ljubav na prvi pogled
koliko koshta?
Moderator: anex

Evo ga nov!bjuik_rivera wrote:shin wrote:
ljubav na prvi pogled![]()
koliko koshta?
Ma i meni nesto shuhveli sve nesto u opisu pisu kao nije nosen a ne pisu nov. To bi trebalo kao da povjerujes da se radi o satu koji je lezao kusur godina na lageru pa ga sad kao neko prodaje.shin wrote:Reizdanja su bezveze, pushere su totalno fulili. Radije bi Heuera orginalnog

Ne... a ono na Pik-u su replike Ž kategorije... Hublot za dvije stoje i tobjuik_rivera wrote:
da li tag heuer izradjuje neku low budget varijantu sa quartz mehanizmom, ali koja izgleda bas ovako?
realno, automatic model mi je trenutno nedokuchiv, a alergichan sam na nabudjene replike satova kakve se na piku mogu naci za 100-150 KM. dopada mi se ovaj jednostavni dizajn koji je proslavio Steve McQueen.
Da je malo vise para mogle su se i skampe naruciti.....shin wrote:
Da je malo vise para nego pameti![]()
3000M rejtan monstrum
Mislim da Fossil možeš jeftinije nabaviti preko eBaya ali pitanje je koliko bi te naši lopovi zarezali za carinu. To je više "fashion sat" koji lijepo izgleda za manje pare i vrši svoju funkciju, mislim da nema neku kolekcionarsku vrijednost. Ne znam za ostale.samo_ti wrote:Pozdrav,
Jedna od boljih tema na forumu![]()
Nego imam jedno pitanje, troumim se dakle![]()
Za jedno 300 KM, koji uzeti od ponudjenih satova: Fosil, Festina, Royal !?
Samo me zanima marka, koja je eto kao kvalitetnija...karakteristike satova ne znam, samo cijena svakog je 300-320.
A to si mogu priustiti
Eborg wrote:I ja sam imao sjajan Kenneth Cole sat. Nije nikakva marka kao što kažeš ali je super sat!Ušla voda u njega i čuča, iako je kao vodootporan.
Swatch ti odma otpada ako je starija ženska osoba,odnosno ako ne kupuješ dječiji sat.Toliko je poskupio da su sada satovi koje sam gledao prije 1 godinu i više (htio da kupim) sa cca 120 otišli na 180KM.Dobro se sjećam jedne godine njihove akcije gdje si ženski sat mogao kupiti za 80KM,sad takav isti 160.Svoj digitalac platio 180,eno ga sad 260TurioSamGa wrote:Molim za pomoc. Naime hocu zenskoj osobi da kupim sat, ali ovi skupi ne dolaze u obzir. Dakle do 100 KM. Dakle dolaze marke tipa Swatch, Casio. Za Swatch znam da ima ona radnja kod vjecne vatre. Je li moguce jos negdje nabaviti swatch satove? Gdje se u Sa mogu kupiti CASIO satovi? Hvala unaprijed
Ne rece sta si rjesio......zenny wrote:***
EDIT: rijeseno...
anonimni clan wrote:Ne rece sta si rjesio......zenny wrote:***
EDIT: rijeseno...
Ima li ko odgovor na ovo? I mene interesuje.samo_ti wrote:Pozdrav,
Jedna od boljih tema na forumu![]()
Nego imam jedno pitanje, troumim se dakle![]()
Za jedno 300 KM, koji uzeti od ponudjenih satova: Fosil, Festina, Royal !?
Samo me zanima marka, koja je eto kao kvalitetnija...karakteristike satova ne znam, samo cijena svakog je 300-320.
A to si mogu priustiti