Osteceni jeste.al su manijaci bili glasniji...
Realno i neutralno
Moderators: Charuga, Tomahawk11
nosara wrote:Nebi punca, sta li...?omega369 wrote:Sta imam lopovima cestitati? Na cemu? Jakupovici
Navijaju nakon gola i zadnjih 10 min
Manijaci vas pojeli... Dakle, sve sa koreografijom za koju niste imali dovoljno ljudstva... Shvatam, kisa, prohladno...
Gađali ste ga jer smo dali gol, pa od huje ne znate šta ćete. Kriv je sudija što je dosudio prekršaj.Tomahawk11 wrote:Sto bolan lazes? Jasta je, gadjali ga od dragosti sto je siljio za nasavetinja wrote:Treba biti sportista i čestitati.
Age Sarajlije sa analitičkog istoka gađaju sudiju, a on direktno šilji za njih. Pljujete po ruci koja vam guzicu briše. Ovo još nisam doživio.![]()
I vi ste crveni zaslužili, kao i još par žutih. Nemoj molim te da nam on šilji, eto molim te. Dosta mi je ovakvih koji ko fol "pomažu".avetinja wrote:Svaki kontakt faul, a crveni ste zaslužili.Logovan wrote:Nemoj Boga ti da nam ta ruka guzicu briše. Vidim kako nam je šiljio.avetinja wrote:Pljujete po ruci koja vam guzicu briše. Ovo još nisam doživio.![]()
Pazi ako su sutevi u okvir gola mjerilo igre tu smo isti hamanTomahawk11 wrote:Zato ste vi ubili od sansi....osim gola, jedna prilika, sut pored gola....Melbourne_Australia wrote:Vi osim suta Duljevica niste imali sut u okvir gola, onu stativu ne racunam jer ono je slucajnost..Stevanovic je zasluzio drugi zuti karton bez dileme..Penal nije bio, mislim na Kosorica..umjesto da kazete bravo bolji ste
Za Stevanovica, a pitanje je sta bi bilo da je dobio crveni.
Za penal ne znam, evo gledam i sad snimak te prilike, ne bih mogao reci da li je igrao rukom.
Slazem se i vec sam rekao, treba cestitati, pobjeda je pobjeda, kakva god.
Da i ti jednom progovoriš ljudski.sumirprimus wrote:Ne zajebaji tomahawk.na tv.u samo se manijaci culi i onih par. Psovaca uz kameru.
Realno i neutralno
Nije bilo dobro ozvucenje na nasoj stranisumirprimus wrote:Ne zajebaji tomahawk.na tv.u samo se manijaci culi i onih par. Psovaca uz kameru.
Realno i neutralno
Druze ja sam tuzlak uvijek govorim iskreno i realnoavetinja wrote:Da i ti jednom progovoriš ljudski.sumirprimus wrote:Ne zajebaji tomahawk.na tv.u samo se manijaci culi i onih par. Psovaca uz kameru.
Realno i neutralno
Sljedeći derbi će Bureković da sudi, pošto Valjić i Jakupa više nisu hamajlije.Logovan wrote:I vi ste crveni zaslužili, kao i još par žutih. Nemoj molim te da nam on šilji, eto molim te. Dosta mi je ovakvih koji ko fol "pomažu".
mikrofon bio blize jugusumirprimus wrote:Ne zajebaji tomahawk.na tv.u samo se manijaci culi i onih par. Psovaca uz kameru.
Realno i neutralno
Vidio ono sto je kamera prikazala iz vise uglova, jedan drugog cijelo vrijeme cupali za dres dok Rustemu nije dokurcilo pa je odlucio da padne. Otvoren put prema golu?jeza u ledja wrote:Sad vidim da si ti nesto drugo "vidio". Ja sam vidio da Bekric njega drzi od samog starta i sudija pusta tako jedno 30 metara. Duljevic (ili Rustem) je imao slobodan put prema naprijed.Dead Man Walking wrote:Nije, al u kurcu.Tomahawk11 wrote: Taj dogadjaj se odvijao ispred zapada i nije tacno da je igrac Sarajeva vukao Bekrica.
Druze cijelu tekmu...Tomahawk11 wrote:Nije bilo dobro ozvucenje na nasoj stranisumirprimus wrote:Ne zajebaji tomahawk.na tv.u samo se manijaci culi i onih par. Psovaca uz kameru.
Realno i neutralno![]()
Ja ih nesto nisam cuo do gola. Tad su se aktivirali.
