Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
zlajapravaraja
#176 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Primamo ga 1 kroz 1.
I to u 96. minuti!
I to u 96. minuti!
- hary
#177 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Vedo je ocam' trebo igrat ragbi. Mislim i dosao je iz kolijevke... 
- Jack Be Nimble
#178 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Ko vam je taj Sehic? Izgubio sam snimak sa neta pa ne znam sta se desava 
- Simply_Red
#179 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
De kad se završi nek neko golove stavi da vidim 
- Baltazar_khan
-
paloma
#181 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
bra'o za Karhana... 
- van Basten
#182 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
odavno ovako nismo razbucali jednu ozbiljnu reprezentaciju... u ćirinom vaktu nismo sigurno (Slovačka je sigurno bolja od mrtve Belgije, a po rejtingu i zadnjim rezultatima su bolji i od Turske)... šteta što je prijateljska bila. pandža i Vranješ jedine slabe tačke danas, iako ovaj drugi ima možda opravdanje u tremi zbog nastupa od 1. minute. Medunjanin, Pjanić i Džeko među najboljim. Salihović i Lulić bi mogli biti fin tandem na lijevoj strani. Šehić je dobro branio danas, ipak drugi gol je bar 70% njegov, samo smo zakuhali si tad bezveze. No, jedna refleksna sjajna odbrana + 2-3 fina sigurna čišćenja + bh razvlačenje na kraju = dovoljno za solidnu ocjenu.
- plejka2
#183 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Bicu toliko slobodan da se citiram
plejka2 wrote:Kad se najmanje nadamo pobjedimo.Ja mislim da ce se to desiti i danas
- luckylaka
#184 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
BUJRUM hasumi.Bravo Pape 
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#185 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Pape odlazi!!!
-
paloma
#186 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
odoh sad da gledam malo fudbal, igraju Argentina Brazil
- pirmin
#187 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
JOj sad kad krenu komentari tipa..."Sa lakocom cemo protiv Rumuna, rutinski u Bjelorusiji..."

- hary
#188 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Bravo, momci
Igrali ste puuuuno bolje nego u zadnje vrijeme, ali ste se ipak opet potrudili da strepimo do zadnje sekunde (iako je tek prijateljska).
Pandza
Sehic, Spahic, Misimovic, Ibisevic
Rahimic, Lulic, Ibricic, Muslimovic
Vranjes, Besic, Subasic, Medunjanin, Salihovic
Dzeko, Pjanic
Nadam se da je i Pape puno naucio iz ove utakmice i da je cijela nacija vratila povjerenje u reprezentaciju.
Jos samo da ovako bude protiv Rumunije, mada protiv njih to mora da bude i jos borbenije.
Igrali ste puuuuno bolje nego u zadnje vrijeme, ali ste se ipak opet potrudili da strepimo do zadnje sekunde (iako je tek prijateljska).
Pandza
Sehic, Spahic, Misimovic, Ibisevic
Rahimic, Lulic, Ibricic, Muslimovic
Vranjes, Besic, Subasic, Medunjanin, Salihovic
Dzeko, Pjanic
Nadam se da je i Pape puno naucio iz ove utakmice i da je cijela nacija vratila povjerenje u reprezentaciju.
Jos samo da ovako bude protiv Rumunije, mada protiv njih to mora da bude i jos borbenije.
- bingov buraz
#189 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Sto se tice debitanata Subasic ko vel'kii
Besic premalo igrao za ocjenu,Vranjes nako bilo je treme,Sehic dobar...ima stofa tu 
- Šibicar
#190 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Govorio sam i u utakmici protiv Albanije,a i sad ću ponoviti,konačno sam dočekao da nam reprezentacija ne igra na ho-ruk ili izbij-nabij taktiku,nego od noge do noge prvom loptom,svaka čast Papetu na tome 
-
Mobile_Disco
#191 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Kakav pogled sehica
Treba njega umjesto Begovic odma´ 
-
missko
#192 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Imas svasta za vidjet 0-0 poluvrijemepaloma wrote:odoh sad da gledam malo fudbal, igraju Argentina Brazil
- Deriguz
#193 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Kako je drugi go Sehicev ba, lopta skroz u suprotni ugao otisla, udarila od stativu i usla u gol... drugo je to sto su ga naci pustili da suta onako neometano 
- Država
#194 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Bravo zmajevi naši.
