"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
hopi

#18176 Re: "Majstori" parkiranja

Post by hopi »

Image

Image

Image
drug_profi

#18177 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drug_profi »

Meni je impresivno kako ljude u stvari boli kurac za red
kakavdanakneiskustvu

#18178 Re: "Majstori" parkiranja

Post by kakavdanakneiskustvu »

za ne povjerovati
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#18179 Re: "Majstori" parkiranja

Post by bitanga_sa_otesa »

poklanjam 4 kante od jupola(2 bez poklopca) i 2 rasklimane drvene stolice,idealne za zauzimanje mjesta kad je snijeg.
triconja

#18180 Re: "Majstori" parkiranja

Post by triconja »

bitanga_sa_otesa wrote:poklanjam 4 kante od jupola(2 bez poklopca) i 2 rasklimane drvene stolice,idealne za zauzimanje mjesta kad je snijeg.
:lol: :thumbup:
tempuser

#18181 Re: "Majstori" parkiranja

Post by tempuser »

hopi wrote:Image
Po pitanju parkiranja mislim da nema odvratnije tacke u gradu Sarajevu od F.A. Zvizdovica.
"Sofisticirani" i lijepo obceni roditelji kojima je jako bitno da im djeca idu skolu na dobrom glasu, "poslovni" ljudi vezani za Unitic, a zapravo pokondirene seljacine!
misaoni

#18182 Re: "Majstori" parkiranja

Post by misaoni »

tempuser wrote:
Po pitanju parkiranja mislim da nema odvratnije tacke u gradu Sarajevu od F.A. Zvizdovica.
"Sofisticirani" i lijepo obceni roditelji kojima je jako bitno da im djeca idu skolu na dobrom glasu, "poslovni" ljudi vezani za Unitic, a zapravo pokondirene seljacine!

Apsolutno si upravu.

Snobovi pravi.
triconja

#18183 Re: "Majstori" parkiranja

Post by triconja »

tempuser wrote:
Invalide niko ne sljivi ni za suhu sljivu, cuj ti invalid, ha ja, ja to nikad ne mogu postat mentalitet.
kakavdanakneiskustvu

#18184 Re: "Majstori" parkiranja

Post by kakavdanakneiskustvu »

triconja wrote:
tempuser wrote:
Invalide niko ne sljivi ni za suhu sljivu, cuj ti invalid, ha ja, ja to nikad ne mogu postat mentalitet.

za ovo je 40 maraka mala kazna
amar1994

#18185 Re: "Majstori" parkiranja

Post by amar1994 »

tempuser wrote:
ma papci sa dna kace bolan :lol: , jednom otisao na informacije i dosta :run:

idem po sestru kad je II smjena i parkiram u albanskoj ili alta pa sacekam , oni se tamo guzvaju , raja im jebe majku kroz majku :lol:
BlackCaviar

#18186 Re: "Majstori" parkiranja

Post by BlackCaviar »

Čuj instruktor te ne uči parkiranju niti toga ima na polaganju :shock: Pa jbt ako igdje treba naučit parkirat, to je u Sarajevu gdje vlada opšti haos povodom toga...
adodbr

#18187 Re: "Majstori" parkiranja

Post by adodbr »

BlackCaviar wrote:Čuj instruktor te ne uči parkiranju niti toga ima na polaganju :shock: Pa jbt ako igdje treba naučit parkirat, to je u Sarajevu gdje vlada opšti haos povodom toga...
Ja parkiro za vrijeme obuke mozda 15 puta nazad , a bocno nikad
drug_profi

#18188 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drug_profi »

adodbr wrote:
BlackCaviar wrote:Čuj instruktor te ne uči parkiranju niti toga ima na polaganju :shock: Pa jbt ako igdje treba naučit parkirat, to je u Sarajevu gdje vlada opšti haos povodom toga...
U moj vakat se polagao poligon posebno i tu je najvaznije bilo poloziti tri nacina parkiranja (pored kretanja pod rucnom).
Ko od sale si padao na poligonu. Malo ko je iz prve prosao. Ja sam pao npr. jer mi je prilikom paralelnog parkiranja auto skliznulo malo kad sam pustio kocnicu (neravnina pod tockom) i karambolka dosla iznad linije.
Kaze isptivac: pao si, udario si tuđe auto.
tempuser

