Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dzemmo wrote:mozda je mislio na Dos Santosa koji nije ni pozvan na prvenstvo, al kako bi on to i znao
ma da je bogdom to!!!
isti igrac samo sto kasni sa informacijama jedno 3.godine
Frajer bio Barselonin igrac 2006/2007 pa ga onda prodali Totenhemu - koji ga je dao na posudbu u Ipswich,
a prosle godine dos'o u Galatasaraj!!!
Ministarstvo Argentine je omogucilo svim ucenicima srednjih i osnovnih skola koji su u prvoj smjeni, kako je mi popularno zovemo, da ne moraju doci na nastavu
Kristić priča o sexu, a takav je termin utakmice da i djeca gledaju, i postavljaju roditeljima neugodna pitanja, a ovi se jadni slomiše objašnjavajući kako rode donose djecu na svijet
Kristić
Ja se moram požalit na onog Ibrahima Muratovića, prenosio je JAR- Urugvaj, Holandija-Danska.. Lik samo prica o statistikama bez obzira dali ide akcija, dali pada gol.. On svoje pa svoje, udavi..
Bilo bi dobro da pokretač teme,postavi neku anketu za glasanje tipa,"najveći biser,u moru bisera"...Bilo bi zanimljivo vidjeti ko bi ponio tu laskavu titulu.
Jes' da je djelomični off,ali jednostavno moram ovo postaviti: Igor Štimac - SP 2006: "Viduka voli osjetiti protivnika iza svojih leđa, voli ga držati rukom, takvu igru on voli."
Mah, kako koji komentator. Murat, Spaho i neki drugi udave na početku, Kristić, Šuko i ne baš toliko. Kontam uvijek, halo čovječe, razgodi malo, ima cijela utakmica. Kao da su sponzorske poruke u pitanju, pa moraju sve izblebetati u prvih 10 minuta.
I da utvrdim gradivo, Ahmetović mi ubjedljivo najviše ide na živce. Početak meča Portugal-Slonovača, uze onim tugaljivim tonom pričati o baražu i našoj nesreći, uzdahnu...ma samo što nisam razlupao tv koliko sam pošizio.
zecko_kupuz wrote:Mah, kako koji komentator. Murat, Spaho i neki drugi udave na početku, Kristić, Šuko i ne baš toliko. Kontam uvijek, halo čovječe, razgodi malo, ima cijela utakmica. Kao da su sponzorske poruke u pitanju, pa moraju sve izblebetati u prvih 10 minuta.
I da utvrdim gradivo, Ahmetović mi ubjedljivo najviše ide na živce. Početak meča Portugal-Slonovača, uze onim tugaljivim tonom pričati o baražu i našoj nesreći, uzdahnu...ma samo što nisam razlupao tv koliko sam pošizio.
Za mene je najgore što,kad izvale glupost,ok desi se jbg,neće ni da pokušaju da se isprave,nije sramota,sigurno ne veća od toga da nastaviš kao da se ništa nije desilo.Jedino logično objašnjenje je onda,da oni uopšte veze nemaju šta pričaju i da brbljaju samo bezveze da se nešto kaže...