Zato što vole "lagiti"(ustvari ne kažu cijelu istinu). Koliko znam, auta se prodaju sa abs -om. Jer radi se ili "akciji" ili tako naštimanom paketu da dođu sa abs -om. Tako da sumnjam da prodaju auta bez abs -a. Ali ako se gleda serijski - škoda fabija dolazi bez abs.Blobi wrote:Ne vrijedi se natezat s vama. Pa ja sam prije dvije godine sestri kupio Fabiu sa srednjim paketom opreme. Prodavac je rekao da ABS dolazi u standardnom paketu. Mislim, zasto bi na njihovoj stranici pisalo drukcije? Ne budi smijesan
Tako da se praktično prepiremo oko ničega. U praksi će te dobiti auto sa abs -om.
A što se tiče sandera, da ipak ne lutamo od teme:
KOČENJE
Vrsta kruga kočenja X
ABS Bosch 8.1 Serija
AFU (pomoć pri naglom kočenju) Serija
Elektronski razdjelnik sile kočenja Serija
Sprijeda: diskovi (mm) 259
Straga: bubnjevi ('') 8"
P.S.
Da odemo još malo na fabiju: mislim da je fino što fabija postaje opremljenije i kvalitetnije auto. Ali ne znam zašto su se okrenuli turbobenzincima. Pa cijenama biće vrlo blizu polu. Tako da ne vidim onda smisla uzimati fabiju. A ima i konkurencija. Trebali su poraditi malo na običnim benzincima. Nije problem što će biti u ponudi TB, ali bolji a jeftiniji benzinski motor, naročito za siromašna tržišta, treba da bude u ponudi fabije. Meni, barem za sada, tehnologija malih turbobenzinaca nije rješenje.