Leksikon foruma sax i klix
-
yoyo13
#1801 Re: Leksikon foruma sax i klix
raje sa ovog foruma slabo da se sjecam...par njih sam znao uzivo..ali one koji su presli sa sarajlija sam znao skoro sve uzivo....pa jos onaj chat dok je bio....
kakva je to bila vesela druzina ljudi
ne znam gdje mi je drug sa tribine jomke
jesul mu dosli glave

- Capajebo
#1802 Re: Leksikon foruma sax i klix
besana je bila beton, a mima pencilinbleee_sa wrote:Kad je mene savjetovala da ja nisam za jednu curu, ono k'o ona je predobra za mene...![]()
-
L u c i f e r
#1803 Re: Leksikon foruma sax i klix
ispravka krivih navoda:
nisam doticni gosn bandini
ne trolam
nisam veliki bosnjak neg nako normalne velicine, taman
na saxu sam bio nesto malo pod nikom steelballs
kasnije steel
napusco jer mi zoombul iso na cunu
na klitorixu bio jedan vakat pod nikom genije
ovaj bio rezervni kad me cmoljo bahnuje
jedan vakat nesta bilo ucestalo to njegovo bahnovanje
pa sam bio i iblis, belzebub, sotona, sejtan, fu manchu...
na kraju mu dopizdilo pa mi obriso prvi prohvil
al me od tad nije bahnovo
i tako...
nisam doticni gosn bandini
ne trolam
nisam veliki bosnjak neg nako normalne velicine, taman
na saxu sam bio nesto malo pod nikom steelballs
kasnije steel
napusco jer mi zoombul iso na cunu
na klitorixu bio jedan vakat pod nikom genije
ovaj bio rezervni kad me cmoljo bahnuje
jedan vakat nesta bilo ucestalo to njegovo bahnovanje
pa sam bio i iblis, belzebub, sotona, sejtan, fu manchu...
na kraju mu dopizdilo pa mi obriso prvi prohvil
al me od tad nije bahnovo
i tako...
-
sarajlija4ever
#1804 Re: Leksikon foruma sax i klix
...
Last edited by sarajlija4ever on 17/03/2021 16:50, edited 1 time in total.
- Mis mekinjas
#1805 Re: Leksikon foruma sax i klix
Jebem ti 'vaki zivot kad na forumu saznam da si se razmnozio. Tcttctctct.kurty wrote:tanko arapiDanguba wrote:Dajdze @Kurty nema nigdje.
Ozenio se, fax zavrsio, uhljebio se kod Arapa i sada broji dolare.
Izuzetan djecko po svim kriterijima.
Spomenuo bi jednu finu dusicu @suncica......s njima samo frke i trke...
fax zavrsio, zaposlio se, ozenio se, prije dva mjeseca i malisu dobio...
radim u operativi, po gradilistima... 300njak radnih sati mjesecno imam... i tako dalje i tako dalje
- Ljakan
#1806 Re: Leksikon foruma sax i klix
sama sebi falis jel?Niemand wrote:A fakat fali na forumu.bleee_sa wrote: Između ostalih, da mi je znati ko je otjerao tačno bi ga zadavio
- bleee_sa
#1807 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ne sjećam se ja nešto te mimeCapajebo wrote:besana je bila beton, a mima pencilinbleee_sa wrote:Kad je mene savjetovala da ja nisam za jednu curu, ono k'o ona je predobra za mene...![]()
![]()
- dale cooper
#1808 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ja je se sjećam po avataru - ljuljašci i po jebenoj naravi.bleee_sa wrote:Ne sjećam se ja nešto te mimeCapajebo wrote:besana je bila beton, a mima pencilinbleee_sa wrote:Kad je mene savjetovala da ja nisam za jednu curu, ono k'o ona je predobra za mene...![]()
![]()
Last edited by dale cooper on 05/10/2016 17:51, edited 1 time in total.
-
Niemand
#1809 Re: Leksikon foruma sax i klix
Bas sam sinoc spominjala forumasicu nekatamo al niko da je se sjeti. Znaci, dodje zena na recepte i veli imam to, to i to, sta mogu od tog napraviti. I tako svaki dan haman. Ona vazi jadna uvijek joj haj nesto odgovori, posavjetuje i to.
Helem, meni vise pocela ici na zivce, i pregledam joj malo postove. Oplakala sam. Prica njenog zivota. Ostalo se nalazi na temi o razvodu.
http://forum.klix.ba/odbjegla-nevjesta-t110327.html
Nekatamo wrote:Imam nekih 300 grama zare.Sta mogu s njom napraviti ali da nije zeljanica
Nekatamo wrote:Ostale mi 4 kore od gotove kore za pitu(mislim kupovne) Sta mogu napraviti od te 4?
Nekatamo wrote:Kupila sam gotovu articoku u sircetu.Za sta je mogu upotrijebiti?
Helem, meni vise pocela ici na zivce, i pregledam joj malo postove. Oplakala sam. Prica njenog zivota. Ostalo se nalazi na temi o razvodu.
http://forum.klix.ba/odbjegla-nevjesta-t110327.html
-
radostan dan
#1810 Re: Leksikon foruma sax i klix
Sjeća li se ko onog Čakija ili kako već...i njegove vrane koju je dresirao. Bilo je lijepo pratiti ih na temi...
