onda ništa, samo dva irineja...Great Cornholio wrote:Ja sam rekao da otkako ne pijem uspijevam kontrolisati želju za "pravdom", nisam rekao da se ta želja u potpunosti izgubila, pa ti vidi...radostan dan wrote:tri benedikta za grejta...

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
onda ništa, samo dva irineja...Great Cornholio wrote:Ja sam rekao da otkako ne pijem uspijevam kontrolisati želju za "pravdom", nisam rekao da se ta želja u potpunosti izgubila, pa ti vidi...radostan dan wrote:tri benedikta za grejta...

Kome ba ja da se prilagođavamradostan dan wrote:
onda ništa, samo dva irineja...
alanskoda wrote:Great, ljepse je varati nego piti i uz to biti agresivan. Ja poslije varanja samo mogu zaspati, nemam volje za svadjom a kamoli tucom. Elem bolje da si varao nego pio.
Great Cornholio wrote:Jah, mladost ludost. Ne kaže se džaba "Kad čoe'k pređe pedeset treba ga iz puške ubit"
vala bas, samo bi se svalerali. nista ono ljubav i ti fazoni.Great Cornholio wrote:Jah, mladost ludost. Ne kaže se džaba "Kad čoe'k pređe pedeset treba ga iz puške ubit"
radostan dan wrote:teoretišemo, izgleda...
radostan dan wrote:radi li se šta, il ćemo i dalje da teoretišemo?
Hahahah izgleda da sam u pravu ipak,htcxone wrote:nije tacno, nije isto sanjati da si ubio nekoga i da ubiješ nekoga
nije isto kada u ljutnji kazes UBIT CU TE
i kada u ljutnji ubijes nekoga....
kruške i jabuke
paprike i paradajz
apsolutno.Irelevantan wrote:Hajde rekoh da i ja probacim koju na ovu temu![]()
Varaju svi, ali apsolutno svi, ako ne u javi onda u snovima, u mašti.
Zabranjeno voće, najslađe voće.
Svi traže ono nešto što im nedostaje, pažnja, ljubav, sex ili šta već. Hrane svoj ego, osjećaju se moćnijim, poželjnijim, sexipilnijim, muževnijim ili šta već.
Na kraju krajeva mi smo samo ljudi od krvi i mesa griješnici, kojima je neko u genetski kod isprogramirao te životinjske nagone.
Svaki dan se surećemo sa požudnim pogledima, osmjesima, direktnim pogledima u oči i svi znamo šta ti znači i šta želimo ili negdje duboko u sebi priželjkujemo, neki se odvaže za korak dalje a neki ostaju da samo maštaju
posto imam dovoljno godina i veza, a nisam prevario, mogu reci da nesto DUGOOOOOO traje taj "prvi stadij"Irelevantan wrote:Hahahah izgleda da sam u pravu ipak,htcxone wrote:nije tacno, nije isto sanjati da si ubio nekoga i da ubiješ nekoga
nije isto kada u ljutnji kazes UBIT CU TE
i kada u ljutnji ubijes nekoga....
kruške i jabuke
paprike i paradajz
Imate nekoga pored sebe a maštate o drugom/drugoj, želite nekog drugog,
Polahko samo polahko, to je prvi stadij začetka nečega, živi bili pa vidjeli
htcxone je napisao/la:ali ja svoj obraz NIKAD neću dati za jednu noć
Aleluja wrote:htcxone je napisao/la:ali ja svoj obraz NIKAD neću dati za jednu noć
...a što mora biti noć pobogu i po danu se gubi obraz itekako!
Aleluja wrote:...zezam se ...![]()
...obraz đon...drž razmak gušter!
MedenoSrce wrote:Po mom nekom shvatanju postoje osnovne tri grupe ljudi a tice se pristupa prevari
I grupa su osobe sa naglasenom savjesti i samokriticizmom. Borba za cistu savjest je neka vrsta borbe za opstanak, borba da mislimo o sebi dobro ili nekada da smo bolji od drugih. Osobe koje prevaru smatraju neoprostivom, te su svjesne osjecaja koji bi uslijedio, tesko ce „prevariti“ - uprkos nezadovoljstvu u vezi, ili trenutnoj jakoj privlacnosti i strasti, i svim mogucim i nemogucim razlozima koji se za prevaru mogu smisliti. U ovu grupu svakako spadaju i oni koji su iskljucivo u vezama otvorenog tipa, koji nemaju nikakvih dodira sa monogamijom, ali su u vezama sa partnerima iskreni, te se njihovi izleti ne bi mogli ni podvesti pod prevaru, pa ni pobuditi savjest.
II grupa su osobe koje nisu generalno sklone dubljem promisljanju prije bilo kakve aktivnosti, jednostavno ne razmisljaju o tome, ili pod naletom strasti i zelje nisu u stanju da shvate posljedice. Uprkos konstantnom losem osecaju, imaju potrebu i jaku zelju da nastavljaju sa preljubom, iz raznih razloga nesposobni da donesu odluku i preuzmu odgovornost za sopstvene akcije.
III grupa su osobe koje su uspjele ili pokusavaju zavarati sopstvenu savjest pa su smislile za sebe nebrojena opravdanja „svi to rade“, „jedno uvijek vara, bolje da sam to ja“, „ljudi nisu monogamni“, „jednom se zivi“, ... Osobe iz ove grupe uspijevaju da ne misle lose o sebi zbog prevare, tako da, u nedostatku kocnica, postoji sansa da ce uvijek biti skloni varanju.