sema911 wrote:
nisam procitao sve al sam radio u navedenoj banci iz zbog iste greske (a mozda ste to i bili vi) ostao sam bez posla al nema veze ovdje gdje sam bolje mi jje![]()
ta sluzbenica sto vas je zvala i koja je nacinila tu gresku morala je iz svog dzepa dati novce jer je to prijavljeno i njen nadredjeni sigurno nije imao pojma kako to da rijesi na normalan racun vec je jednostavno rekao ako sto su i meni rekli" imas do vikenda da rijesis problem il kupi prnje"
novce ti nije banka uzela prebacila ti je ta ista sluzbenica koja je napravila gresku,. jer svi koji radimo sa novcem znamo kaki su dans ljudi i kako varaju i lazu sta je mogla da drugo uradi da vama da novce nizasta za neku bezveznu greskicu a onda joj vi obecate dans sutra vratit te novce,. i ako se to ne zavrsi njoj je papa,.,
da tuzis banku hmmm pripremite brdo para jer ce vam trebat nemozes ih dobit isto ko sto nisam ni ja dobio dzaba kada imaju para
za isplatu vaseg novca nemora se pravit isplatni nalog moze se sve uradit programski prebacivanje i nije potreban nikakav potpis( ako koga zanima citava procedura imam nekoliko knjigica o tom citavom bank programu)
a neovlasteno ste samo vi mogli postupit sa novcem ko sto i jeste drzali ste nesto na racunu sto nije vase
a ako ti sta treba vise javi nekako jer da tuzis banku neces postici nista samo ce ta jadnica dobit otkaz a ti ces na kraju morat platit sudske troskove i jos sta vec neces
Cuj sada ovo ....
Znaci meni banka greskom prebaci novac, ne obavjesti me ( nije u ovom slucaju, ali karikiram ) i onda neko kome smetam tuzi me jer neovlasteno drzim novac za koji ni ne znam ( dok ne dobijem izvod ) .....
O moj Boze - ako je ovako sto ti kazes - pa svi smo jednom nogom u zatvoru, a da to i ne znamo ....