Jbe mi se ko se vise cuo, izgubismo
Kriv je sudija sto nije Stevanovica iskljucio prije nego je zamjenjen u 38. minuti. Ko to mijenja igraca u 38. minuti, osim ako nije povrijedjen. Ima tu jos materijala, ali nejse....gotovo i sta sad....al mi glupo ovo da smo mi nasiljili na sudiju koji je siljio za nas. Siljio da ne kazem sta.avetinja wrote:Gađali ste ga jer smo dali gol, pa od huje ne znate šta ćete. Kriv je sudija što je dosudio prekršaj.Tomahawk11 wrote:Sto bolan lazes? Jasta je, gadjali ga od dragosti sto je siljio za nasavetinja wrote:Treba biti sportista i čestitati.
Age Sarajlije sa analitičkog istoka gađaju sudiju, a on direktno šilji za njih. Pljujete po ruci koja vam guzicu briše. Ovo još nisam doživio.![]()
manijak1 wrote:omega369 wrote:Sta imam lopovima cestitati? Na cemu? Jakupovici
Navijaju nakon gola i zadnjih 10 min![]()
stvarno ne treba ovo komentirati
![]()
treba samo reći .....plačite
ovo se zove - nemam kompasKad se pogleda historijski, nije Željo nikad pošteno dobioA vazda je tu i taj mitski penal, i bar koji crveni
Slijedeći put dignite parolu "Nemojte nam udarati igrače, osjetljivi su![]()
nađite mi jedan
RustkoRustem bio. Vukao ga cijelo vrijeme i na kraju oborio. I jos se cudi sto dobi zutije Bekrića držao za dres sve vrijeme ......trke
![]()
ili mi se učinilo
![]()
ahahahhahahahhahaahhahaahhahahahahaahh cuj ovih. ali razumijem vas jedete svoja muda. oni znaju o meni vise nego ja sam. to je ta mitologija malenih. predaj se dino .....Pulse460 wrote:Ovaj lakilaka neki navijac Olimpica jel?Tomahawk11 wrote:Sta ti imas s tim? Sta si ti? Advokat? Eno ti Olimpic ispade, sta se slepas Zelji.lakilaka wrote: libo racku plave hoces li ti ili ne cestitati. to govori vise o tebi. evo sada saznadoh da se sastaje skupstina plavih da razmotri to sto ti nisi cestitao. bjezi baaaaa. edis pobjedio u zadnja dva derbija. po tome ce biti rekorder, ako to ne poboljsa pobjedom u naredna dva. ratnik je on.
Hahahahahhahahahaha
Tribina "Sjever - Vedran Puljić": 5.300rage_guy wrote:Sto volim citat objektivne postove i sa jedne i sa druge strane.![]()
Vidim na ovim slikama da je jug do kraja pun, a na sjeveru ima jos mjesta sa strana. Da li sjeverna tribina ima veci kapacitet od juzne?
Dakle u citavoj sezoni jednom ste ponizeni a drugi put ste pobjedjeni.....ima li smisla vise ista pricati!! Naravno dogodine opet sve iz pocetka ali sad ste u svim sferama ispod Zelje jedino imamo isti broj osvojenih kupova.last mohicans wrote:Ma ko će im čestiti...
Ovo nije ni P.....od pobjede. Mesarska ho ruk igra, uz ogromnu pomoć sudije. Svinjski će vas ubiti. Živi bili pa vidjeli. Bekrić smiješan na sredini, jedino onaj Blagojević zna igrati. Nećemo otići sa teme kao da smo poniženi,jer to nismo. Sloboda je bila poniženje pravo i tad je sramota bilo šta pisati i moglo se ljudima samo čestiti. Ovo...![]()
Kaze onaj kengur slučajna stativa, a vaš gol plod akcije, a ne što Kovačević nije skočio kako treba. By the way go je pao nakon diskutabilnog faula, a još više kartona. Možete likovati na pobjedu,a na igru se itekako zabrinuti. Jedino po vas dobro je što ste prekinuli niz naše nepobjedivosti i na golubarniku i na Koševu.
Ali doći će sve na naplatu aBd. Dogodine će biti više derbija.
Dobro sam pretpostavio znaci. Hvala na informacijiTomahawk11 wrote:Tribina "Sjever - Vedran Puljić": 5.300rage_guy wrote:Sto volim citat objektivne postove i sa jedne i sa druge strane.![]()
Vidim na ovim slikama da je jug do kraja pun, a na sjeveru ima jos mjesta sa strana. Da li sjeverna tribina ima veci kapacitet od juzne?
Tribina "Jug": 4.700
Tribina "Istok": 7.000
Tribina "Zapad": 17.500
Znaci 12 bodova sigurnih za Zelju,osim ako se ne budete borili u ligi za opstanaklast mohicans wrote:Dogodine će biti više derbija.