Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Bellica

#176 Re: budi super zena

Post by Bellica »

amoureux24 wrote:Ako se okrece nek se okrece. Muskarci to imaju u genima, da varaju sto dokazuje da su brakovi stvar konvencije a ne prirode. Sad ako ga hoces cuvati moras ga napraviti zainteresiranim za tebe, a to ces postici sa boljom odjecom,sminkomi osobnobnom higijenom. Narocito je vazno da nemas body odour ili da ti smrdi iz usta, pokvareni zubi te bubuljice. Otidji frizeru,mjesta gdje imas spotove ili bubuljice uvijek operi sapunom,uvece koristi kremu za spavanje, popravi zube i uvijek flosiraj koncem zube. Tijekom dana radi vjezbe za stomak i pazi na kalorije. Jedi samo salate sa isprzenom ribom ili kokosijim prsima, znaci nemasna hrana i supice. Veceraj do 6 sati eventualno do 7 sati ali poslije nemoj jesti. Mozes samo piti cajeve bez secera.
Financije savjet:
Ako si u braku, razgranici svoje od njegovog, a u slucaju da se razvedete uzmi mu pola imovine. Uvijek imaj posao jer je uvijek moguce da se razvedete. Imaj svoju ustedjevinu u slucaju da jedno od vas mora napustiti stan i traziti novi. Uvijek trazi svoje nasljestvo i ne ostavljaj prokletoj braci nista jer je kod nas u Bosni kad roditelji umri onda sva zemlja i kuca ide braci a sestrama sipak. Ta tradicija se treba razbiti.
U drustvu:

Uvijek se smij, ocaravaj ocima. Osmjehuj se cak i kad nesto nije smjesno. Ljudi ce misliti da si vedra osoba a i tvoj muz ce misliti isto. On ce misliti da flertiras. Trazi od svog muza da te izvede negdje, bilo na pizzu ili pravi restoran sa vinom i svijecama.

U kuci:

Budi na vrhu svih stvari. Imaj sve sto ti treba od namirnica i kuhaj dobro. Put do muskarcevog srca je kroz njegov stomak.

O djeci:

Jedno dijete je dovoljno za zivota. Ako se budes previse brinula o drugima kad ces se brinuti o sebi. Drugo djeca su teret a neses nikada moci da si priustis nista lijepo da kupis jer ces njima morati kupovati.

Ako i poslije novog imidza i nove tebe nije zainteresiran za tebe onda se razvedi i vidjeces koliko ima zainteresiranih muskaraca za tebe.
Budi super zena,svjesna sebe.
Ako tvoj muz nije sta ili kakva prilika. Nadji si novog i bogatog, jer si ti zena koja zeli status u drustvu a ne neka koja je za sazaljevanje.
I na kraju da dodam. Because I am worth it.

Malo sam zakasnila s komentarom na ovu temu, ali se nadam da ce doticna dama procitati ovo sto zelim napisati.

