Ne bi on meni više zaigro..Frishak wrote:Ma Begovicu je vazno drzati mjesto, jer samo tako moze u veci klub...
kasnije se moze pozvati, ali onda ako opet otkaze, zaboravit ga ko Saliha
Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
udrch
#1801 Re: Golman reprezentacije BiH
- smoki_choko
#1802 Re: Golman reprezentacije BiH
naci ce se minutaza i za supica a vala i burica ne smijemo zaboravitiBubalo1 wrote:Pored Supica njih dvojica nemaju sanse !smoki_choko wrote:bolje mirsa, kakvog gusaMurat Sabanovic wrote:gusa treba vratiti ...
- Bosanski_kralj
#1803 Re: Golman reprezentacije BiH
Ne žali ga, pa vidio je čovjek malo Amerike.Murat Sabanovic wrote:moze i mirso ...smoki_choko wrote:bolje mirsa, kakvog gusaMurat Sabanovic wrote:gusa treba vratiti ...
jbt, meni sehica zao... covjek trco da izvadi vizu,a ni sekunde nije dobio ...
- BarbaDue
#1804 Re: Golman reprezentacije BiH
Ja nebi bio toliko strog prema Begovicu, svakako bi ga malo klepio po usima neka osjeti... ali nikako nebi dozvolio da ostanemo bez njega.
- jazzer
#1805 Re: Golman reprezentacije BiH
Malo poredjenje glede kaznjavanja Begovica..BarbaDue wrote:Ja nebi bio toliko strog prema Begovicu, svakako bi ga malo klepio po usima neka osjeti... ali nikako nebi dozvolio da ostanemo bez njega.
Nakon sranja na SP francuski savez je kaznio Evru...Smetale su mu neke stvari (nisu mogli dobiti nikoga, lose sastavljen tim, losa atmosfera zbog Domeneca...) i tako je reagovao.I lika je to pogodilo jer voli da igra za svoju
zemlju, patriota je...Njemu ne treba reprezentacija za licnu promociju jer je dugo godina u udarnom timu Man Utd a. I zali zboh toga.
Ako bi nasi kaznili Begu pitanje je koliko bi to njega uopste pogodilo. Budimo iskreni, nakon sto je zasjeo na gol Stokea ne pokazuje zelju za reprezentacijom i ne odise bas nekim patritizmom. Sve sam skloniji misljenju da je prihvatanje igranja za BiH bila samo zelja za licnom promocijom, hvatanjem boljeg ugovora. Bega je odlican golman, bio bi nam rjesenje za narednih 10 godina ali ja sam sve skepticniji po pitanju njega.
- burek_in_space
#1806 Re: Golman reprezentacije BiH
Koristiti sve mehanizme da mu se zabrani nastup za Stoke svaki put kada ne odigra za reprezentaciju a bude pozvan.BarbaDue wrote:Ja nebi bio toliko strog prema Begovicu, svakako bi ga malo klepio po usima neka osjeti... ali nikako nebi dozvolio da ostanemo bez njega.
Ako postoji mogucnost, i finansijski ga kazhnjavati.
Narediti carinicima na aerodromu u Sarajevu da ga pretresaju po dva sata najmanje.
Angazhovati nekog od ovih "nepobedivih" da mu odrzhe kratki kurs pucanja oko nogu.
-
Tarik19
#1807 Re: Golman reprezentacije BiH
-
convict
#1808 Re: Golman reprezentacije BiH
gdje je uopšte taj Supić, jel živ? brani li negdje?Bubalo1 wrote:Pored Supica njih dvojica nemaju sanse !smoki_choko wrote:bolje mirsa, kakvog gusaMurat Sabanovic wrote:gusa treba vratiti ...
- smoki_choko
#1809 Re: Golman reprezentacije BiH
eno ga u javoruconvict wrote: gdje je uopšte taj Supić, jel živ? brani li negdje?
- shalla
#1810 Re: Golman reprezentacije BiH
Uh što Asmir pokloni pobjedu Birminghamu...
Vratilo mu se neodazivanje
Vratilo mu se neodazivanje
- karanana
#1811 Re: Golman reprezentacije BiH
bravo nikola majstore!
- Baron_Samedi
#1812 Re: Golman reprezentacije BiH
Znaci BegoviČeva greska? Bas fino. Nesto mi toplo oko srca.
- Edin H.
#1813 Re: Golman reprezentacije BiH
The Serbian striker headed in from close range after 92 minutes of sterile football that looked to be heading for a goalless - and guileless - draw.
But when Asmir Begovic fumbled a shot from David Bentley as the game drifted towards its conclusion, substitute Cameron Jerome was alive to the possibility of a late goal, stealing the ball off the Stoke goalkeeper before chipping it back across goal.
Begovic flipped it upwards where a cluster of players waited a yard from goal. But at 6ft 8 ins, the tallest striker in the country was clear favourite to win the header and duly obliged to nod the ball in for his second winning goal in successive games.
