Ne lazi!KPNCTNJAH wrote: Meni je puno vise djevojaka prislo, nego sto sam ja njima... a nisam ni lafac, ni babin sin... nije to sad ogromna cifra, ali eto.. pridju i one
Jes zahladilo vani.
Amiliana je zensko.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ne lazi!KPNCTNJAH wrote: Meni je puno vise djevojaka prislo, nego sto sam ja njima... a nisam ni lafac, ni babin sin... nije to sad ogromna cifra, ali eto.. pridju i one
KPNCTNJAH wrote:Pa iz ovog svega mogu izvuci zakljucak da je tebe neko nekad u proslosti odbio kad si prisla![]()
ja nisam sigurno, kod mene svako dobije sansu, bar za jedno vece
druzeljubiv sam, sta cu
![]()
u Sjevernoj Africi 47,7 stepeni neki danJokericious wrote:Ne lazi!KPNCTNJAH wrote: Meni je puno vise djevojaka prislo, nego sto sam ja njima... a nisam ni lafac, ni babin sin... nije to sad ogromna cifra, ali eto.. pridju i one
Jes zahladilo vani.
Amiliana je zensko.
slabo ti radi taj translateamiliana wrote:
Я новичок, если вам нравится россиянам будет лучше![]()
Irme mi... Vjerujes li sad? Sto bih se kleo bezveze...Jokericious wrote: Ne lazi!
Nekontam ja ovaj ruski nistaspreca wrote:slabo ti radi taj translateamiliana wrote:
![]()
ovako se krijemo od njihtodd_smith wrote:meni samo cudo kako vi stignete na forum ikako koliko vas zene spopadaju
cudo nisi rekla da si putovala jos i po rusijiamiliana wrote:Nekontam ja ovaj ruski nistaspreca wrote:slabo ti radi taj translateamiliana wrote:
![]()
ova njihova slova nekakva
![]()
obicna cirilicaamiliana wrote:
Nekontam ja ovaj ruski nistaova njihova slova nekakva
![]()
Ma nista ako ne zna engleski fajrontspreca wrote:obicna cirilicaamiliana wrote:
Nekontam ja ovaj ruski nistaova njihova slova nekakva
![]()
pa to se podrazumijevaamiliana wrote:Nisam jos bila tamo iako sam imala momka rusa
a ja?Buckethead wrote:Iz navedenih postova se vidi da su Sherbett i Ramzes jako zrele osobe, a Edo_79 je prvi komičar foruma
I titodd_smith wrote:a ja?Buckethead wrote:Iz navedenih postova se vidi da su Sherbett i Ramzes jako zrele osobe, a Edo_79 je prvi komičar foruma
Sabiiiiisha_ba wrote:naj zreliji![]()
on je san svake zene, al dzaba nismo mu interesantnebang and blame wrote:Sabiiiiisha_ba wrote:naj zreliji![]()
On je sve ono navedeno
doduse...sha_ba wrote:on je san svake zene, al dzaba nismo mu interesantnebang and blame wrote:Sabiiiiisha_ba wrote:naj zreliji![]()
On je sve ono navedeno![]()
sha_ba wrote:a rodjene u opstini centar![]()
![]()