Prvo se spusti na Zemlju, a onda se sjeti da dajes savjet djevojci iz Bosne i da si svojim post-om uspjela napraviti jednu od ove dvije stvari: ili si kod djevojke izazvala smijeh ili si joj izazvala komplekse. Sjeti se da djevojka u Bosni ili studira u teskim uvjetima ili radi za neku bijednu platu kojom izdrzava i sebe i roditelje, a mozda zavisi i od roditeljske plate koja je takodjer nedovoljna. Nerijetko se desi da u BiH radi samo zena, a muz je nezaposlen i ti savjetujes da zena misli na sebe, a vecina ljudi poslije vjencanja polazi "od nule" imaju kredite i ne mogu priustiti ovo sto ti savjetujes. ZATO nase djevojke ne mogu trositi £500 za spa mjesecno ( a vjerujem da si ovo ovlas napisala jer je £500 mjesecno za spa u Londonu premalo), ne mogu "visiti"po cijele dane kod pedikera ili frizera. Uostalom, ovo nije ne potrebno jer je opste poznato da su bosanke najljepse djevojke na svijetu isto kao sto je poznato da su italijani najljepsi momci( ali se ja ne slazem, meni su bosanci ipak najljepsi). O higijeni, posjeti stomatologu, nacinu sminkanja i oblacenja ne trebam posebno pisati, svaka djevojka ima neki svoj stil i o tome ne vrijedi raspravljati, a mislim da ni jedna ne bi sebi dozvolila na danasnjem vremenu da se ne kupa redovno, da ne ide kod zubara ili nesto sl. Nego, da se vratim tebi i tvom post-u. Imas potpuno iskrivljenu sliku o savrsenoj zeni!!!!!! Savrsena zena svom muzu pruza sve kod kuce pa on nema potrebu da bilo sta trazi izvan kuce. Kod savrsene zene ima sve, rucak kakav voli i zeli, uredjenu kucu, DJECU, ljubav, postovanje, povjerenje, toleranciju, iskrenost (a ne lazne osmijehe), koja je maltene kljucna za sretan i uspjesan brak. Uz to, ova savrsena zena ce znati da zablista u odredjenim momentima, znat ce kako da bude privlacna muzu bez da se cijele dane uredjuje i nosi ekstravagantnu odjecu. Samo savrsena zene ce znati da muzu progleda kroz prste kad ostane vani s drugovima duze nego obicno, znat ce kako da se dogovori s njim oko prekomjernog gledanja utakmica i oko mnogih drugih stvari. Ja bih prva potrazila nesto drugo, narocito kad je hrana u pitanju i to ta mediteranska koja lici na lab. uzorak morskih algi, narocito ako su u pitanju sparoge. Muz i zena se dogovaraju oko broja djece, to nikako ne moze biti samo zenina ili samo muzeva odluka. Uz to, nikada nije dosta djece, oni nikada nisu visak, a pogotovo teret( ovo me najvise razljutilo u tvom post-u). A kad govorimo o okretanju za drugim zenama, pa neka se okrece, ionako od gledanja nema nista i mnogo bi vaznije bilo ono sto bi mi imali. Uz to, ja bih se trudila da mu u mom drustvu bude toliko zanimljivo da ne bi imao potrebu da se okrece za drugim zenama. A o imovini, molim lijepo, nemoj da siris dezinformacije. U slucaju smrti roditelja, sva imovina se dijeli na jednake dijelove izmedju svih zakonskih nasljednika bez obzira da li su oni muskog ili zenskog roda, a u slucaju razvoda sva imovina se dijeli, tako da nema potrebe za bilo kakvom ustedjevinom. Sva imovina stecena prije i u braku se smatra zajednickom i u slucaju smrti jednog od supruznika dijeli se na jednake dijelove izmedju svih zakonskih nasljednika tj. supruge i djece (zavisno od situacije ovo je samo primjer). I jos nesto, nikada ne bih mijenjala nas bosanski brak za 50.000 tvojih plasticnih i povrsnih. Bosanski su onakvi kakvi jesu, svode se na jedan godisnji odmor, ponekad na jedva spajanje kraja s krajem, na otplacivanje kredita, odgoj djece, ali u kojem vladaju ljubav, postovanje i sreca. Ovdje muz svoju zenu voli zbog nje same( u vecini slucajeva), a ne zbog odjece, sminke, frizure, sto ne znaci da se nase zene ne sredjuju, ali to nije kljucno za uspjesan brak. A sta mislis sta ce biti s tobom za par godina, stici ce te godine, pa ces ici na liposukcije i ostale gluposti, a zasto??? Zato sto se brak hrani ljubavlju i srecom, muz svoju zenu voli i kad je godine stignu, a ne kad je u cvijetu mladosti. Ne podnosim zene koje muskrace tretiraju kao krpe, kao objekte, kao lutke, zaboga, to je uzasno. Poigravati se s muskim osjecanjima, ja sam 100% sigurna da i muskarci osjecaju ljubav, da znaju patiti i plakati, bas kao i mi zene, samo sto to ne pokazuju tako cesto. A uz to, naidju na nekakvu zenu koja ih povrijedjuje i lomi na svakom koraku. Imas li brata? Ja nemam, ali da imam sigurno mi ne bi bilo drago da ga neka zena povrijedjuje, pa tako gledam sve momke, oni su necija braca i djeca i za njih neko brine i ne voli ih vidjeti tuzne. Tvoj post me jako razljutio i razocarao, zato i pisem sve ovo. Nemoj mi uzeti za zlo, ja sam iskrena i uvijek kazem ono sto mislim.
muz66

#177 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by muz66 »

ON se moze samo dizati za drugim zenama, ne moze se okretati(bar moj) :lol: :lol: :lol:
Maybach

#178 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Maybach »

