Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Po pitanju parkiranja mislim da nema odvratnije tacke u gradu Sarajevu od F.A. Zvizdovica.
"Sofisticirani" i lijepo obceni roditelji kojima je jako bitno da im djeca idu skolu na dobrom glasu, "poslovni" ljudi vezani za Unitic, a zapravo pokondirene seljacine!
Po pitanju parkiranja mislim da nema odvratnije tacke u gradu Sarajevu od F.A. Zvizdovica.
"Sofisticirani" i lijepo obceni roditelji kojima je jako bitno da im djeca idu skolu na dobrom glasu, "poslovni" ljudi vezani za Unitic, a zapravo pokondirene seljacine!
Invalide niko ne sljivi ni za suhu sljivu, cuj ti invalid, ha ja, ja to nikad ne mogu postat mentalitet.
Invalide niko ne sljivi ni za suhu sljivu, cuj ti invalid, ha ja, ja to nikad ne mogu postat mentalitet.
ma papci sa dna kace bolan , jednom otisao na informacije i dosta
idem po sestru kad je II smjena i parkiram u albanskoj ili alta pa sacekam , oni se tamo guzvaju , raja im jebe majku kroz majku
Čuj instruktor te ne uči parkiranju niti toga ima na polaganju Pa jbt ako igdje treba naučit parkirat, to je u Sarajevu gdje vlada opšti haos povodom toga...
BlackCaviar wrote:Čuj instruktor te ne uči parkiranju niti toga ima na polaganju Pa jbt ako igdje treba naučit parkirat, to je u Sarajevu gdje vlada opšti haos povodom toga...
Ja parkiro za vrijeme obuke mozda 15 puta nazad , a bocno nikad
BlackCaviar wrote:Čuj instruktor te ne uči parkiranju niti toga ima na polaganju Pa jbt ako igdje treba naučit parkirat, to je u Sarajevu gdje vlada opšti haos povodom toga...
U moj vakat se polagao poligon posebno i tu je najvaznije bilo poloziti tri nacina parkiranja (pored kretanja pod rucnom).
Ko od sale si padao na poligonu. Malo ko je iz prve prosao. Ja sam pao npr. jer mi je prilikom paralelnog parkiranja auto skliznulo malo kad sam pustio kocnicu (neravnina pod tockom) i karambolka dosla iznad linije.
Kaze isptivac: pao si, udario si tuđe auto.
U moj vakat se polagao poligon posebno i tu je najvaznije bilo poloziti tri nacina parkiranja (pored kretanja pod rucnom).
Ko od sale si padao na poligonu. Malo ko je iz prve prosao. Ja sam pao npr. jer mi je prilikom paralelnog parkiranja auto skliznulo malo kad sam pustio kocnicu (neravnina pod tockom) i karambolka dosla iznad linije.
Kaze isptivac: pao si, udario si tuđe auto.
Pravili instruktori komadicima zvake, bojom od bombona i slicnim "nevidljivim" stvarima orjentire pa kad se ovaj cosak sajbe poklopi sa stapom koji viri iz cunja motaj puni desni dok se stap ne poklopi s orjentirom 1, onda motaj kontru dok se ne poklopi sa orjentirom 1, onda ispravljaj.
Uglavnom kako god, ja sam isto veče sa onim papirom sjeo u R4 i sa rajom u grad. Parkirao ko veliki šofer paralelno u Petrakijinoj i u Liru na piće.
Valjala je ta obuka, kako nije...
Uzmes par kolaca (ukrades nekom iz baste od paradajza) i zaceras ih i ucis parking. Vidis da vas uce i bitnije stvari od parkiranja, kao npr. voznju koja je veoma bitna a podrazumijevaju da cete vi sami nauciti parkiranje
triconja wrote:Uzmes par kolaca (ukrades nekom iz baste od paradajza) i zaceras ih i ucis parking. Vidis da vas uce i bitnije stvari od parkiranja, kao npr. voznju koja je veoma bitna a podrazumijevaju da cete vi sami nauciti parkiranje
triconja wrote:Uzmes par kolaca (ukrades nekom iz baste od paradajza) i zaceras ih i ucis parking. Vidis da vas uce i bitnije stvari od parkiranja, kao npr. voznju koja je veoma bitna a podrazumijevaju da cete vi sami nauciti parkiranje
Najjaci gif , iz kog filma dokumentarca?
Edit: evo dio odakle je ovaj gif
Mislim da bih mogao provesti jedno pola sezone tu , da malo odmorim
drugi profil wrote:Uglavnom kako god, ja sam isto veče sa onim papirom sjeo u R4 i sa rajom u grad. Parkirao ko veliki šofer paralelno u Petrakijinoj i u Liru na piće.
Valjala je ta obuka, kako nije...
Zenin brat kad se vozio sa nama i kad sam ja paralellno parkirao frajer se sjebao kako to... Jos ja i nisam neki sad wow driver, srednja zalost realno. Tad sam i saznao za ono sto sam spominjao u prijasnjem postu - nit' je kad vjezbao paralelno parkiranje nit' ga je to ko pitao