Juventus

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
PasHon1

#1776 Re: Juventus FC

Post by PasHon1 »

Matri ganja tricu, ocigledno :D
PasHon1

#1777 Re: Juventus FC

Post by PasHon1 »

Ne valja im ovo...
smoki_choko

#1778 Re: Juventus FC

Post by smoki_choko »

steta sto i bufon ne dobi crveni onda bi bio show :roll:
PasHon1

#1779 Re: Juventus FC

Post by PasHon1 »

Koji li je ovo put u ovoj sezoni. Povrede i crveni ubise :x
smoki_choko

#1780 Re: Juventus FC

Post by smoki_choko »

ajmo jos jedan za kraj :roll:
spree

#1781 Re: Juventus FC

Post by spree »

ovo je beton rezultat ako pacova odpuste, ali to se nazalost nece desiti jer smo imali igraca manje. tuga i zalost :( .
Cyrax

#1782 Re: Juventus FC

Post by Cyrax »

Nema vajde od otpustanja Del Neria sad. Kasno Marko na Kosovo dodje :roll: . Ovu sezonu bataliti i ni slucajno Europa ligu da izbore kad nikakve vajde od nje nema. Sad se ceka kraj sezone pa da se konacno prelomi ide li Juve naprijed ili nazad. Treba iskihati pare za kakvu svjetsku klasu od trenera ,2-3 kvalitetna igraca i rijesiti nenormalan broj povreda. To je ko neki minimum, sve ispod je ponavljanje prethodnih sezona ilitiga kraj.
smoki_choko

#1783 Re: Juventus FC

Post by smoki_choko »

Cyrax wrote:Nema vajde od otpustanja Del Neria sad. Kasno Marko na Kosovo dodje :roll: . Ovu sezonu bataliti i ni slucajno Europa ligu da izbore kad nikakve vajde od nje nema. Sad se ceka kraj sezone pa da se konacno prelomi ide li Juve naprijed ili nazad. Treba iskihati pare za kakvu svjetsku klasu od trenera ,2-3 kvalitetna igraca i rijesiti nenormalan broj povreda. To je ko neki minimum, sve ispod je ponavljanje prethodnih sezona ilitiga kraj.
to se uradilo prosle godine pa opet nista
Cyrax

#1784 Re: Juventus FC

Post by Cyrax »

smoki_choko wrote:
Cyrax wrote:Nema vajde od otpustanja Del Neria sad. Kasno Marko na Kosovo dodje :roll: . Ovu sezonu bataliti i ni slucajno Europa ligu da izbore kad nikakve vajde od nje nema. Sad se ceka kraj sezone pa da se konacno prelomi ide li Juve naprijed ili nazad. Treba iskihati pare za kakvu svjetsku klasu od trenera ,2-3 kvalitetna igraca i rijesiti nenormalan broj povreda. To je ko neki minimum, sve ispod je ponavljanje prethodnih sezona ilitiga kraj.
Ja ne vidim svjetsku klasu od trenera, 2-3 kvalitetna igrača i riješen problem silnih povreda.
smoki_choko

#1785 Re: Juventus FC

Post by smoki_choko »

Cyrax wrote:
smoki_choko wrote:
Ja ne vidim svjetsku klasu od trenera, 2-3 kvalitetna igrača i riješen problem silnih povreda.
daj ti par 100 milona eura pa ces vidjeti
Cyrax

#1786 Re: Juventus FC

Post by Cyrax »

smoki_choko wrote: daj ti par 100 milona eura pa ces vidjeti
Moram li danas?
extraordinary

#1787 Re: Juventus FC

Post by extraordinary »

[quote="smoki_choko"]
Milan i Inter jeftinije kupuju igrače, pa na kraju dobiju više od njih. Eno čitam danas, Juventus hoće Sami Kediru. Fakat ti ljudi koji vode Juventus veze nemaju sa fudbalom. Budala vidi da imaju u vezi jedno trojicu nalik na Kediru, ali da škripi sa ofanzivnim veznjakom kojeg nemaju. Al jok, trpaj zadnje veznjake, to je najpametnije. Fuj kako su glupi.
smoki_choko

#1788 Re: Juventus FC

Post by smoki_choko »

eno i pirla hoce, ne znam samo koji ce na qrc on :roll:
extraordinary

#1789 Re: Juventus FC

Post by extraordinary »