Ja nemam nista proiv toga,i ja ko zensko pogledam za lijepom zenom/djevojkom i to znam da prokomentarisem sa dragim.Tako isto i kad prodje neki fin momak(sto se ipak rjedje desi).Ne dozivljavam to kao manjak postovanja,nit se tako osjetim u tim trenucima,niti to previse analiziram.I zene to u svakom slucaju rade,da li diskretnije ili ne,koja je razlika :wink: ko sto kazu,ocima se samo gleda :wink:
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#179 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by anjusha »

ama neka se okrece.....

ali nek ne noci kod nje :D
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#180 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Dado dijasporitus »

Pa sta fali. I ja se okrenem za dobrim autom. Narocito ako je dobro godiste, fino ocuvan i malo presao. Ha ja. 8-)
Cholina_Lokica

#181 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Cholina_Lokica »

Dado dijasporitus wrote:Pa sta fali. I ja se okrenem za dobrim autom. Narocito ako je dobro godiste, fino ocuvan i malo presao. Ha ja. 8-)
i tvoje auto nije ni malo ljubomorno :mrgreen:
ludamala

#182 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by ludamala »

pa ni meni nije bas drago kad se moj momak okrece za drugom i bulji, neka to radi kad je s drustvom, ali kad je samnom nek se suzdrzi... samo sto muskarci to opravdavaju kao to je normalno za njih, a cim sam prvi put ja pogledala nekog, i to onako usput, imao je komentar kao prestani da buljis u onog lika, pojesces ga pogledom...sto znaci kad on to radi to je normalno, a kad ja to uradim onda nije uredu...e pa ne moze dragi moj, ako cemo se okretati onda cemo oboje ili nece ni jedno...:)
*mima*

#183 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by *mima* »

ludamala wrote:pa ni meni nije bas drago kad se moj momak okrece za drugom i bulji, neka to radi kad je s drustvom, ali kad je samnom nek se suzdrzi... samo sto muskarci to opravdavaju kao to je normalno za njih, a cim sam prvi put ja pogledala nekog, i to onako usput, imao je komentar kao prestani da buljis u onog lika, pojesces ga pogledom...sto znaci kad on to radi to je normalno, a kad ja to uradim onda nije uredu...e pa ne moze dragi moj, ako cemo se okretati onda cemo oboje ili nece ni jedno...:)

Jesi to zajebana?
wileyX

#184 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by wileyX »

ludamala wrote:pa ni meni nije bas drago kad se moj momak okrece za drugom i bulji, neka to radi kad je s drustvom, ali kad je samnom nek se suzdrzi... samo sto muskarci to opravdavaju kao to je normalno za njih, a cim sam prvi put ja pogledala nekog, i to onako usput, imao je komentar kao prestani da buljis u onog lika, pojesces ga pogledom...sto znaci kad on to radi to je normalno, a kad ja to uradim onda nije uredu...e pa ne moze dragi moj, ako cemo se okretati onda cemo oboje ili nece ni jedno...:)
Aha znaci jedes muskarce pogledom :lol: :lol: :lol:
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#185 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Dado dijasporitus »

Dile wrote:
Dado dijasporitus wrote:Pa sta fali. I ja se okrenem za dobrim autom. Narocito ako je dobro godiste, fino ocuvan i malo presao. Ha ja. 8-)
i tvoje auto nije ni malo ljubomorno :mrgreen:

Ja svom autu dajem dovoljno paznje, fino ga vozim i cuvam, a ponekad i dobro produvam na ravnici kad ulovim priliku ;-) . Nema sta da bude ljubomor(a)n(a). 8-)
Cholina_Lokica

#186 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Cholina_Lokica »

jako si ljubEzan i obazriv prema njegovim osjecanjima :mrgreen:
Njanjo

#187 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Njanjo »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UTKmpBFT ... re=related[/youtube]

evo ti odgovor na tvoje pitanje..

p.s.

pozz Dile!!! :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#188 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by pici »

simple_girl wrote:Zanima me kako reagujete ako primjetite da posmatra, okrece se za drugim zenama, djevojkama?

