EURO 2012 - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Mračajski proto

#176 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Mračajski proto »

Ko će zaustaviti 50 000 Engleza, ni Bog ne zna. :D
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#177 Re: EURO 2012 - općenito

Post by odesveuhonduras »

jest meni glupo ovo što se na eurima ne igra utakmica za treće mjesto.. pa nije boks jarane :D
NeZatvaramPastu

#178 Re: EURO 2012 - općenito

Post by NeZatvaramPastu »

odesveuhonduras wrote:jest meni glupo ovo što se na eurima ne igra utakmica za treće mjesto.. pa nije boks jarane :D
Pa treci bude onaj koji je ispao u polufinalu od kasnijeg pobjednika prvenstva.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#179 Re: EURO 2012 - općenito

Post by odesveuhonduras »

NeZatvaramPastu wrote:
odesveuhonduras wrote:jest meni glupo ovo što se na eurima ne igra utakmica za treće mjesto.. pa nije boks jarane :D
Pa treci bude onaj koji je ispao u polufinalu od kasnijeg pobjednika prvenstva.
nisam siguran, ne sjećam se da se uopće dijele medalje za treće mjesto. A sve i da jest tako, totalno glupa stvar koja se nigdje ne primjenjuje nego na evropskim prvenstvima
emigrazione

#180 Re: EURO 2012 - općenito

Post by emigrazione »

Jel bila gdje ona vaktija vezana za EURO. Nemam pojma kad ko gdje i s kim
brazzo19

#181 Re: EURO 2012 - općenito

Post by brazzo19 »

emigrazione wrote:Jel bila gdje ona vaktija vezana za EURO. Nemam pojma kad ko gdje i s kim
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Muhamed Đakmić

#182 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Muhamed Đakmić »

Nego, mogao bi ovaj Džagoev biti prvi strijelac prvenstva. Jest prerano za bilo kakve prognoze, ali ima još dvije utakmice u kojima može biti strijelac u grupnoj fazi, i ima četvrtfinale protiv Holandije ili Portugala. Rekao bih da od svih potencijalno najboljih strijelaca ima najbolju poziciju da to i ostvari. A niko živ ga nije stavio na listić. 5 golova bi trebalo biti dovoljno za prvog strijelca, nije niko otkad se igra prvenstvo u ovom formatu dao više od 5 golova.
Kemal Malovčić

#183 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Kemal Malovčić »

ima keržakov da biva najbolji strijelac pervenstva!!!
cvrčak_na_hedonizmu

#184 Re: EURO 2012 - općenito

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Sarajevo1946 wrote:Nego, mogao bi ovaj Džagoev biti prvi strijelac prvenstva. Jest prerano za bilo kakve prognoze, ali ima još dvije utakmice u kojima može biti strijelac u grupnoj fazi, i ima četvrtfinale protiv Holandije ili Portugala. Rekao bih da od svih potencijalno najboljih strijelaca ima najbolju poziciju da to i ostvari. A niko živ ga nije stavio na listić. 5 golova bi trebalo biti dovoljno za prvog strijelca, nije niko otkad se igra prvenstvo u ovom formatu dao više od 5 golova.
Slično sam pomislio al je počelo žestoko, iznenađujuće puno golova. Ovaj se ubacuje u napad al kod Rusa svi mogu dati gol, pitanje je šta će se desiti. 11 je kvota nakon 2 postignuta gola na bet 365, kontam da stavim barem cenera :D
Muhamed Đakmić

#185 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Muhamed Đakmić »

Doduše, može ovo i bljesak biti. Ona ubleha od Keržakova je imala priliku da nakon grupne faze riješi pitanje prvog strijelca, ali džaba kad je hablek. Ja isto kontam nešto staviti na Džagoeva, djeluje mi izglednije od recimo Gomeza. A i van Persie se nije nikad proslavio u dresu reprezentacije, previše ga se potencira zasad.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#186 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Velkoski »

Frajer vec 2 zabio i oni ostavili na 11, ja cu stavit' neku sicu.. Proslo prvenstvo Villa prvi sa 4 gola :-)
cvrčak_na_hedonizmu

