Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sumirprimus

#18026 Re: Sarajevski derbi

Post by sumirprimus »

Ne zajebaji tomahawk.na tv.u samo se manijaci culi i onih par. Psovaca uz kameru.
Osteceni jeste.al su manijaci bili glasniji...
Realno i neutralno :thumbup:
vryzas

#18027 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

nosara wrote:
omega369 wrote:Sta imam lopovima cestitati? Na cemu? Jakupovici

Navijaju nakon gola i zadnjih 10 min :lol:
Nebi punca, sta li...?

Manijaci vas pojeli... Dakle, sve sa koreografijom za koju niste imali dovoljno ljudstva... Shvatam, kisa, prohladno... :oops:

:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

znaci :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

to je ta bojna, on i jos petErica iz kaFeza :oops:
avetinja

#18028 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Tomahawk11 wrote:
avetinja wrote:Treba biti sportista i čestitati.

Age Sarajlije sa analitičkog istoka gađaju sudiju, a on direktno šilji za njih. Pljujete po ruci koja vam guzicu briše. Ovo još nisam doživio. :lol:
Sto bolan lazes? Jasta je, gadjali ga od dragosti sto je siljio za nas :skoljka:
Gađali ste ga jer smo dali gol, pa od huje ne znate šta ćete. Kriv je sudija što je dosudio prekršaj.
Logovan

#18029 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

avetinja wrote:
Logovan wrote:
avetinja wrote:Pljujete po ruci koja vam guzicu briše. Ovo još nisam doživio. :lol:
Nemoj Boga ti da nam ta ruka guzicu briše. Vidim kako nam je šiljio.
Svaki kontakt faul, a crveni ste zaslužili.
I vi ste crveni zaslužili, kao i još par žutih. Nemoj molim te da nam on šilji, eto molim te. Dosta mi je ovakvih koji ko fol "pomažu".
Melbourne_Australia

#18030 Re: Sarajevski derbi

Post by Melbourne_Australia »

Tomahawk11 wrote:
Melbourne_Australia wrote:Vi osim suta Duljevica niste imali sut u okvir gola, onu stativu ne racunam jer ono je slucajnost..Stevanovic je zasluzio drugi zuti karton bez dileme..Penal nije bio, mislim na Kosorica..umjesto da kazete bravo bolji ste
Zato ste vi ubili od sansi....osim gola, jedna prilika, sut pored gola....
:thumbup: Za Stevanovica, a pitanje je sta bi bilo da je dobio crveni.
Za penal ne znam, evo gledam i sad snimak te prilike, ne bih mogao reci da li je igrao rukom.
Slazem se i vec sam rekao, treba cestitati, pobjeda je pobjeda, kakva god.
Pazi ako su sutevi u okvir gola mjerilo igre tu smo isti haman :D a posto se fudbal igra zbog golova i samo se to pika, tako da :izet: u svakom slucaju uzas od utakmice , a to je zbog neznanja a ne tenzija itd itd.. ps..Respect za cestitke :D
avetinja

#18031 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

sumirprimus wrote:Ne zajebaji tomahawk.na tv.u samo se manijaci culi i onih par. Psovaca uz kameru.
Da i ti jednom progovoriš ljudski. :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#18032 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:Ne zajebaji tomahawk.na tv.u samo se manijaci culi i onih par. Psovaca uz kameru.
Nije bilo dobro ozvucenje na nasoj strani :D
Ja ih nesto nisam cuo do gola. Tad su se aktivirali.
Jbe mi se ko se vise cuo, izgubismo :-?
sumirprimus

#18033 Re: Sarajevski derbi

Post by sumirprimus »

avetinja wrote:
Da i ti jednom progovoriš ljudski. :mrgreen:
Druze ja sam tuzlak uvijek govorim iskreno i realno :thumbup:
avetinja

#18034 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Logovan wrote:I vi ste crveni zaslužili, kao i još par žutih. Nemoj molim te da nam on šilji, eto molim te. Dosta mi je ovakvih koji ko fol "pomažu".
Sljedeći derbi će Bureković da sudi, pošto Valjić i Jakupa više nisu hamajlije. :mrgreen:
vryzas

#18035 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

mikrofon bio blize jugu :oops:...a sto se tice ostecenja i sanacija na "konstrukciji"...kenchooo je na potezu :kiss:
Dead Man Walking

