BudalaAverus wrote: ↑29/06/2020 10:11Neka ja ću
Imam jak želudac, sve može podnijeti![]()
Mislim da je opet vrijeme, pa da čovjek ne mora sam pisati, evo ja ću![]()
![]()
Najbolja pizza u SA?
- beni-bu-man
#1801 Re: Najbolja pizza u SA?
- BHF_Manijak
#1802 Re: Najbolja pizza u SA?
Kojih mojih nabrojanih, o cemu bona pricas??! Ja ovdje nisam nijednu hvalio i u zvijezde ukivao, kazem ti da su sve sarajevske pizze prosjecne ili malo iznad prosjeka, pa i Piccolo Mondo.
Jeo milijardu puta u PM i samo mogu reci da spada u ovu drugu kategoriju, malo iznad prosjeka.
Sta je to sto PM Boga ti odvaja od ostalih? Kvalitet sira, sosa, tijesta? Da cujem bas...
Bolji su od ostalih, ali daleko od tog da se u zvijezde ukiva.
Za mene su bolji cim fuserski sir ne stavljaju, ali sad pricati o pizzi koja je san snova mi je smijesno, posebno jer im je tijesto daleko od savrsenog, meni cak i predebelo nekad.
A Agu, U2 ili Mahira spominjati u kontekstu kvalitetne pizze je smijesno, pa i u kontekstu sarajevskog loseg izbora, ne znam odakle samo izvuce da ih ja hvalim...
Ja rekoh da mi je kucna varijanta najbolja, a ako vec nisam kuci onda Vapiano, PM, Manolo...
- alibaba_i_30_godina
#1803 Re: Najbolja pizza u SA?
Sreća pa mu je mišljenje ipak skromno. 
-
Melisa84
#1804 Re: Najbolja pizza u SA?
Tijesto debeloBHF_Manijak wrote: ↑29/06/2020 10:33Kojih mojih nabrojanih, o cemu bona pricas??! Ja ovdje nisam nijednu hvalio i u zvijezde ukivao, kazem ti da su sve sarajevske pizze prosjecne ili malo iznad prosjeka, pa i Piccolo Mondo.
Jeo milijardu puta u PM i samo mogu reci da spada u ovu drugu kategoriju, malo iznad prosjeka.
Sta je to sto PM Boga ti odvaja od ostalih? Kvalitet sira, sosa, tijesta? Da cujem bas...
Za mene su bolji cim fuserski sir ne stavljaju, ali sad pricati o pizzi koja je san snova mi je smijesno, posebno jer im je tijesto daleko od savrsenog, meni cak i predebelo nekad.
A Agu, U2 ili Mahira spominjati u kontekstu kvalitetne pizze je smijesno, pa i u kontekstu sarajevskog loseg izbora, ne znam odakle samo izvuce da ih ja hvalim...![]()
![]()
Ja rekoh da mi je kucna varijanta najbolja, a ako vec nisam kuci onda Vapiano, PM, Manolo...
I, DA! PM je moja pizza iz snova i nemaš pojma koliko me raduje da takvu pizzu mogu pojesti u našem gradu.
Sve ostale naspram PM su mi obične.
Kao što sam napisala u prethodnom postu, google recenzije o PM Vam sve kažu.
- JThomas
#1805 Re: Najbolja pizza u SA?
pregoniš.
- alibaba_i_30_godina
#1806 Re: Najbolja pizza u SA?
Koju vi najviše volite pizzu iz PM-a? Meni je svaka dobra, volim Napoli pojesti.... E'o sad bih mogao
)
- Haris033
#1807 Re: Najbolja pizza u SA?
Piccolo Mondo
Nema bolje pizze u čitavom svijetu
Nema bolje pizze u čitavom svijetu
- JThomas
#1808 Re: Najbolja pizza u SA?
pregoniš.
- xoklix
#1809 Re: Najbolja pizza u SA?
I meni je pizza u Piccolu topčina.
A jeo sam pizzu diljem starog kontinenta.
Od Portugala do Vardara
A jeo sam pizzu diljem starog kontinenta.
Od Portugala do Vardara
-
Nadzorna_ploca
#1810 Re: Najbolja pizza u SA?
Pregonis i ti. 
-
Melo15
#1811 Re: Najbolja pizza u SA?
Meni Pizza Company bolja od PM..sad ce me napasti... 
- Averus
#1812 Re: Najbolja pizza u SA?
Vala najeo sam se pizza po cijeloj evropi, plus azijski dio turske (
)
Ni u italiji, ni u njemačkoj, ni u francuskoj, ni u holandiji nisam probao niti jeo pizzu da mi je ukusnija od PM pizza.
Ne kujem u zvijezde, samo kažem šta se meni najviše sviđa.
Ne bih sad nikoga ubijedio da je to najbolja pizza na svijetu, jer ukusi su različiti i to treba cijeniti.
npr Ja dobijem nagon za povraćanjem kad mi neko spomene jaje, kajmak ili majonezu na pizzi. A eto, nekima je to must-have.
Mahirovu davno probao, dobio više vode nego pizze, a nekome je ta najbolja.
Ni u italiji, ni u njemačkoj, ni u francuskoj, ni u holandiji nisam probao niti jeo pizzu da mi je ukusnija od PM pizza.
Ne kujem u zvijezde, samo kažem šta se meni najviše sviđa.
