Cipelice, cipelice..

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
BJB

#1776 Re: Cipelice, cipelice..

Post by BJB »

Dobro, ove su interesantne a i kombinacij drveta i ove boje nije losa...Osim toga ubile su se za ostavit stembilj na nekog muskarca...
Al' one gore, steta one koze u gornjem dijelu..
Ove cambellove su zgodne za voznje..Onaj izbaceni dio pete dodje kao oslonac kad dajes gas, kocis..
Mrs.Zurbrigen

#1777 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Mrs.Zurbrigen »

meni se generalno ne svidjaju cipele sa platformom - nit sam u devedesetim volila one buffalo-boots, nit mi se svidja ista u tom stilu. ali ove oxfordice sa spagom i gumenim dzonom su nekako - smijesne. ali na dobar nacin. pitam se samo, uz sto se nose? *odoh proguglati* :D

edit: google image search:

vidjaj ovo... O_O

Image

da nemaju taj dzon, bile bi savrsene... O_O auuu...

aha, idu pod nazivom creepers, ali dzon ne izgleda kao kod creepersa... hmm... don't know... sad kontam sta je ocigledno bila ideja iza toga, ali mi realizacija bas ne izgleda uspijela... no dobro, svaka cipela ima pravo postojanja. :D ali ove ne bih zvala creepersima.
Last edited by Mrs.Zurbrigen on 23/09/2011 22:48, edited 1 time in total.
BJB

#1778 Re: Cipelice, cipelice..

Post by BJB »

Joj zelim ove Fold Hi..Image
Image
Image
E jesu ih snizili sa 165 Eurica na 148..
Zoya

#1779 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Zoya »

Znas kolki je djon :-) Ja ih obula i nisam mogla tri koraka sa njima, nisu one teske, jako su lagane, ali :-)

:lol: joj sis stembilj :lol: :lol: :lol:
Danas sam sebe ovim nagradila (bez vune doduse) , za tabananja su se ubile :D

Image
Mrs.Zurbrigen

#1780 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Mrs.Zurbrigen »

Zoya wrote:Znas kolki je djon :-) Ja ih obula i nisam mogla tri koraka sa njima, nisu one teske, jako su lagane, ali :-)

:lol: joj sis stembilj :lol: :lol: :lol:
Danas sam sebe ovim nagradila (bez vune doduse) , za tabananja su se ubile :D

Image
:thumbup:

aj lajk! dje si ih nasla?
Marb

#1781 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Marb »

Mrs.Zurbrigen wrote:
Marb wrote:vjerovatno najcudnije cipele koje sam ikada vidjela, ali ih jaaaako zelim
aha, stvarno malo cudno izgledaju sa tim mixom dzonova... :D ono, cipele su super, ali dzon je, hmmm, vrlo ekstravagantan... :D quanta costa taj pradin supershoe?
znam da su stvaarno cudne, i znam znam da su svima ruzne ali meni su eto cool na neki svoj cudan bizaran nacin
a ovaj pradin supershoe a.k.a ugly shoe kosta samo 510 funti, ali vidim da zara, kao i uvijek, ima kopije
BJB

#1782 Re: Cipelice, cipelice..

Post by BJB »

Zakon, udobno, toplo, suho, dushu dalo za trckaranje..Al' ja volim da me dignu malo-poprave mi drzanje..
K'o one Olipove sto smo vjestica i ja kupile, kako me fino izduze, al' jos su nekako uske, pa stisnu, ali koji je to rahatluk kad ih izujem nakon 4-5 sati, neprocjenjivo.. :D
Mrs.Zurbrigen

#1783 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Mrs.Zurbrigen »

Marb wrote:
Mrs.Zurbrigen wrote:
Marb wrote:vjerovatno najcudnije cipele koje sam ikada vidjela, ali ih jaaaako zelim
aha, stvarno malo cudno izgledaju sa tim mixom dzonova... :D ono, cipele su super, ali dzon je, hmmm, vrlo ekstravagantan... :D quanta costa taj pradin supershoe?
znam da su stvaarno cudne, i znam znam da su svima ruzne ali meni su eto cool na neki svoj cudan bizaran nacin
a ovaj pradin supershoe a.k.a ugly shoe kosta samo 510 funti, ali vidim da zara, kao i uvijek, ima kopije
ha, pa moras malo relativirati - nije ugly-shoe, nego mozda semi-ugly-shoe... :D gornji dio je super! :D ali cijena im je fakat ugly... O_O bar meni...
Marb

#1784 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Marb »

pa da, mozemo reci i a.k.a semi-ugly shoe...a cijena ne da im je ugly vec preposterous...too much :D
Čudna sorta

#1785 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Čudna sorta »

nisam im mogla odoliti :-D , odavno tražim cipele na ovaj fazon i ova boja... i malo je reći da su udobne...

