Cipelice, cipelice..
Moderator: anex
-
BJB
#1776 Re: Cipelice, cipelice..
Dobro, ove su interesantne a i kombinacij drveta i ove boje nije losa...Osim toga ubile su se za ostavit stembilj na nekog muskarca...
Al' one gore, steta one koze u gornjem dijelu..
Ove cambellove su zgodne za voznje..Onaj izbaceni dio pete dodje kao oslonac kad dajes gas, kocis..
Al' one gore, steta one koze u gornjem dijelu..
Ove cambellove su zgodne za voznje..Onaj izbaceni dio pete dodje kao oslonac kad dajes gas, kocis..
-
Mrs.Zurbrigen
#1777 Re: Cipelice, cipelice..
meni se generalno ne svidjaju cipele sa platformom - nit sam u devedesetim volila one buffalo-boots, nit mi se svidja ista u tom stilu. ali ove oxfordice sa spagom i gumenim dzonom su nekako - smijesne. ali na dobar nacin. pitam se samo, uz sto se nose? *odoh proguglati* 
edit: google image search:
vidjaj ovo... O_O

da nemaju taj dzon, bile bi savrsene... O_O auuu...
aha, idu pod nazivom creepers, ali dzon ne izgleda kao kod creepersa... hmm... don't know... sad kontam sta je ocigledno bila ideja iza toga, ali mi realizacija bas ne izgleda uspijela... no dobro, svaka cipela ima pravo postojanja.
ali ove ne bih zvala creepersima.
edit: google image search:
vidjaj ovo... O_O

da nemaju taj dzon, bile bi savrsene... O_O auuu...
aha, idu pod nazivom creepers, ali dzon ne izgleda kao kod creepersa... hmm... don't know... sad kontam sta je ocigledno bila ideja iza toga, ali mi realizacija bas ne izgleda uspijela... no dobro, svaka cipela ima pravo postojanja.
Last edited by Mrs.Zurbrigen on 23/09/2011 22:48, edited 1 time in total.
-
BJB
#1778 Re: Cipelice, cipelice..
Joj zelim ove Fold Hi..

E jesu ih snizili sa 165 Eurica na 148..

E jesu ih snizili sa 165 Eurica na 148..
-
Zoya
#1779 Re: Cipelice, cipelice..
Znas kolki je djon
Ja ih obula i nisam mogla tri koraka sa njima, nisu one teske, jako su lagane, ali
joj sis stembilj
Danas sam sebe ovim nagradila (bez vune doduse) , za tabananja su se ubile

