Libanon
-
ragib
#1801 Re: Libanon
Nije mi nista cudno za ovu vrstu arapskog izmeta. Pa kad se pojavi IMam Mehdi koga je Poslanik as najavio borit ce se I protiv njega. Pojavit ce se kod Kabe gdje ce mu se prisega na vjernost davati. Zanimljivo je I kada je veliki sejh Ibn Arebi najveci derviski sejh koji je zivio prije skoro 1000 godina prognozirao pojavu imama Mehdije .
- karanana
#1802 Re: Libanon
vjerovatno imaju info sa terena da su neki zivi pod rusevinama ili u tim bunkerima pa hoce da ih potvrde.
- SmokingMan
#1803 Re: Libanon
Opet ovih 6 malih terorista, teroristi a malodobni, i to još u zgradi, šta su tamo radili?. Kako su samo to usavršili do tančina ti moralni momci. Svaka čast, pravo u terorističko gnezdo.
Six children are on the ground due to Israeli strikes on the southern suburbs of #Beirut
- hilmija frlj
- Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine
#1804 Re: Libanon
Koliko je civila i djece poginulo ljigavče?
-
Dead Man Walking
#1805 Re: Libanon
Koliko se da naslutiti po (ne)reakcijama Hasan je rahmetlija. Sta to u konacnici znaci? Vjerovatno nista, preuzece neko drugi i ovi ce nastaviti da ravnaju ganjajuci tog nekog drugog, i usput ce pobiti desetine hiljada civila opet, a svijet ce se kao zgrozavati.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#1806 Re: Libanon
Ono što upada u oči je svršavanje na sve žrtve koje nisu idf kasapini.
- hilmija frlj
- Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine
#1807 Re: Libanon
Sariel govedo
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1808 Re: Libanon
ma živ ili mrtav je nebitno, bitno jeste da su spremni ubiti stotine civila i srušiti naselja da ubiju nekog mitskog lika koji drži dosadne govore
-
Vjecita_zavrzlama
#1809 Re: Libanon
Molim lijepo da bajke drzimo van ove ozbiljne temeragib wrote: ↑27/09/2024 22:19 Nije mi nista cudno za ovu vrstu arapskog izmeta. Pa kad se pojavi IMam Mehdi koga je Poslanik as najavio borit ce se I protiv njega. Pojavit ce se kod Kabe gdje ce mu se prisega na vjernost davati. Zanimljivo je I kada je veliki sejh Ibn Arebi najveci derviski sejh koji je zivio prije skoro 1000 godina prognozirao pojavu imama Mehdije .
Te bajke su i uzrok svih ovih katastrofa
-
Bazinga1234
#1810 Re: Libanon
Ali za njih su ionako svi oni tamo teroristi, ali bukvalno.
Ovo je komentar sa njihovog reddita od prije par dana, tako svi cionisti razmišljaju.Even if it was accurate, so far 81% of dead are men, so it's fair to assume the vast majority are terrorists.
- alijagoro
#1811 Re: Libanon
Ne znam jel do mene,ali mi se cini da se vise i svijet i ne zgrazava,totalna nemoc,mada i ne cudi,zapad je napravio ovo cudoviste,oni se sigurno nece zgrazavatiDead Man Walking wrote: ↑27/09/2024 22:37 Koliko se da naslutiti po (ne)reakcijama Hasan je rahmetlija. Sta to u konacnici znaci? Vjerovatno nista, preuzece neko drugi i ovi ce nastaviti da ravnaju ganjajuci tog nekog drugog, i usput ce pobiti desetine hiljada civila opet, a svijet ce se kao zgrozavati.
-
ragib
#1812 Re: Libanon
Izraelski list Yedioth Ahronoth citirao je sigurnosne izvore koji su rekli da Islamski pokret otpora Hamas ima primjetno prisustvo u područjima u kojima je okupaciona vojska izvršila invaziju u Pojasu Gaze, a za koja se tvrdilo da je izraelska vojska eliminisala pokret u tim područjima.
Yedioth Ahronoth navodi: ‘Niko u Gazi ne stoji protiv Hamasa’, ističući da je Hamas i dalje prisutan u svim područjima Pojasa, čak i u onim mjestima za koja je okupacija tvrdila da ih je eliminirala.
List Haaretz citirao je oficira okupacione vojske koji se plaši novih napada hamasovih boraca na okupacione vojnike u Pojasu.
List Yedioth Ahronoth izvijestio je sredinom ovog mjeseca da je vlada Benjamina Netanyahua obavijestila Vrhovni sud da Hamas i dalje vlada Gazom i da se okupaciona vojska suočava s otporom u Pojasuu pod zemljom i iznad zemlje.
Ranije je Yitzhak Brick u kolumni u listu Maariv rekao da se sa premijerom Benjaminom Netanyahuom susreo šest puta tokom rata, a moj je utisak da je on itekako svjestan nemogućnosti eliminacije Hamasa.’ On, dodao je, uprkos tome nastavlja da govori o borbi ‘sve dok Hamas ne bude eliminisan’, napominjući da je ovaj govor usmjeren ‘da se udovolji ekstremistima koji sjede s njim u koaliciji i svojim biračima’.
Naglasio je da nastavak rata iscrpljivanja između (Izraela) i Hamasa i Hezbolaha isušuje (Izrael) i uništava ga, a ne eliminira Hamas ili Hezbollah.