Image

Image
ema_

#1786 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ema_ »

nera18

#1788 Re: Cipelice, cipelice..

Post by nera18 »

pupila bez, jako su udobne :)

ove iznad smedje su kupljene gdje? odlcine su :)
BIONA

#1789 Re: Cipelice, cipelice..

Post by BIONA »

Meni se dopadaju caterpillar active alaska, ali one nikada nisu na snizenju i kostaju 195 km, mislim da su haos za zimu.
Marb

#1790 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Marb »

boracha

#1791 Re: Cipelice, cipelice..

Post by boracha »

Karen wrote:Boracha, ima i to u 4 boje u bbi na trećem, preko puta oviesse, 165 km.
evo vidjela sam ih danas kod sebe, i ne znam, nisu mi se toliko svidjele kao ovdje na slici, mozda sto je bila samo crna boja
Michun

#1792 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Michun »

Za sve je kriva lejdi gaga! MiSim za ove ruzne cipele.
Not My Idea

#1793 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Not My Idea »

BJB wrote:
Not My Idea wrote:
Image

why? :run:
+jos jedna :D Bez obzira sto cu mozda nagaziti minu, opet, moram priznati da mi se ovo ni malo, ma ni trun ne svidja...
Cipela, gornji dio, je fina, ali je djon-nidje veze. Smiksali djon konopara i onih walkmax tena- ne da izgleda lose, vec totalno neukusno..Dati pare za ono je cisto bacanje para..
Pitam se samo sta je sljedece...Mozda mix stikle, tene i opanka.

a mogu mislit kolko kostaju :roll: ono sitnica-900dolara min...samo jer pise Prada...a to sto lice na...na sta tacno lice?
bjezi...
pustopoljina

#1794 Re: Cipelice, cipelice..

Post by pustopoljina »

jos nisam kupila cipele za ovu sezonu...ima finih...te na slici iznad mi nisu fine.
Lady Saray

#1795 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Lady Saray »

BIONA wrote:Meni se dopadaju caterpillar active alaska, ali one nikada nisu na snizenju i kostaju 195 km, mislim da su haos za zimu.
oooodlicne su :) imaju one i na rate
Sookie McSue

#1796 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Sookie McSue »

je li bio iko danas na onoj outlet rasprodaji? ja sam otišla i jedva našla to čudo :x
bilo je manje izbora nego što sam očekivala, ali jest sve bilo dosta sniženo. međutim, kako sam ja otišla radi United Nude Fold Mid varijanti, a njih nije bilo, nisam tamo ništa ni kupila. Na kraju sam otišla u radnju i uzela Elastic ljubičasto-crne s visokom petom (Purple Rain). Od prošle godine imam Fold Hi šarene (Vegas), i što se mene tiče, sve do snijega nosit ću samo te dvoje :D
zamzija

#1797 Re: Cipelice, cipelice..

Post by zamzija »

Čudna sorta wrote:nisam im mogla odoliti :-D , odavno tražim cipele na ovaj fazon i ova boja... i malo je reći da su udobne...

Image
jao baš su slatke! a boja je mrak, to je moja bojaaaaa :)
mumy

#1798 Re: Cipelice, cipelice..

Post by mumy »

Sookie McSue wrote:je li bio iko danas na onoj outlet rasprodaji? ja sam otišla i jedva našla to čudo :x
bilo je manje izbora nego što sam očekivala, ali jest sve bilo dosta sniženo. međutim, kako sam ja otišla radi United Nude Fold Mid varijanti, a njih nije bilo, nisam tamo ništa ni kupila. Na kraju sam otišla u radnju i uzela Elastic ljubičasto-crne s visokom petom (Purple Rain). Od prošle godine imam Fold Hi šarene (Vegas), i što se mene tiče, sve do snijega nosit ću samo te dvoje :D
jel bilo jednobojnih?koliko su bile ove sa malom petom?ne stigoh danas nikako :sad:
Sookie McSue

#1799 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Sookie McSue »

mumy wrote:
Sookie McSue wrote:je li bio iko danas na onoj outlet rasprodaji? ja sam otišla i jedva našla to čudo :x
jel bilo jednobojnih?koliko su bile ove sa malom petom?ne stigoh danas nikako :sad:
u outletu su bila samo dva modela ovih Fold - jedne na manju petu zeleno-žute, ali sa otvorenim prstima, i jedne skroz ravne rozo-plavo-bijele, isto sa otvorenim prstima. bile su snižene oboje po 50% , na oko 100 KM.
U radnji imaju skroz crne, ali nisu Fold, već Elastic. I one su snižene - meni su se i te svidjele jako, ali imaju samo brojeve 38 i 41.
Dioda

#1800 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Dioda »

Ja danas kupila
Image
Sjooooo kad iz tena uletim u ovo, ima da cetveronoske dodjem kuci :mrgreen:
Post Reply