Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- smoki_choko
#1778 Re: Juventus FC
steta sto i bufon ne dobi crveni onda bi bio show 
- PasHon1
#1779 Re: Juventus FC
Koji li je ovo put u ovoj sezoni. Povrede i crveni ubise 
- smoki_choko
#1780 Re: Juventus FC
ajmo jos jedan za kraj 
- spree
#1781 Re: Juventus FC
ovo je beton rezultat ako pacova odpuste, ali to se nazalost nece desiti jer smo imali igraca manje. tuga i zalost
.
- Cyrax
#1782 Re: Juventus FC
Nema vajde od otpustanja Del Neria sad. Kasno Marko na Kosovo dodje
. Ovu sezonu bataliti i ni slucajno Europa ligu da izbore kad nikakve vajde od nje nema. Sad se ceka kraj sezone pa da se konacno prelomi ide li Juve naprijed ili nazad. Treba iskihati pare za kakvu svjetsku klasu od trenera ,2-3 kvalitetna igraca i rijesiti nenormalan broj povreda. To je ko neki minimum, sve ispod je ponavljanje prethodnih sezona ilitiga kraj.
- smoki_choko
#1783 Re: Juventus FC
to se uradilo prosle godine pa opet nistaCyrax wrote:Nema vajde od otpustanja Del Neria sad. Kasno Marko na Kosovo dodje. Ovu sezonu bataliti i ni slucajno Europa ligu da izbore kad nikakve vajde od nje nema. Sad se ceka kraj sezone pa da se konacno prelomi ide li Juve naprijed ili nazad. Treba iskihati pare za kakvu svjetsku klasu od trenera ,2-3 kvalitetna igraca i rijesiti nenormalan broj povreda. To je ko neki minimum, sve ispod je ponavljanje prethodnih sezona ilitiga kraj.
- Cyrax
#1784 Re: Juventus FC
Ja ne vidim svjetsku klasu od trenera, 2-3 kvalitetna igrača i riješen problem silnih povreda.smoki_choko wrote:to se uradilo prosle godine pa opet nistaCyrax wrote:Nema vajde od otpustanja Del Neria sad. Kasno Marko na Kosovo dodje. Ovu sezonu bataliti i ni slucajno Europa ligu da izbore kad nikakve vajde od nje nema. Sad se ceka kraj sezone pa da se konacno prelomi ide li Juve naprijed ili nazad. Treba iskihati pare za kakvu svjetsku klasu od trenera ,2-3 kvalitetna igraca i rijesiti nenormalan broj povreda. To je ko neki minimum, sve ispod je ponavljanje prethodnih sezona ilitiga kraj.
- smoki_choko
#1785 Re: Juventus FC
daj ti par 100 milona eura pa ces vidjetiCyrax wrote:Ja ne vidim svjetsku klasu od trenera, 2-3 kvalitetna igrača i riješen problem silnih povreda.smoki_choko wrote:to se uradilo prosle godine pa opet nistaCyrax wrote:Nema vajde od otpustanja Del Neria sad. Kasno Marko na Kosovo dodje. Ovu sezonu bataliti i ni slucajno Europa ligu da izbore kad nikakve vajde od nje nema. Sad se ceka kraj sezone pa da se konacno prelomi ide li Juve naprijed ili nazad. Treba iskihati pare za kakvu svjetsku klasu od trenera ,2-3 kvalitetna igraca i rijesiti nenormalan broj povreda. To je ko neki minimum, sve ispod je ponavljanje prethodnih sezona ilitiga kraj.
- Cyrax
#1786 Re: Juventus FC
Moram li danas?smoki_choko wrote: daj ti par 100 milona eura pa ces vidjeti
-
extraordinary
#1787 Re: Juventus FC
[quote="smoki_choko"]
Milan i Inter jeftinije kupuju igrače, pa na kraju dobiju više od njih. Eno čitam danas, Juventus hoće Sami Kediru. Fakat ti ljudi koji vode Juventus veze nemaju sa fudbalom. Budala vidi da imaju u vezi jedno trojicu nalik na Kediru, ali da škripi sa ofanzivnim veznjakom kojeg nemaju. Al jok, trpaj zadnje veznjake, to je najpametnije. Fuj kako su glupi.
Milan i Inter jeftinije kupuju igrače, pa na kraju dobiju više od njih. Eno čitam danas, Juventus hoće Sami Kediru. Fakat ti ljudi koji vode Juventus veze nemaju sa fudbalom. Budala vidi da imaju u vezi jedno trojicu nalik na Kediru, ali da škripi sa ofanzivnim veznjakom kojeg nemaju. Al jok, trpaj zadnje veznjake, to je najpametnije. Fuj kako su glupi.