#187 Re: EURO 2012 - općenito

Naredno kolo igraju Rusija - Poljska, mene malo brinu sudije, jebiga, ljudi domaćini, treba ih pogurati. Poljska onakvom igrom kao protvi Grčke gdje dopuste da sa igračem više i potpunom dominacijom dođu do toga da prime gol pa onda dobiju isključenje i penal neće daleko protiv Rusa. Jeben je to psihički pad al sad, sudije, mentalitet lako ćemo, mada Rusi izgledaju vrlo ozbiljno. Hu-ha, možda zabije Džagoev :D
cyprus

#188 Re: EURO 2012 - općenito

Post by cyprus »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Naredno kolo igraju Rusija - Poljska, mene malo brinu sudije, jebiga, ljudi domaćini, treba ih pogurati. Poljska onakvom igrom kao protvi Grčke gdje dopuste da sa igračem više i potpunom dominacijom dođu do toga da prime gol pa onda dobiju isključenje i penal neće daleko protiv Rusa. Jeben je to psihički pad al sad, sudije, mentalitet lako ćemo, mada Rusi izgledaju vrlo ozbiljno. Hu-ha, možda zabije Džagoev :D
Ja mislim da se malo pretjeruje sa tom pričom o domaćinskom suđenju... Koliko se sjećam prije 4 godine, ni Švicarska, ni Austrija nisu prošle prvi krug, a Švicarska je pri tom bila dobro oštećena... Sudijskih grešaka ima i vazda će ih biti, ali zašto mi to vazda pripisujemo namjeri... :-)

Bilo kako bilo, mislim da Poljska može najmanje do boda protiv Rusa, a uz malo sreće i do pobjede... Po meni remi najizgledniji...
fosil

#189 EURO 2012 - općenito

Post by fosil »

emigrazione wrote:Jel bila gdje ona vaktija vezana za EURO. Nemam pojma kad ko gdje i s kim
Drug imas aplikacija za mobilne da proberes.
cvrčak_na_hedonizmu

#190 Re: EURO 2012 - općenito

cyprus wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Naredno kolo igraju Rusija - Poljska, mene malo brinu sudije, jebiga, ljudi domaćini, treba ih pogurati. Poljska onakvom igrom kao protvi Grčke gdje dopuste da sa igračem više i potpunom dominacijom dođu do toga da prime gol pa onda dobiju isključenje i penal neće daleko protiv Rusa. Jeben je to psihički pad al sad, sudije, mentalitet lako ćemo, mada Rusi izgledaju vrlo ozbiljno. Hu-ha, možda zabije Džagoev :D
Ja mislim da se malo pretjeruje sa tom pričom o domaćinskom suđenju... Koliko se sjećam prije 4 godine, ni Švicarska, ni Austrija nisu prošle prvi krug, a Švicarska je pri tom bila dobro oštećena... Sudijskih grešaka ima i vazda će ih biti, ali zašto mi to vazda pripisujemo namjeri... :-)

Bilo kako bilo, mislim da Poljska može najmanje do boda protiv Rusa, a uz malo sreće i do pobjede... Po meni remi najizgledniji...
Ako sudija isključi igrača zbog dva starta od kojih nijedan nije bio za žutog kartona onda dođemo do zaključka da je bilo namjerno ili je baš debil. Sumnjam da je baš debil a sudi na EP-u :oops:
Logovan

#191 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Logovan »

Dogodilo se ono na što se upozoravalo
PRVA ŽRTVA EURA: U UKRAJINI UBIJEN ŠPANSKI NAVIJAČ

Prvi dan evropskog prvenstva donio je i prvu žrtvu. Jedan španski navijač pronađen je mrtav u blizini Donjecka u Ukrajini. Policija vjeruje da je muškarac umro nasilnom smrću.