Ne bih sad nikoga ubijedio da je to najbolja pizza na svijetu, jer ukusi su različiti i to treba cijeniti.
npr Ja dobijem nagon za povraćanjem kad mi neko spomene jaje, kajmak ili majonezu na pizzi. A eto, nekima je to must-have.
Mahirovu davno probao, dobio više vode nego pizze, a nekome je ta najbolja.
- Haris033
- BHF_Manijak
#1814 Re: Najbolja pizza u SA?
Jok, ti si jela.
Vidi lutko, nema potrebe za tim nekavim nadrkanim stavom, haman oa na svskoj temi, forum je, izneses misljenje i picis dalje, ne ubjedjujes nikog ni u sta. Ne znsm je li PMS, sta je vec, ali nema potrebecsa ti to nesto s visoka fol...
Zdusno ovako jednu pizzeriju ili bilo koji drugi objekat braniti ili reklamirato moze samo vlasnik ili kcer vlasnika ili bilo koji drugi rod.
Meni nesto ili?
- alibaba_i_30_godina
#1815 Re: Najbolja pizza u SA?
Ovom nekom sto si citirao za Agu bolan, jok ti.
- BHF_Manijak
#1816 Re: Najbolja pizza u SA?
Ma troll lik, zajebava se na svim temama.

- beni-bu-man
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
- sime_cipol
#1819 Re: Najbolja pizza u SA?
Dobro, shvatili smo, ako nastavis samo ces nam ogaditi PMMelisa84 wrote: ↑29/06/2020 10:55Tijesto debeloBHF_Manijak wrote: ↑29/06/2020 10:33Kojih mojih nabrojanih, o cemu bona pricas??! Ja ovdje nisam nijednu hvalio i u zvijezde ukivao, kazem ti da su sve sarajevske pizze prosjecne ili malo iznad prosjeka, pa i Piccolo Mondo.
A Agu, U2 ili Mahira spominjati u kontekstu kvalitetne pizze je smijesno, pa i u kontekstu sarajevskog loseg izbora, ne znam odakle samo izvuce da ih ja hvalim...![]()
![]()
Ja rekoh da mi je kucna varijanta najbolja, a ako vec nisam kuci onda Vapiano, PM, Manolo...Nisi ti pojeo pizze u PM
![]()
I, DA! PM je moja pizza iz snova i nemaš pojma koliko me raduje da takvu pizzu mogu pojesti u našem gradu.
Kao što sam napisala u prethodnom postu, google recenzije o PM Vam sve kažu.
- Cossack
#1820 Re: Najbolja pizza u SA?
Što se pizza tiče:
Piccolo Mondo
.
.
.
(mnogo praznog prostora)
.
.
.
ostali

Piccolo Mondo
.
.
.
(mnogo praznog prostora)
.
.
.
ostali
-
Melo15
#1821 Re: Najbolja pizza u SA?
Na tu sam i mislio u svom postu, ostale nisam probao a ta mi je top. Neki je ne gotive zbog luka u njoj, ali jedna od rijetkih pizza gdje su i krajevi ukusnisime_cipol wrote: ↑29/06/2020 15:41Neki dan prvi put narucim pizzu u Pizza Company i po preporuci od jarana uzmem neku Bijelu pizzu. Kaze probaj, neces se pokajati. Meni Top![]()
- sime_cipol
#1822 Re: Najbolja pizza u SA?
Meni se bas zbog toga svidja, bogatstvo mirisa i okusaMelo15 wrote: ↑29/06/2020 15:56Na tu sam i mislio u svom postu, ostale nisam probao a ta mi je top. Neki je ne gotive zbog luka u njoj, ali jedna od rijetkih pizza gdje su i krajevi ukusnisime_cipol wrote: ↑29/06/2020 15:41Neki dan prvi put narucim pizzu u Pizza Company i po preporuci od jarana uzmem neku Bijelu pizzu. Kaze probaj, neces se pokajati. Meni Top![]()
![]()
- hopi
#1823 Re: Najbolja pizza u SA?
PM je meni također odličan, među top što sam jeo, baš sam bio prošle sedmice.
Moram se složiti da kod njih tijesto jeste nešto deblje, što meni lično ne smeta, i barem meni ima malo sladak okus, što mi opet ne smeta.
Moram se složiti da kod njih tijesto jeste nešto deblje, što meni lično ne smeta, i barem meni ima malo sladak okus, što mi opet ne smeta.
- Haris033
#1824 Re: Najbolja pizza u SA?
Meni će PM teško ko ogaditi.sime_cipol wrote: ↑29/06/2020 15:42Dobro, shvatili smo, ako nastavis samo ces nam ogaditi PMMelisa84 wrote: ↑29/06/2020 10:55Tijesto debeloBHF_Manijak wrote: ↑29/06/2020 10:33
Kojih mojih nabrojanih, o cemu bona pricas??! Ja ovdje nisam nijednu hvalio i u zvijezde ukivao, kazem ti da su sve sarajevske pizze prosjecne ili malo iznad prosjeka, pa i Piccolo Mondo.
![]()
Ja rekoh da mi je kucna varijanta najbolja, a ako vec nisam kuci onda Vapiano, PM, Manolo...Nisi ti pojeo pizze u PM
![]()
Kao što sam napisala u prethodnom postu, google recenzije o PM Vam sve kažu.![]()
Kakva Pizza Company, Montana, Ago, Mahir i dr. Sve su to pizze srednje ili nikakve kvalitete.
- i agree
#1825 Re: Najbolja pizza u SA?
U hepiju pica nije losa