Ja sam simpatizer Intera u Italiji, ali malo više Serije A, i drago mi je kad su svi italijanski klubovi uspješni, pogotovo u odnosu na ovu umjetnu garnituru klubova iz Engleske, ali fakat mi, koliko god nevjerovatne bile, sve realnijim djeluju one teorije o tome da neki lobi ruši Juventus. Mislim, nemoguće da ljudi ovako promašuju iz sezone u sezonu :D Ne mogu da vjerujem da je mazlum Marotta haman sve što valja u ekipi uzeo na posudbe, isplatio određeni novac za njih, i sad mora pljunuti još 50 miliona eura samo da zadrži Quagliarellu, Acquilanija i Matrija. A glupost bi bila ne zadržati makar dvojicu od njih, u moru promašaja koje su napravili ovih sezona. Matrija moraju ostaviti u ekipi, ali za njeg treba 18 miliona dati.
Gray

#1790 Re: Juventus FC

Post by Gray »

extraordinary wrote:Ja sam simpatizer Intera u Italiji, ali malo više Serije A, i drago mi je kad su svi italijanski klubovi uspješni, pogotovo u odnosu na ovu umjetnu garnituru klubova iz Engleske, ali fakat mi, koliko god nevjerovatne bile, sve realnijim djeluju one teorije o tome da neki lobi ruši Juventus. Mislim, nemoguće da ljudi ovako promašuju iz sezone u sezonu :D Ne mogu da vjerujem da je mazlum Marotta haman sve što valja u ekipi uzeo na posudbe, isplatio određeni novac za njih, i sad mora pljunuti još 50 miliona eura samo da zadrži Quagliarellu, Acquilanija i Matrija. A glupost bi bila ne zadržati makar dvojicu od njih, u moru promašaja koje su napravili ovih sezona. Matrija moraju ostaviti u ekipi, ali za njeg treba 18 miliona dati.

15.5
extraordinary

#1791 Re: Juventus FC

Post by extraordinary »

Gray wrote:
extraordinary wrote:Ja sam simpatizer Intera u Italiji, ali malo više Serije A, i drago mi je kad su svi italijanski klubovi uspješni, pogotovo u odnosu na ovu umjetnu garnituru klubova iz Engleske, ali fakat mi, koliko god nevjerovatne bile, sve realnijim djeluju one teorije o tome da neki lobi ruši Juventus. Mislim, nemoguće da ljudi ovako promašuju iz sezone u sezonu :D Ne mogu da vjerujem da je mazlum Marotta haman sve što valja u ekipi uzeo na posudbe, isplatio određeni novac za njih, i sad mora pljunuti još 50 miliona eura samo da zadrži Quagliarellu, Acquilanija i Matrija. A glupost bi bila ne zadržati makar dvojicu od njih, u moru promašaja koje su napravili ovih sezona. Matrija moraju ostaviti u ekipi, ali za njeg treba 18 miliona dati.

15.5
Nebitno, dva i po miliona su sića za ovaj ostatak cifre.
Krompirpitac

#1792 Re: Juventus FC

Post by Krompirpitac »

najverovatnije danas remi,ipak se nadam pobjedi Juvea
PasHon1

#1793 Re: Juventus FC

Post by PasHon1 »

Kakav majstor ovaj Del Piero, bas da ti bude zao sto nije vise mlad :D
mrtva kokoš

#1794 Re: Juventus FC

Post by mrtva kokoš »

majstor ostaje majstor, definitivno jedan od najvecih svih vremena!!
a ujedno i moj najdrazi igrac, koja ce biti tuga kad prestane igrati jbt... :( :(

ja bih mu dao platu samo da sjedi na klupi ako nista drugo, legenda!!
alijagoro

#1795 Re: Juventus FC

Post by alijagoro »

Akvilani je bezveze igrac ne bi ga Juve trebao kupit,ali onaj Mota je glup igrac totalno :roll:.Del Piero sta reci :dance: kao sto Pashon rece bude ti zao kad skontas da nije vise mlad :( (mislim da cu plakati kad se on bude oprastao od fudbala :-D ).Ne postoje bolji igraci od Del Piera,samo jednako dobri kao on.
Dialer

#1796 Re: Juventus FC

Post by Dialer »

Del Piero idol svih idola :thumbup: :thumbup:
spree

#1797 Re: Juventus FC

Post by spree »

eh kad vidim ovo i danasnji juventus prosto mi se place :(
smoki_choko

#1798 Re: Juventus FC

Post by smoki_choko »

odlicna i teska pobjeda protiv brescie. sutra ili prekostura oslabljeni protiv rome
forza juve
PasHon1

#1799 Re: Juventus FC

Post by PasHon1 »

Protiv Rome bi bilo dovoljno tesko i sa "pravom" ekipom, a ovako ce biti bas tesko.
Pobjeda tu bi dosla k'o budali samar, ali kad se sve sagleda, povrede, forma, ona utakmica u kupu, tesko...
Nadam se da je igracima prijao odmor od lige.
Ja idem navijacki na pobjedu Juventusa :)
-TheChosenOne-

#1800 Re: Juventus FC

Post by -TheChosenOne- »

ako dobiju danas Romu, liga prvaka je u igri :D
Post Reply