- Mis mekinjas
#1811 Re: Leksikon foruma sax i klix
Al' bi se nasutio kru' te rodio.arzuhal wrote:Kada bih zaglavio na kakom pustom ostrvu i mog'o izabrat da za jedinog prijatelja, sagovornika, ostrvljanina pored mene mogu imat nakog muslimana-munafika ili pandu23, ja bih medu izabr'o, nek' ide sve...
- bleee_sa
#1812 Re: Leksikon foruma sax i klix
Nisam ja tad bio aktivan, i e'o sad vidim, DANAS MI JE 2 GODINE NA FORUMUdale cooper wrote:Ja je se sjećam po avataru - ljuljašci i po jebenoj naravi.bleee_sa wrote:
Ne sjećam se ja nešto te mime
- dale cooper
#1813 Re: Leksikon foruma sax i klix
Eh da te pozdravim i javno spomenem kao čovjeka koji je u teškim momentima bio uz mene podijelivši sopstvenoradostan dan wrote:Sjeća li se ko onog Čakija ili kako već...i njegove vrane koju je dresirao. Bilo je lijepo pratiti ih na temi...
bolno iskusktvo gubitka voljene osobe. Hvala ti...pomogao si mi više nego što to možeš zamisliti.
Ovo govorim javno da bi oni koji te znaju nazivati svakakvim imenima znali da se radi o dobrom čovjeku.
Last edited by dale cooper on 05/10/2016 17:59, edited 2 times in total.
-
quarterback
#1814 Re: Leksikon foruma sax i klix
KvaziExpert wrote:ima ona još par nickova, kolege s android teme će se sjetiti
aaa taman se uklapa u onu ... genije iz kenije
-
todd_smith
#1815 Re: Leksikon foruma sax i klix
Nemoj mi reci da ti je hanuma forumasica?Muhamed Đakmić wrote:Ja fino chmolji rekao da me ozeleni na par mjeseci dok nađem djevojku i da me ukine, on ispunio i evo vidi saddječak sa šibicama wrote:Zeleni nick na klixu je ko linebecker americkog univerzitetskog nogometnog tima... crvena slova, quoterback.Velkoski wrote:eh kad sam ja bio moderator... kako su se žene ložile na zeleni nick
Svaka je njegova.
-
Niemand
#1816 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ljakan wrote: sama sebi falis jel?
-
Niemand
#1817 Re: Leksikon foruma sax i klix
najgore sto ja imam nekakv dojam da ovo nije trol. blage veze nemam sto.KvaziExpert wrote:ima ona još par nickova, kolege s android teme će se sjetiti
-
Niemand
#1818 Re: Leksikon foruma sax i klix
Jesam.todd_smith wrote:
Nemoj mi reci da ti je hanuma forumasica?
- supercali
#1819 Re: Leksikon foruma sax i klix
baba kaze da bi joj bilo milo da odemo na kafu ja i tipiupiu wrote:U prevodu: što je babi milo ....supercali wrote:ja vjerujem da je i sada isto samo sto se ne zna i ne prica al kad pukne bit ce opet kloniranih odlazaka za stalno i slmO k3 wrote:kada citas sta supercali pise mislis da je ovo ovdje jedna velika javna kuca bila !!![]()
- supercali
#1820 Re: Leksikon foruma sax i klix
joj nju sam skroz zaboravioCapajebo wrote:Znal' k'o gdje je @Rosa_Spinosa?
koliko znam radi sto je i radila kad je bila aktuelna na forumu
-
omar little
#1821 Re: Leksikon foruma sax i klix
ama lik nije u londonu ni bio. eno ga u bosni sjedi, bila sprdacina kad se otkrilo da nije iz londona a i dan danas se provlaci kad ga neko hoce poklopiti.supercali wrote:e da better man
i nema posta kad ne pomene london jebo li ga pikadili
-
quarterback
#1822 Re: Leksikon foruma sax i klix
betterman, avatar dugokosi lik koji sjedi?omar little wrote:ama lik nije u londonu ni bio. eno ga u bosni sjedi, bila sprdacina kad se otkrilo da nije iz londona a i dan danas se provlaci kad ga neko hoce poklopiti.supercali wrote:e da better man
i nema posta kad ne pomene london jebo li ga pikadilikomi mu zna to suknuti ponekad jer je odavno ovdje pa se sjeca, pitaj njega. komi mene ne vidi, na ignore sam mu
- Capajebo
#1824 Re: Leksikon foruma sax i klix
Znaci jos je gore u starom dijelu gradasupercali wrote:joj nju sam skroz zaboravioCapajebo wrote:Znal' k'o gdje je @Rosa_Spinosa?
koliko znam radi sto je i radila kad je bila aktuelna na forumu
Ona mi je uvijek fina bila pravo
Ovim putem je pozdravljam srdacno
- Capajebo
#1825 Re: Leksikon foruma sax i klix
Aha, sto ga je dijete neko maltretiralo kod II Gimnazije, ja ga se po tome sjecam jer je tu bas dobra zajebancija bila na temiquarterback wrote:betterman, avatar dugokosi lik koji sjedi?omar little wrote:ama lik nije u londonu ni bio. eno ga u bosni sjedi, bila sprdacina kad se otkrilo da nije iz londona a i dan danas se provlaci kad ga neko hoce poklopiti.supercali wrote:e da better man
i nema posta kad ne pomene london jebo li ga pikadilikomi mu zna to suknuti ponekad jer je odavno ovdje pa se sjeca, pitaj njega. komi mene ne vidi, na ignore sam mu