Prije početka Eura mnogi su upozoravali na problem sa huliganima i kriminalom u Ukrajini i Poljskoj, a sinoć su izbili i prvi sukobi među navijačima Poljske i Rusije.

source. ba

:( :( :(
samo_ti

#192 Re: EURO 2012 - općenito

Post by samo_ti »

nOrMaLaC

#193 Re: EURO 2012 - općenito

Post by nOrMaLaC »

zlo87 wrote:Dogodilo se ono na što se upozoravalo

Prvi dan evropskog prvenstva donio je i prvu žrtvu. Jedan španski navijač pronađen je mrtav u blizini Donjecka u Ukrajini. Policija vjeruje da je muškarac umro nasilnom smrću.

Prije početka Eura mnogi su upozoravali na problem sa huliganima i kriminalom u Ukrajini i Poljskoj, a sinoć su izbili i prvi sukobi među navijačima Poljske i Rusije.

source. ba

Mala ispravka, navijač je navodno bio mjesec dana izgubljen te je danas pronađen. :(
nOrMaLaC

#194 Re: EURO 2012 - općenito

Post by nOrMaLaC »

nOrMaLaC wrote:
zlo87 wrote:Dogodilo se ono na što se upozoravalo

source. ba

Mala ispravka, navijač je navodno bio mjesec dana izgubljen te je danas pronađen. mrtav :(
Morales

#195 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Morales »

Sarajevo1946 wrote:Doduše, može ovo i bljesak biti. Ona ubleha od Keržakova je imala priliku da nakon grupne faze riješi pitanje prvog strijelca, ali džaba kad je hablek. Ja isto kontam nešto staviti na Džagoeva, djeluje mi izglednije od recimo Gomeza. A i van Persie se nije nikad proslavio u dresu reprezentacije, previše ga se potencira zasad.
Ma nece Dzagoev gola vise zabiti.
Obskurni

#196 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Obskurni »

Mogu misliti sta ce biti kada budu igrali Rusija i Poljska.
A i Platini idiot da divljacima da mu urede prvenstvo :(
todd_smith

#197 Re: EURO 2012 - općenito

Post by todd_smith »

jos i ovo

http://reprezentacija.ba/euro2012-blog/ ... clawu.html

:-)

a bas slusam pred pocetak prve utakmice neki novinar govori, nadam se da ovo EP necemo pamtiti po rasizmu i tucama, nismo ni prosli drugi dan vec 10tak slucajeva odmah doslo :-) :-)
Acheron

#198 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Acheron »

Ne znam otkud im ideja da dovode onog mutavog Sabanadzovica, koji nema apsolutno nista za reci. (takav je ruinirao i finale LP) Osim sto je nezanimljiv kao 'strucni' sagovornik, posjeduje strast kao jedan Branimir Tulic ili S. Susic.

Europsko prenstvo je dosadno jos od 2000. Treba ga ukinuti i igrati WC svako dvije godine. (Igraci poput Messia predugo cekaju.) Na svjetskom prvenstvu se nikad nece desiti Grcka, zbog sarenila reprezentacija i samim tim i stilova igre. (zato su bunkerasi fasovali od Juzne Koreje)
Acheron

#199 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Acheron »

Ove mrtvace iz Ceske bi Bosna razguzila u barazu. Doduse nisam gledao utakmicu, niti cu gledat vise od 3 utakmice, tj dok Engleska ne ispadne u grupi. :D

Rusima je citav problem u glavi i kvalitetu brlje. Ili dobiju Holandiju, ili ispadnu u barazu od Slovenije.
todd_smith

#200 Re: EURO 2012 - općenito

Post by todd_smith »

Acheron wrote:Ne znam otkud im ideja da dovode onog mutavog Sabanadzovica, koji nema apsolutno nista za reci. (takav je ruinirao i finale LP) Osim sto je nezanimljiv kao 'strucni' sagovornik, posjeduje strast kao jedan Branimir Tulic ili S. Susic.

Europsko prenstvo je dosadno jos od 2000. Treba ga ukinuti i igrati WC svako dvije godine. (Igraci poput Messia predugo cekaju.) Na svjetskom prvenstvu se nikad nece desiti Grcka, zbog sarenila reprezentacija i samim tim i stilova igre. (zato su bunkerasi fasovali od Juzne Koreje)
neki bi rekli da je to Spanija ucinila 2010te sa skoro svakom pobjedom od 1-0 :oops:
Locked