Sunrise00 wrote:Gospoda Ministarka wrote:Meni fakat nije jasno sta ocekuju i sta su ocekivali ovi sto su se razocarali u Altu.

nesto drugacije od 843872403280940328948032089 istih centara koje imamo u sarajevu, sto je dovrseno i estetski lijepo uredjeno

oni kafici isto ko da su stavili stolice samo eto tako, ko skladiste

prodavnice tu i tamo..
Pa evo imamo nekih novih brendova koje nismo imali prije(Koton, Waikiki, Kolins, jeste da nisu svjetski ali Boze moj ocito da nas svijet ne vidi kao dobro trziste sto i ne cudi, jer evo imamo ljudi koji otvoreno kazu da im je Waikiki i New Yorker skup, e zamislite sad da se otvori recimo Peek& Cloppenburg koja bi to pljuvacina bila)

, imamo Burger House i Yam Yam, te Kumpir, novu trgovinu kozmetike i novu trgovinu accessoara zar nije raznoliko???
Kaficu su barem meni isti sjedila u Sarajevu u Alti, Rijeci u Rijeka Tower Centru, Busimpesti u Arena Plazi, Mc Cafeu ili u bilo kom drugom kaficu/trznom centru i sl.
Otvara nam se ubrzo Sarajevo City Centar nadam se i ja da cemo napokon dobiti McDonalds,KFC, Zaru, Bershku i sl. samo mogu da zamislim koje ce onda pljuvanje biti: "Ponio ja 50 KM, konto razletiti cu se, napit-najest, iznijet pune kese a ono nista.... nevalja SCC nista".