- smoki_choko
#1788 Re: Juventus FC
eno i pirla hoce, ne znam samo koji ce na qrc on 
-
extraordinary
#1789 Re: Juventus FC
Ja sam simpatizer Intera u Italiji, ali malo više Serije A, i drago mi je kad su svi italijanski klubovi uspješni, pogotovo u odnosu na ovu umjetnu garnituru klubova iz Engleske, ali fakat mi, koliko god nevjerovatne bile, sve realnijim djeluju one teorije o tome da neki lobi ruši Juventus. Mislim, nemoguće da ljudi ovako promašuju iz sezone u sezonu
Ne mogu da vjerujem da je mazlum Marotta haman sve što valja u ekipi uzeo na posudbe, isplatio određeni novac za njih, i sad mora pljunuti još 50 miliona eura samo da zadrži Quagliarellu, Acquilanija i Matrija. A glupost bi bila ne zadržati makar dvojicu od njih, u moru promašaja koje su napravili ovih sezona. Matrija moraju ostaviti u ekipi, ali za njeg treba 18 miliona dati.
-
Gray
#1790 Re: Juventus FC
extraordinary wrote:Ja sam simpatizer Intera u Italiji, ali malo više Serije A, i drago mi je kad su svi italijanski klubovi uspješni, pogotovo u odnosu na ovu umjetnu garnituru klubova iz Engleske, ali fakat mi, koliko god nevjerovatne bile, sve realnijim djeluju one teorije o tome da neki lobi ruši Juventus. Mislim, nemoguće da ljudi ovako promašuju iz sezone u sezonuNe mogu da vjerujem da je mazlum Marotta haman sve što valja u ekipi uzeo na posudbe, isplatio određeni novac za njih, i sad mora pljunuti još 50 miliona eura samo da zadrži Quagliarellu, Acquilanija i Matrija. A glupost bi bila ne zadržati makar dvojicu od njih, u moru promašaja koje su napravili ovih sezona. Matrija moraju ostaviti u ekipi, ali za njeg treba 18 miliona dati.
15.5
-
extraordinary
#1791 Re: Juventus FC
Nebitno, dva i po miliona su sića za ovaj ostatak cifre.Gray wrote:extraordinary wrote:Ja sam simpatizer Intera u Italiji, ali malo više Serije A, i drago mi je kad su svi italijanski klubovi uspješni, pogotovo u odnosu na ovu umjetnu garnituru klubova iz Engleske, ali fakat mi, koliko god nevjerovatne bile, sve realnijim djeluju one teorije o tome da neki lobi ruši Juventus. Mislim, nemoguće da ljudi ovako promašuju iz sezone u sezonuNe mogu da vjerujem da je mazlum Marotta haman sve što valja u ekipi uzeo na posudbe, isplatio određeni novac za njih, i sad mora pljunuti još 50 miliona eura samo da zadrži Quagliarellu, Acquilanija i Matrija. A glupost bi bila ne zadržati makar dvojicu od njih, u moru promašaja koje su napravili ovih sezona. Matrija moraju ostaviti u ekipi, ali za njeg treba 18 miliona dati.
15.5
- Krompirpitac
#1792 Re: Juventus FC
najverovatnije danas remi,ipak se nadam pobjedi Juvea
- PasHon1
#1793 Re: Juventus FC
Kakav majstor ovaj Del Piero, bas da ti bude zao sto nije vise mlad 
- mrtva kokoš
#1794 Re: Juventus FC
majstor ostaje majstor, definitivno jedan od najvecih svih vremena!!
a ujedno i moj najdrazi igrac, koja ce biti tuga kad prestane igrati jbt...
ja bih mu dao platu samo da sjedi na klupi ako nista drugo, legenda!!
- alijagoro
#1795 Re: Juventus FC
Akvilani je bezveze igrac ne bi ga Juve trebao kupit,ali onaj Mota je glup igrac totalno
.Del Piero sta reci
kao sto Pashon rece bude ti zao kad skontas da nije vise mlad
(mislim da cu plakati kad se on bude oprastao od fudbala
).Ne postoje bolji igraci od Del Piera,samo jednako dobri kao on.
- spree
#1797 Re: Juventus FC
eh kad vidim ovo i danasnji juventus prosto mi se place
- smoki_choko
#1798 Re: Juventus FC
odlicna i teska pobjeda protiv brescie. sutra ili prekostura oslabljeni protiv rome
forza juve
forza juve
- PasHon1
#1799 Re: Juventus FC
Protiv Rome bi bilo dovoljno tesko i sa "pravom" ekipom, a ovako ce biti bas tesko.
Pobjeda tu bi dosla k'o budali samar, ali kad se sve sagleda, povrede, forma, ona utakmica u kupu, tesko...
Nadam se da je igracima prijao odmor od lige.
Ja idem navijacki na pobjedu Juventusa
Pobjeda tu bi dosla k'o budali samar, ali kad se sve sagleda, povrede, forma, ona utakmica u kupu, tesko...
Nadam se da je igracima prijao odmor od lige.
Ja idem navijacki na pobjedu Juventusa
- -TheChosenOne-
#1800 Re: Juventus FC
ako dobiju danas Romu, liga prvaka je u igri