Yedioth Ahronoth navodi: ‘Niko u Gazi ne stoji protiv Hamasa’, ističući da je Hamas i dalje prisutan u svim područjima Pojasa, čak i u onim mjestima za koja je okupacija tvrdila da ih je eliminirala.
List Haaretz citirao je oficira okupacione vojske koji se plaši novih napada hamasovih boraca na okupacione vojnike u Pojasu.
List Yedioth Ahronoth izvijestio je sredinom ovog mjeseca da je vlada Benjamina Netanyahua obavijestila Vrhovni sud da Hamas i dalje vlada Gazom i da se okupaciona vojska suočava s otporom u Pojasuu pod zemljom i iznad zemlje.
Ranije je Yitzhak Brick u kolumni u listu Maariv rekao da se sa premijerom Benjaminom Netanyahuom susreo šest puta tokom rata, a moj je utisak da je on itekako svjestan nemogućnosti eliminacije Hamasa.’ On, dodao je, uprkos tome nastavlja da govori o borbi ‘sve dok Hamas ne bude eliminisan’, napominjući da je ovaj govor usmjeren ‘da se udovolji ekstremistima koji sjede s njim u koaliciji i svojim biračima’.
Naglasio je da nastavak rata iscrpljivanja između (Izraela) i Hamasa i Hezbolaha isušuje (Izrael) i uništava ga, a ne eliminira Hamas ili Hezbollah.
-
ragib
#1813 Re: Libanon
Pojava Imama Mehdije pa I poslanika Isusa spada u vjerovanje muslimana a ne u bajke.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑27/09/2024 22:41Molim lijepo da bajke drzimo van ove ozbiljne temeragib wrote: ↑27/09/2024 22:19 Nije mi nista cudno za ovu vrstu arapskog izmeta. Pa kad se pojavi IMam Mehdi koga je Poslanik as najavio borit ce se I protiv njega. Pojavit ce se kod Kabe gdje ce mu se prisega na vjernost davati. Zanimljivo je I kada je veliki sejh Ibn Arebi najveci derviski sejh koji je zivio prije skoro 1000 godina prognozirao pojavu imama Mehdije .
Te bajke su i uzrok svih ovih katastrofa
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#1814 Re: Libanon
Israel ne treba da postoji, to je kancer svjetsko poretka.ragib wrote: ↑27/09/2024 22:51 Izraelski list Yedioth Ahronoth citirao je sigurnosne izvore koji su rekli da Islamski pokret otpora Hamas ima primjetno prisustvo u područjima u kojima je okupaciona vojska izvršila invaziju u Pojasu Gaze, a za koja se tvrdilo da je izraelska vojska eliminisala pokret u tim područjima.
-
sumirprimus
#1815 Re: Libanon
Ono sto sada sa velikom vjerovatnocom mozemo ocekivati je upad idf.a u juzni liban. Ono sto se malo prica je da se hezbola nikad nije povukla sjeverno izmad litani rijeke poslije 2006
Znam znam, ne smiju
Znam znam, ne smiju
- skrbavi-admin
#1816 Re: Libanon
ja znam da vi neki mozda znate vise al nemojte da mislite da znate vise od nekih koji vam te postove filtriraju.... ovdje se bas puno pustilo i nema nekih sankcija radi prikupljanja podataka... ovaj forum i stranica radi za izrael vise nego sto mislite pa pazite sto pisete jer nema smisla da ugrozite egzistencije dok predatavljate prijetnju = 0
Last edited by skrbavi-admin on 27/09/2024 23:01, edited 2 times in total.
- SmokingMan
#1817 Re: Libanon
Jebeni su im oni letnji kampovi za omladinu tamo negde oko pustinje Negev, prilagode im um na laganje, tako da im to postane vremenom sasvim prihvatljivo i ne osjećaju neku grižnju savijest. Kasnije se u zrelijoj dobi malo ko izvuče iz tog mulja. Na pojedinim US kampusima imaju omladinske sekcije iz Hasbare. Ja ih pogledaš vidiš da su mahom sumanuti, samo se nešto nazor krevelje, gledaju jedni u druge, i ponavljaju "I support Israel, i support Israel.."
- drag_gost
#1818 Re: Libanon
Ja se sve nesto nadao da ce stati... a ovo kao da tek pocinje.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#1819 Re: Libanon
Ponovo ide bombardovanje spomenutog naselja u Bejrutu.
Izgleda je plan, da se večeras sigurno ubije vođa, uništi valjda ono što je od njihove infrastrukture tu ostalo, i onda krenuti u invaziju na Liban.
Izgleda je plan, da se večeras sigurno ubije vođa, uništi valjda ono što je od njihove infrastrukture tu ostalo, i onda krenuti u invaziju na Liban.
- Bosanski_kralj
-
ragib
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#1822 Re: Libanon
Kad Rusi gadjaju stambene četvrti to je ratni zlocin. Kad Izrael gadja to je sta?
Kad Rusi gadjaju elektrane, izvore vode i ostalu infrastrukturu to je zlocin. Kad Izrael gadja to je sta?
Kad Rusi gadjaju elektrane, izvore vode i ostalu infrastrukturu to je zlocin. Kad Izrael gadja to je sta?
-
ragib
#1823 Re: Libanon
Znam da ova vijest nece obradovati sve ljude ovdje, ali mnoge hoce
- alijagoro
- apsidejzi