#18189 Re: "Majstori" parkiranja

Post by tempuser »

drugi profil wrote:
adodbr wrote:
U moj vakat se polagao poligon posebno i tu je najvaznije bilo poloziti tri nacina parkiranja (pored kretanja pod rucnom).
Ko od sale si padao na poligonu. Malo ko je iz prve prosao. Ja sam pao npr. jer mi je prilikom paralelnog parkiranja auto skliznulo malo kad sam pustio kocnicu (neravnina pod tockom) i karambolka dosla iznad linije.
Kaze isptivac: pao si, udario si tuđe auto.
Pravili instruktori komadicima zvake, bojom od bombona i slicnim "nevidljivim" stvarima orjentire pa kad se ovaj cosak sajbe poklopi sa stapom koji viri iz cunja motaj puni desni dok se stap ne poklopi s orjentirom 1, onda motaj kontru dok se ne poklopi sa orjentirom 1, onda ispravljaj. :lol:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#18190 Re: "Majstori" parkiranja

Post by konektovan »

Ja kad sam polagao, isto tako je bilo nekih "cudnih"orjentira i to za kamion,.... :lol: :thumbup:
drug_profi

#18191 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drug_profi »

Uglavnom kako god, ja sam isto veče sa onim papirom sjeo u R4 i sa rajom u grad. Parkirao ko veliki šofer paralelno u Petrakijinoj i u Liru na piće.
Valjala je ta obuka, kako nije...
triconja

#18192 Re: "Majstori" parkiranja

Post by triconja »

Uzmes par kolaca (ukrades nekom iz baste od paradajza) i zaceras ih i ucis parking. Vidis da vas uce i bitnije stvari od parkiranja, kao npr. voznju koja je veoma bitna a podrazumijevaju da cete vi sami nauciti parkiranje :lol:
Sodom1

#18193 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Sodom1 »

triconja wrote:Uzmes par kolaca (ukrades nekom iz baste od paradajza) i zaceras ih i ucis parking. Vidis da vas uce i bitnije stvari od parkiranja, kao npr. voznju koja je veoma bitna a podrazumijevaju da cete vi sami nauciti parkiranje :lol:
Najjaci gif , iz kog filma dokumentarca?
triconja

#18194 Re: "Majstori" parkiranja

Post by triconja »

Sodom1 wrote:
triconja wrote:Uzmes par kolaca (ukrades nekom iz baste od paradajza) i zaceras ih i ucis parking. Vidis da vas uce i bitnije stvari od parkiranja, kao npr. voznju koja je veoma bitna a podrazumijevaju da cete vi sami nauciti parkiranje :lol:

Edit: evo dio odakle je ovaj gif
Sodom1

#18195 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Sodom1 »

triconja wrote:
Sodom1 wrote:

Edit: evo dio odakle je ovaj gif
Mislim da bih mogao provesti jedno pola sezone tu , da malo odmorim :D
drug_profi

#18196 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drug_profi »

Kad gledas gif kontas ljudozder nekakav, a ovamo đozle, polo majica...
Sodom1

#18197 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Sodom1 »

Taj lik ima sigurno sto godina , a ko momak , on ne zna sta je tlak , trigliceridi , secer i te budalestine
black

#18198 Re: "Majstori" parkiranja

Post by black »

Sodom1 wrote:Taj lik ima sigurno sto godina , a ko momak , on ne zna sta je tlak , trigliceridi , secer i te budalestine
jbg on ne vozi po saraj'vu :mrgreen:
Brus Lee

#18199 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Brus Lee »

Sodom1 wrote:Taj lik ima sigurno sto godina , a ko momak , on ne zna sta je tlak , trigliceridi , secer i te budalestine
Brico ga turpijom šišao.
van Basten

#18200 Re: "Majstori" parkiranja

Post by van Basten »

drugi profil wrote:Uglavnom kako god, ja sam isto veče sa onim papirom sjeo u R4 i sa rajom u grad. Parkirao ko veliki šofer paralelno u Petrakijinoj i u Liru na piće.
Valjala je ta obuka, kako nije...
Zenin brat kad se vozio sa nama i kad sam ja paralellno parkirao frajer se sjebao kako to... Jos ja i nisam neki sad wow driver, srednja zalost realno. Tad sam i saznao za ono sto sam spominjao u prijasnjem postu - nit' je kad vjezbao paralelno parkiranje nit' ga je to ko pitao
Locked