu ko Klintona, nista manje. Zasluzio je, on je Memu i doveo do ovdje, da nije bilo Nenada Aleksica, Memo bi davno puko tamo.

Laku noc svima, do nove farme, jos cemo mi par dana ako Bog da ovdje malo raspravljati, bice novinskih natpisa itd...

zaboravile ste spomenuti i Ekrema jer po meni je vise Ekrem uradio za njegovu popularnost nego Sha
astrid

#18290 Re: Farma

Post by astrid »

Havatar wrote:To Memo care :bih: :bih: :bih: :bih:
Sad ce Astrid bit krivo sto joj nije Memo bio favorit :mrgreen: :kiss:
Tacno cu te :fight:
Meni je, kao sto ti je poznato favoriti bio Sha,ali kad je on ispao...logicno,nvijala sam za Memu :) :kiss:
Last edited by astrid on 08/07/2013 01:48, edited 1 time in total.
Ripicipi

#18291 Re: Farma

Post by Ripicipi »

iscrtani čovek wrote:
LEDA wrote:Igbala :kiss: i ja mislim ,da kada već kažu da je regionalni VB ili farma ,onda ubace jednak broj učesnika iz tih zemalja . Tako bi svi malo objektivnije počeli posmatrati učesnike.
Da, samo što obratno Bosanci nikad ne bi zapevali pesmu pobedniku Srbinu, da je obratan slučaj i da je farma kod vas.
A ti ,,četnici'' poput Ere bez problema zapevaše tu pesmu. Moralno bi bilo da barem neko u ovom seirenju ukaže da je Memo zaista lepo primljen u Srbiji, i od farmera i inače.
Naravno, na gostoprimstvu se zahvalio i Memin drug.
Pusti ove internet ratnike :-)
Kir Janja

#18292 Re: Farma

Post by Kir Janja »

LEDA wrote:Korak,po korak .....možda i ozdrvimo svi :)
:lol:
DoZeN

#18293 Re: Farma

Post by DoZeN »

Era je stara ojebina, koji se njise kako vjetar duva.
Koliko je puta rekao:BIH i RS su na tebe ponosni Memo :)
pametnom dosta!
Ras Al Ghul

#18294 Re: Farma

Post by Ras Al Ghul »

andr0id wrote:Ne znam zasto ove zene komentarisu staniju to jest njenu plastiku?

Svejedno,ona je prava riba! Pa makar je china proizvela. Uzivam u njenom izgledu 8-)

A to da je prevrtljiva.. psihicki.. dno dna..

Haloooo dupe kakvo imaaa :lol:

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2

:thumbup: :bih: Tako je brate!
LSD

#18295 Re: Farma

Post by LSD »

iscrtani čovek wrote:
A to kao treba da bude neka referenca i momenat za pohvale :lol: :lol: što je covjek primljen normalno, a ne kamenovan od strane onih koji su ga pozvali.
E moj paša, imaš preniske humane kriterije...pa šta su trebali?? da ga razapnu javno samo zato što je bosanac :? :shock:
Last edited by LSD on 08/07/2013 01:52, edited 1 time in total.
Igbala

#18296 Re: Farma

Post by Igbala »

iscrtani čovek wrote:

Ukazao je javno, u studiju, Memin prijatelj.
Kir Janja

#18297 Re: Farma

Post by Kir Janja »

astrid wrote:

zenska tastina ocito ne poznaje granice… i ta jeftina prostitutka stanija je karakternija osoba od meme, makar je nesto skuplja od njega.

a za klintona i docek :shock:
brad90
Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA

#18298 Re: Farma

Post by brad90 »

Bit ce opet rata kazu svi, zato sto Memis pobijedi, pokazimo zajedno svi koliko se mrzimo, a svi smo satro liberalni i satro drugovi.

Nek je Memis uzeo iako nije on ono za sta se predstavlja, daleko je Gorazde od Sarajeva, a i on od mangupa. Satro pob(I)jeda, satro MI, satro ONi, satro liberalni, satro nacitani, satro nacisti, satro rijaliti, satro Juropa, satro boj kosovski, satro mitologija, satro heroji, satro Franjo, Slobo i Alija, satro selo i satro metropola. FEUADALIZAM DO GROBA !!! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :kiss: :run: :sax: :evil: :-D
Igbala

#18299 Re: Farma

Post by Igbala »

electric wrote:
astrid wrote:

zaboravile ste spomenuti i Ekrema jer po meni je vise Ekrem uradio za njegovu popularnost nego Sha
Ne za popularnost, nego za moralnu podršku, Memo nije bio dobar sa živcima, Sha ga je uvijek smirivao.
A sa Ekijem je pravio čokove :lol:
rukfashmoj

#18300 Re: Farma

Post by rukfashmoj »

Neka crknu dušmani :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Locked