Danas sam sebe ovim nagradila (bez vune doduse) , za tabananja su se ubile

-
Mrs.Zurbrigen
#1780 Re: Cipelice, cipelice..
Zoya wrote:Znas kolki je djonJa ih obula i nisam mogla tri koraka sa njima, nisu one teske, jako su lagane, ali
![]()
joj sis stembilj
![]()
![]()
![]()
Danas sam sebe ovim nagradila (bez vune doduse) , za tabananja su se ubile![]()
aj lajk! dje si ih nasla?
- Marb
#1781 Re: Cipelice, cipelice..
znam da su stvaarno cudne, i znam znam da su svima ruzne ali meni su eto cool na neki svoj cudan bizaran nacinMrs.Zurbrigen wrote:aha, stvarno malo cudno izgledaju sa tim mixom dzonova...Marb wrote:vjerovatno najcudnije cipele koje sam ikada vidjela, ali ih jaaaako zelimono, cipele su super, ali dzon je, hmmm, vrlo ekstravagantan...
quanta costa taj pradin supershoe?
a ovaj pradin supershoe a.k.a ugly shoe kosta samo 510 funti, ali vidim da zara, kao i uvijek, ima kopije
-
BJB
#1782 Re: Cipelice, cipelice..
Zakon, udobno, toplo, suho, dushu dalo za trckaranje..Al' ja volim da me dignu malo-poprave mi drzanje..
K'o one Olipove sto smo vjestica i ja kupile, kako me fino izduze, al' jos su nekako uske, pa stisnu, ali koji je to rahatluk kad ih izujem nakon 4-5 sati, neprocjenjivo..
K'o one Olipove sto smo vjestica i ja kupile, kako me fino izduze, al' jos su nekako uske, pa stisnu, ali koji je to rahatluk kad ih izujem nakon 4-5 sati, neprocjenjivo..
-
Mrs.Zurbrigen
#1783 Re: Cipelice, cipelice..
ha, pa moras malo relativirati - nije ugly-shoe, nego mozda semi-ugly-shoe...Marb wrote:znam da su stvaarno cudne, i znam znam da su svima ruzne ali meni su eto cool na neki svoj cudan bizaran nacinMrs.Zurbrigen wrote:aha, stvarno malo cudno izgledaju sa tim mixom dzonova...Marb wrote:vjerovatno najcudnije cipele koje sam ikada vidjela, ali ih jaaaako zelimono, cipele su super, ali dzon je, hmmm, vrlo ekstravagantan...
quanta costa taj pradin supershoe?
a ovaj pradin supershoe a.k.a ugly shoe kosta samo 510 funti, ali vidim da zara, kao i uvijek, ima kopije
- Marb
#1784 Re: Cipelice, cipelice..
pa da, mozemo reci i a.k.a semi-ugly shoe...a cijena ne da im je ugly vec preposterous...too much 
- Čudna sorta
- ema_
- Digla_da_kreci
-
nera18
#1788 Re: Cipelice, cipelice..
pupila bez, jako su udobne
ove iznad smedje su kupljene gdje? odlcine su
-
BIONA
#1789 Re: Cipelice, cipelice..
Meni se dopadaju caterpillar active alaska, ali one nikada nisu na snizenju i kostaju 195 km, mislim da su haos za zimu.
- Marb
-
boracha
#1791 Re: Cipelice, cipelice..
evo vidjela sam ih danas kod sebe, i ne znam, nisu mi se toliko svidjele kao ovdje na slici, mozda sto je bila samo crna bojaKaren wrote:Boracha, ima i to u 4 boje u bbi na trećem, preko puta oviesse, 165 km.
- Michun
#1792 Re: Cipelice, cipelice..
Za sve je kriva lejdi gaga! MiSim za ove ruzne cipele.
- Not My Idea
#1793 Re: Cipelice, cipelice..
BJB wrote:+jos jednaNot My Idea wrote:Marb wrote:vjerovatno najcudnije cipele koje sam ikada vidjela, ali ih jaaaako zelim
why?Bez obzira sto cu mozda nagaziti minu, opet, moram priznati da mi se ovo ni malo, ma ni trun ne svidja...
Cipela, gornji dio, je fina, ali je djon-nidje veze. Smiksali djon konopara i onih walkmax tena- ne da izgleda lose, vec totalno neukusno..Dati pare za ono je cisto bacanje para..
Pitam se samo sta je sljedece...Mozda mix stikle, tene i opanka.
a mogu mislit kolko kostaju
bjezi...
- pustopoljina
#1794 Re: Cipelice, cipelice..
jos nisam kupila cipele za ovu sezonu...ima finih...te na slici iznad mi nisu fine.
- Lady Saray
#1795 Re: Cipelice, cipelice..
oooodlicne suBIONA wrote:Meni se dopadaju caterpillar active alaska, ali one nikada nisu na snizenju i kostaju 195 km, mislim da su haos za zimu.
- Sookie McSue
#1796 Re: Cipelice, cipelice..
je li bio iko danas na onoj outlet rasprodaji? ja sam otišla i jedva našla to čudo
bilo je manje izbora nego što sam očekivala, ali jest sve bilo dosta sniženo. međutim, kako sam ja otišla radi United Nude Fold Mid varijanti, a njih nije bilo, nisam tamo ništa ni kupila. Na kraju sam otišla u radnju i uzela Elastic ljubičasto-crne s visokom petom (Purple Rain). Od prošle godine imam Fold Hi šarene (Vegas), i što se mene tiče, sve do snijega nosit ću samo te dvoje
bilo je manje izbora nego što sam očekivala, ali jest sve bilo dosta sniženo. međutim, kako sam ja otišla radi United Nude Fold Mid varijanti, a njih nije bilo, nisam tamo ništa ni kupila. Na kraju sam otišla u radnju i uzela Elastic ljubičasto-crne s visokom petom (Purple Rain). Od prošle godine imam Fold Hi šarene (Vegas), i što se mene tiče, sve do snijega nosit ću samo te dvoje
-
zamzija
-
mumy
#1798 Re: Cipelice, cipelice..
jel bilo jednobojnih?koliko su bile ove sa malom petom?ne stigoh danas nikakoSookie McSue wrote:je li bio iko danas na onoj outlet rasprodaji? ja sam otišla i jedva našla to čudo![]()
- Sookie McSue
#1799 Re: Cipelice, cipelice..
u outletu su bila samo dva modela ovih Fold - jedne na manju petu zeleno-žute, ali sa otvorenim prstima, i jedne skroz ravne rozo-plavo-bijele, isto sa otvorenim prstima. bile su snižene oboje po 50% , na oko 100 KM.mumy wrote:jel bilo jednobojnih?koliko su bile ove sa malom petom?ne stigoh danas nikakoSookie McSue wrote:je li bio iko danas na onoj outlet rasprodaji? ja sam otišla i jedva našla to čudo![]()
U radnji imaju skroz crne, ali nisu Fold, već Elastic. I one su snižene - meni su se i te svidjele jako, ali imaju samo brojeve 38 i 41.
- Dioda
#1800 Re: Cipelice, cipelice..
Ja danas kupila

Sjooooo kad iz tena uletim u ovo, ima da cetveronoske dodjem kuci

Sjooooo kad iz tena uletim u ovo, ima da cetveronoske dodjem kuci