- Joey Tribbiani
#195 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Dobri smo bili, samo me iznerviraše kad počeše tekmu završavat 15 minuta prije kraja. Od 80 minute kad god su slovac uzeli loptu, za par sekundi su bili pred golom.
Šeha dobar, ne znam sad, ruazn je ugao bio kod ponovljenog da vidimo koliko je mogao uradit kod gola. Znam samo da je lopta odskočila i odbila se od stativu. Zavuk'o je i ne znam šta je tu trebao uradit.
Bešić malo igrao, ali je zato Subašić pokazao da igra bez straha. Nije ništa spektakularno napravio, ali nije ni pogriješio
. Džeko grize od prve minute, Misimović izgleda ide na bolje, Pjanić dobar. Ostali solidni. Eto jedino to što se opustiše prije vremena.
Šeha dobar, ne znam sad, ruazn je ugao bio kod ponovljenog da vidimo koliko je mogao uradit kod gola. Znam samo da je lopta odskočila i odbila se od stativu. Zavuk'o je i ne znam šta je tu trebao uradit.
Bešić malo igrao, ali je zato Subašić pokazao da igra bez straha. Nije ništa spektakularno napravio, ali nije ni pogriješio
-
Alfa_Ze
#196 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Napokon u pravom svjetlu !! Cestitam !!

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#197 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Izdominirali smo ih,al' objktivno to nisam ocekivao cisto zbog losije atmosfere.
Cijelo vrijeme nadmocno u polju,kombinatorika,dodavanja,proigravanja...jako dobro.
Ne znam,ali meni ova Slovacka djeluje jako slabo,barem ova njihova ekipa,blijedo i nemocno. Sto se tice naseg mentaliteta,opet smo totalno dobijenu utakmicu doveli u situaciju da bude na kraju nerjeseno. Nas mentalitiet kao 1:3 gotovo je
Hajd dobro je,samo da ovako pocnemo igrati u utakmicama za bodove
Cijelo vrijeme nadmocno u polju,kombinatorika,dodavanja,proigravanja...jako dobro.
Ne znam,ali meni ova Slovacka djeluje jako slabo,barem ova njihova ekipa,blijedo i nemocno. Sto se tice naseg mentaliteta,opet smo totalno dobijenu utakmicu doveli u situaciju da bude na kraju nerjeseno. Nas mentalitiet kao 1:3 gotovo je
Hajd dobro je,samo da ovako pocnemo igrati u utakmicama za bodove
Last edited by -LIBERO- on 17/11/2010 19:19, edited 1 time in total.
- JThomas
#198 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
to, topirmin wrote:JOj sad kad krenu komentari tipa..."Sa lakocom cemo protiv Rumuna, rutinski u Bjelorusiji..."![]()
- luckylaka
#199 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Ovo su oni najvjerniji Cirini.Chivas1 wrote:Da se ispravim posto je doslo do promjene u nasem kadru ..prvenstveno na golmana mislimChivas1 wrote:Sve osim poraza od 2 gola razlike bit ce iznenadjenje i uspjeh![]()
Sve osim poraza od 4 gola razlike bit ce iznenadjenje i uspjeh
Uvalit ce nam Hamsik 2 komada minimalno !
-
LSD
#200 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Ma ova Slovacka je šega ekipa, ne znam kako su se ikako plasirali na SP...gori od albanaca, po meni...Sušić ih tjera da igraju, kombinuju, dodavaju lopte, da veza bude što aktivnija...to po prvi put gledamo.
Pandža = skleroza, motorika 0 poena, isto ko da ga je išijas safato, ali eto i dalje je u reprezentaciji, i dalje nas mori
Medunjanin postaje važan igrac....Šehić pokupio od Hasagića one jalijaške fore, valjanje i krađu vremena...još izvuce žuti karton za onog njihovog pauna koji se koškao nešto.
Protiv rumuna to mora biti još bolje i brže.
Pandža = skleroza, motorika 0 poena, isto ko da ga je išijas safato, ali eto i dalje je u reprezentaciji, i dalje nas mori
Medunjanin postaje važan igrac....Šehić pokupio od Hasagića one jalijaške fore, valjanje i krađu vremena...još izvuce žuti karton za onog njihovog pauna koji se koškao nešto.
Protiv rumuna to mora biti još bolje i brže.