#18036 Re: Sarajevski derbi

Post by Dead Man Walking »

jeza u ledja wrote:
Dead Man Walking wrote:
Tomahawk11 wrote: Taj dogadjaj se odvijao ispred zapada i nije tacno da je igrac Sarajeva vukao Bekrica.
Nije, al u kurcu.
Sad vidim da si ti nesto drugo "vidio". Ja sam vidio da Bekric njega drzi od samog starta i sudija pusta tako jedno 30 metara. Duljevic (ili Rustem) je imao slobodan put prema naprijed.
Vidio ono sto je kamera prikazala iz vise uglova, jedan drugog cijelo vrijeme cupali za dres dok Rustemu nije dokurcilo pa je odlucio da padne. Otvoren put prema golu? :lol:

Jarane, libo me, tefteri kolko oces, al bar utefteri sve onako kako je bilo, a ne ono sto tebi odgovara.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#18037 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

lijek-za-sve

#18038 Re: Sarajevski derbi

Post by lijek-za-sve »

jel se to vise ne pika kad igrac rukom u sesnest brani go?
rage_guy

#18039 Re: Sarajevski derbi

Post by rage_guy »

Sto volim citat objektivne postove i sa jedne i sa druge strane. :D
Vidim na ovim slikama da je jug do kraja pun, a na sjeveru ima jos mjesta sa strana. Da li sjeverna tribina ima veci kapacitet od juzne?
sumirprimus

#18040 Re: Sarajevski derbi

Post by sumirprimus »

Tomahawk11 wrote:
Nije bilo dobro ozvucenje na nasoj strani :D
Ja ih nesto nisam cuo do gola. Tad su se aktivirali.
Jbe mi se ko se vise cuo, izgubismo :-?
Druze cijelu tekmu... :wink:
Vi ste se culi u dva navrata.
Tomahawk11
Globalni moderator

#18041 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

avetinja wrote:
Tomahawk11 wrote:
avetinja wrote:Treba biti sportista i čestitati.

Age Sarajlije sa analitičkog istoka gađaju sudiju, a on direktno šilji za njih. Pljujete po ruci koja vam guzicu briše. Ovo još nisam doživio. :lol:
Sto bolan lazes? Jasta je, gadjali ga od dragosti sto je siljio za nas :skoljka:
Gađali ste ga jer smo dali gol, pa od huje ne znate šta ćete. Kriv je sudija što je dosudio prekršaj.
Kriv je sudija sto nije Stevanovica iskljucio prije nego je zamjenjen u 38. minuti. Ko to mijenja igraca u 38. minuti, osim ako nije povrijedjen. Ima tu jos materijala, ali nejse....gotovo i sta sad....al mi glupo ovo da smo mi nasiljili na sudiju koji je siljio za nas. Siljio da ne kazem sta.
last mohicans

#18042 Re: Sarajevski derbi

Post by last mohicans »

Ma ko će im čestiti...
Ovo nije ni P.....od pobjede. Mesarska ho ruk igra, uz ogromnu pomoć sudije. Svinjski će vas ubiti. Živi bili pa vidjeli. Bekrić smiješan na sredini, jedino onaj Blagojević zna igrati. Nećemo otići sa teme kao da smo poniženi,jer to nismo. Sloboda je bila poniženje pravo i tad je sramota bilo šta pisati i moglo se ljudima samo čestiti. Ovo... :run:
Kaze onaj kengur slučajna stativa, a vaš gol plod akcije, a ne što Kovačević nije skočio kako treba. By the way go je pao nakon diskutabilnog faula, a još više kartona. Možete likovati na pobjedu,a na igru se itekako zabrinuti. Jedino po vas dobro je što ste prekinuli niz naše nepobjedivosti i na golubarniku i na Koševu.
Ali doći će sve na naplatu aBd. Dogodine će biti više derbija.
vryzas

#18043 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

manijak1 wrote:
omega369 wrote:Sta imam lopovima cestitati? Na cemu? Jakupovici

Navijaju nakon gola i zadnjih 10 min :lol:
:? :? stvarno ne treba ovo komentirati :izet: :izet: treba samo reći .....plačite
Kad se pogleda historijski, nije Željo nikad pošteno dobio :D A vazda je tu i taj mitski penal, i bar koji crveni :D