Mene to strasno nervira, nije u pitanju ljubomora, nego smatram kako je to znak nepostivanja...

ma nije nepoštivanje več kad je dobra ženmska onda je dobra ženmska ....pa od krvi i mesa smo....nismo kamen :mrgreen:

Image
Cholina_Lokica

#189 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Cholina_Lokica »

Njanjo wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UTKmpBFT ... re=related[/youtube]

evo ti odgovor na tvoje pitanje..

p.s.

pozz Dile!!! :D
odpozz :D
okud tebe :D
Gile Šampion

#190 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Gile Šampion »

Ja bih se prije okrenuo za ovim autom gore,nego za bilo kojom od one 3 kokerke.... :lol:
Njanjo

#191 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Njanjo »

ma tu sam ja samo vrebam iz sjene :), ma malo sam prezauzet poslom jbg
Cholina_Lokica

#192 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Cholina_Lokica »

jbg, ma hajd, lagano, rintaj radi :lol:
Gile Šampion

#193 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Gile Šampion »

Lady xxx wrote:
simple_girl wrote:Zanima me kako reagujete ako primjetite da posmatra, okrece se za drugim zenama, djevojkama?

Mene to strasno nervira, nije u pitanju ljubomora, nego smatram kako je to znak nepostivanja...
To znači da mu nešto fali!
Gledam i ja druge frajere pa smo kvita. lol
A to opet znači da i tebi nešto fali? A ženi kad malo fali,to joj sreću kvari... :lol: :lol:
edin 2323

#194 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by edin 2323 »

kad se on okrene za drugom zenom to znaci da si ti ruzna pa mora jadnik se pogledom samozadovoljavati-
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gile Šampion

#195 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Gile Šampion »

Lady xxx wrote:Zanima me kako reagujete ako primjetite da posmatra, okrece se za drugim zenama, djevojkama?

Gledam i ja druge frajere pa smo kvita. lol[/quote]

A to opet znači da i tebi nešto fali? A ženi kad malo fali,to joj sreću kvari... :lol: :lol:[/quote]

,,Lavina..ili varanje kad tad krene. :-D Ne vjerujem da postoji veza u kojoj oboje ne varaju.[/quote]

Pa ja sam bio u vezi,gdje sam 100% siguran da jedno nije varalo...

Nego eto,to je uvjek ono zensko razmisljanje: ''on mene vara,pa odoh i ja njega''...
Gile Šampion

#196 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Gile Šampion »

Lady xxx wrote:
Gile Šampion wrote:
Lady xxx wrote:Zanima me kako reagujete ako primjetite da posmatra, okrece se za drugim zenama, djevojkama?

Gledam i ja druge frajere pa smo kvita. lol
A to opet znači da i tebi nešto fali? A ženi kad malo fali,to joj sreću kvari... :lol: :lol:
,,Lavina..ili varanje kad tad krene. :-D Ne vjerujem da postoji veza u kojoj oboje ne varaju.[/quote]

Pa ja sam bio u vezi,gdje sam 100% siguran da jedno nije varalo...

Nego eto,to je uvjek ono zensko razmisljanje: ''on mene vara,pa odoh i ja njega''...[/quote]

Šta hoćeš da kažeš ?Da smo mi žene nesigurne i varljive.
Ti si bio siguran 100% da te ne vara... :-D !Koja samouvjerenost sa tvoje strane!
Sorry.Jedina mogućnost je da ti nisi varao dotičnu damu :D .
:mrgreen:[/quote]

Sad ti hoćeš indirektno meni da saopštiš da je ona mene varala jel? :)

:lol: :lol: :lol:
Gile Šampion

#197 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Gile Šampion »

Lady xxx wrote:Da dragi.

A s kime bona? Kad je to bilo? :lol:
Gile Šampion

#198 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Gile Šampion »

Oj šta mi reče...odoh da se okačim o prvu krivu vrbu :lol: :lol:

(a ne znaš da ja do sada nikad nisam ni imao cure? Pa tek mi je 14 godina :P )

Hoš ti biti moja cuVa? Haj Tita ti...i da budeš prva koja me neće varati? :D :lol: :lol:
Gile Šampion

#199 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Gile Šampion »

Nema veze...od stare koke,ima se šta naučiti :lol:

Nego kad smo već kod varanja,jel me varala i ova,najveća ljubav života moga?:
Image

Ako me i ona varala,sad idem na sastanak sa njom...udavit će je Hašima mi mog :D
Gile Šampion

#200 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Gile Šampion »

Haj bok...ode Gigi da se druzi sa mladjim damama...stara si ti kebara za mene :lol: :run:
Post Reply