Ps.danas dosla s mora, samo par kostima treba, nista vise
TREND
Moderator: anex
- anais_nin
zovu se Crocsdanas wrote:haj sto su ogavne (o ukusima ne vrijedi raspravljati) ama ne kontam kako neko moze oblaciti onu gumu na noguzena21 wrote:ma garant ce raja kupovati... samo da budu u TRENDUnebojeplavo wrote:Eno ih ima u onoj jednoj radnji sa sportskim stvarima u Strosi![]()
bez obzira sto su vise nego odvratne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
meni su one obicne bezze, ja sam cekala da izbace meni omiljene mary janes, sa malim kajsicima, i njih nosam samo na kampovanje, jer tad nosam obucu koju mi nije zao unistiti

- nebojeplavo
Hocu i ja ovakoHarrys wrote:Waff,uskoro svuda oko nas.
![]()
![]()
-
inspire_me
veca_sa wrote:eno najavljuju snizenje u city fashion-u uskoro
-
mamica papucarka
eeeeeeee, ovo su te sto se meni svidjajuanais_nin wrote:zovu se Crocsdanas wrote:haj sto su ogavne (o ukusima ne vrijedi raspravljati) ama ne kontam kako neko moze oblaciti onu gumu na noguzena21 wrote: ma garant ce raja kupovati... samo da budu u TRENDU![]()
bez obzira sto su vise nego odvratne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovde su hit zadnje 2 godine
fora je sto sada ima vise kopija nego orginala
pocele su ih nosati tete u bolnicama i zubarskim ordinacijama, i sve one sto dugo na nogama stoje i najednom su postale hit...izgled na stranu ali su fakat udobne
![]()
meni su one obicne bezze, ja sam cekala da izbace meni omiljene mary janes, sa malim kajsicima, i njih nosam samo na kampovanje, jer tad nosam obucu koju mi nije zao unistiti![]()
![]()
- anais_nin
crvene su pravo slatkemamica 31 wrote:eeeeeeee, ovo su te sto se meni svidjajuanais_nin wrote:zovu se Crocsdanas wrote: haj sto su ogavne (o ukusima ne vrijedi raspravljati) ama ne kontam kako neko moze oblaciti onu gumu na nogu![]()
![]()
![]()
Ovde su hit zadnje 2 godine
fora je sto sada ima vise kopija nego orginala
pocele su ih nosati tete u bolnicama i zubarskim ordinacijama, i sve one sto dugo na nogama stoje i najednom su postale hit...izgled na stranu ali su fakat udobne
![]()
meni su one obicne bezze, ja sam cekala da izbace meni omiljene mary janes, sa malim kajsicima, i njih nosam samo na kampovanje, jer tad nosam obucu koju mi nije zao unistiti![]()
![]()
ali, nisam ih kupila