Slijedeći put dignite parolu "Nemojte nam udarati igrače, osjetljivi su
ovo se zove - nemam kompas :D :D nađite mi jedan :D
Rustem bio. Vukao ga cijelo vrijeme i na kraju oborio. I jos se cudi sto dobi zuti
Rustko :D je Bekrića držao za dres sve vrijeme ......trke :oops: :D ili mi se učinilo :? :?

ti si momak ovdje zaluto :oops:

:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#18044 Re: Sarajevski derbi

Post by mali_milojica »

Prica raja da su neki pitari napali Dinu Selimovica u lozi :?
lakilaka

#18045 Re: Sarajevski derbi

Post by lakilaka »

Pulse460 wrote:
Tomahawk11 wrote:
lakilaka wrote: libo racku plave hoces li ti ili ne cestitati. to govori vise o tebi. evo sada saznadoh da se sastaje skupstina plavih da razmotri to sto ti nisi cestitao. bjezi baaaaa. edis pobjedio u zadnja dva derbija. po tome ce biti rekorder, ako to ne poboljsa pobjedom u naredna dva. ratnik je on.
Sta ti imas s tim? Sta si ti? Advokat? Eno ti Olimpic ispade, sta se slepas Zelji.
Ovaj lakilaka neki navijac Olimpica jel?
Hahahahahhahahahaha
ahahahhahahahhahaahhahaahhahahahahaahh cuj ovih. ali razumijem vas jedete svoja muda. oni znaju o meni vise nego ja sam. to je ta mitologija malenih. predaj se dino .....
bitno je da je bekric oborio hrustemovica a obojica se drzala za dresove i samo bekric dobi zuti. ko gubo ima pravo da se ljuti i jede svoja muda a i da dobije cir. plakacete vi za uscuplicem. otjeraste ga na pravdi boga.
Tomahawk11
Globalni moderator

#18046 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

rage_guy wrote:Sto volim citat objektivne postove i sa jedne i sa druge strane. :D
Vidim na ovim slikama da je jug do kraja pun, a na sjeveru ima jos mjesta sa strana. Da li sjeverna tribina ima veci kapacitet od juzne?
Tribina "Sjever - Vedran Puljić": 5.300
Tribina "Jug": 4.700
Tribina "Istok": 7.000
Tribina "Zapad": 17.500
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#18047 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

last mohicans wrote:Ma ko će im čestiti...
Ovo nije ni P.....od pobjede. Mesarska ho ruk igra, uz ogromnu pomoć sudije. Svinjski će vas ubiti. Živi bili pa vidjeli. Bekrić smiješan na sredini, jedino onaj Blagojević zna igrati. Nećemo otići sa teme kao da smo poniženi,jer to nismo. Sloboda je bila poniženje pravo i tad je sramota bilo šta pisati i moglo se ljudima samo čestiti. Ovo... :run:
Kaze onaj kengur slučajna stativa, a vaš gol plod akcije, a ne što Kovačević nije skočio kako treba. By the way go je pao nakon diskutabilnog faula, a još više kartona. Možete likovati na pobjedu,a na igru se itekako zabrinuti. Jedino po vas dobro je što ste prekinuli niz naše nepobjedivosti i na golubarniku i na Koševu.
Ali doći će sve na naplatu aBd. Dogodine će biti više derbija.
Dakle u citavoj sezoni jednom ste ponizeni a drugi put ste pobjedjeni.....ima li smisla vise ista pricati!! Naravno dogodine opet sve iz pocetka ali sad ste u svim sferama ispod Zelje jedino imamo isti broj osvojenih kupova.
rage_guy

#18048 Re: Sarajevski derbi

Post by rage_guy »

Tomahawk11 wrote:
rage_guy wrote:Sto volim citat objektivne postove i sa jedne i sa druge strane. :D
Tribina "Sjever - Vedran Puljić": 5.300
Tribina "Jug": 4.700
Tribina "Istok": 7.000
Tribina "Zapad": 17.500
Dobro sam pretpostavio znaci. Hvala na informaciji :thumbup:
JOINT_1921
Vozim: odlično

#18049 Re: Sarajevski derbi

Post by JOINT_1921 »

Pa i slijepac vidi da manijaka ima 30% vise
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#18050 Re: Sarajevski derbi

Post by mali_milojica »

last mohicans wrote:Dogodine će biti više derbija.
Znaci 12 bodova sigurnih za Zelju,osim ako se ne budete borili u ligi za opstanak :D
Post Reply