But when Asmir Begovic fumbled a shot from David Bentley as the game drifted towards its conclusion, substitute Cameron Jerome was alive to the possibility of a late goal, stealing the ball off the Stoke goalkeeper before chipping it back across goal.
Begovic flipped it upwards where a cluster of players waited a yard from goal. But at 6ft 8 ins, the tallest striker in the country was clear favourite to win the header and duly obliged to nod the ball in for his second winning goal in successive games.
- smoki_choko
#1814 Re: Golman reprezentacije BiH
neka ga je primio i to svojom greskom, eto mu stoke
http://www.goalsarena.com/video/england ... ty_en.html
-
Tarik19
#1815 Re: Golman reprezentacije BiH
Igra za pogresan klub, sto jest jest.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#1816 Re: Golman reprezentacije BiH
smoki_choko wrote:neka ga je primio i to svojom greskom, eto mu stoke
Ima Boga
- jeza u ledja
#1817 Re: Golman reprezentacije BiH
glupo je sto se nasladjujete
-
Tarik19
#1818 Re: Golman reprezentacije BiH
Osvetilo mu se sto je namjerno odlucio propustiti utakmicu reprezentacije ali netreba ga sada ponizavati.
- karanana
#1819 Re: Golman reprezentacije BiH
mogo bi sorensen na gol.
- Edin H.
#1820 Re: Golman reprezentacije BiH
Apsolutno.jeza u ledja wrote:glupo je sto se nasladjujete
Asmir je trenutno jedan od rijetkih nasih igraca koji je standardan u svome klubu, jos igra u Premiershipu.
Sta mi dobijamo sa tim ako ga Pulis stavi na klupu.
Ja vjerujem da je Keni bio talentiraniji golman, ali Asmir je mladji, standardan i brani u jacoj ligi.
Ne svidja se ni meni Asmirov odnos prema reprezentaciji, ali ovo se lomilo u Albaniji kada je Susic odlucio da je Keni prvi golman.
Decko nam je potreban i zaista bi bilo steta da vec sada odustane od reprezentativnog dresa.
- shalla
#1821 Re: Golman reprezentacije BiH
PotpisIVAMEdin H. wrote:Apsolutno.jeza u ledja wrote:glupo je sto se nasladjujete
Asmir je trenutno jedan od rijetkih nasih igraca koji je standardan u svome klubu, jos igra u Premiershipu.
Sta mi dobijamo sa tim ako ga Pulis stavi na klupu.
Ja vjerujem da je Keni bio talentiraniji golman, ali Asmir je mladji, standardan i brani u jacoj ligi.
Ne svidja se ni meni Asmirov odnos prema reprezentaciji, ali ovo se lomilo u Albaniji kada je Susic odlucio da je Keni prvi golman.
Decko nam je potreban i zaista bi bilo steta da vec sada odustane od reprezentativnog dresa.
- zecko_kupuz
#1822 Re: Golman reprezentacije BiH
Begović je igrao što može značiti da je Savez odustao od potražnje sankcija, tj. da je Sušić ipak (opet) omekšao. To dalje može značiti da će Begović biti pozvan za iduće okupljanje i naći se među rajom u reprezentaciji. A ovi gore likuju li ga likuju.

- Edin H.
#1823 Re: Golman reprezentacije BiH
Ja se nadam da je Susic sa njim obavio razgovor i rekao mu u Sliskovicevom stilu da se ne zaje....zecko_kupuz wrote:Begović je igrao što može značiti da je Savez odustao od potražnje sankcija, tj. da je Sušić ipak (opet) omekšao. To dalje može značiti da će Begović biti pozvan za iduće okupljanje i naći se među rajom u reprezentaciji. A ovi gore likuju li ga likuju.![]()
![]()
- smoki_choko
#1824 Re: Golman reprezentacije BiH
susic je zvao dzeku i reko dzeko reci begi da se ne zaje´ávaEdin H. wrote:Ja se nadam da je Susic sa njim obavio razgovor i rekao mu u Sliskovicevom stilu da se ne zaje....zecko_kupuz wrote:Begović je igrao što može značiti da je Savez odustao od potražnje sankcija, tj. da je Sušić ipak (opet) omekšao. To dalje može značiti da će Begović biti pozvan za iduće okupljanje i naći se među rajom u reprezentaciji. A ovi gore likuju li ga likuju.![]()
![]()
- Edin H.
#1825 Re: Golman reprezentacije BiH
Hvala na ispravcismoki_choko wrote:susic je zvao dzeku i reko dzeko reci begi da se ne zaje´ávaEdin H. wrote:Ja se nadam da je Susic sa njim obavio razgovor i rekao mu u Sliskovicevom stilu da se ne zaje....zecko_kupuz wrote:Begović je igrao što može značiti da je Savez odustao od potražnje sankcija, tj. da je Sušić ipak (opet) omekšao. To dalje može značiti da će Begović biti pozvan za iduće okupljanje i naći se među rajom u reprezentaciji. A ovi gore likuju li ga likuju.![]()
![]()