sad ce se prepastizena21 wrote:Jock.batech10 wrote:Sa uzom i sirom porodicom.![]()
You and me alone![]()
![]()
Pozivnica za veceru
Moderator: anex
-
rikardoreis
u italijitech10 wrote:A gdje dodje ovaj Via del Corso?
- Dori
Eno ga munta cure na drugom forumuzmijaIzmaj wrote:edvin se ne javlja![]()
http://forum.infobar.ba/viewtopic.php?t=5583
-
zmijaIzmaj
Dena wrote:Eno ga munta cure na drugom forumuzmijaIzmaj wrote:edvin se ne javlja![]()
![]()
http://forum.infobar.ba/viewtopic.php?t=5583
novi momenat
mmmmNe znam na sta ciljate, ali stvar je slijedeca: svaki put kad smo u SA poslovno (kolega je inace iz Norveske) obuzme nas masa mudonja i glupaca koji nas vozaju vamo-tamo tako da smo ipak odlucili da to ovaj put bude malo drugacije. Naravno da nam nije problem skonati "eskort" ako je to to na sta ciljate (nismo nikakvi levati ako i na to ciljate) ali nam je glupaka/glupaca na vrh .....Eto, zato i pozivnica gore...
-
*mima*
#191 Re: Pozivnica za veceru
Moze li samo jedna zenska sa vama dvojicom???edvin wrote:Dvije djevojke, zainteresovane da izadju na veceru sa mnom i kolegom u cetvrtak navece, prijedlog Via del Corso (po meni u Via del Corsu imaju najbolju hranu u gradu). Bez ikakvih obaveza, ali zaista bez ikakvih obaveza, cisto radi druzenja, i zezancija. Izgled apsolutno nije bitan.
Zainteresovane osobe (zenskog pola) se mogu javiti na PM.
- BHG
#192 Re: Pozivnica za veceru
mima wrote:Moze li samo jedna zenska sa vama dvojicom???edvin wrote:Dvije djevojke, zainteresovane da izadju na veceru sa mnom i kolegom u cetvrtak navece, prijedlog Via del Corso (po meni u Via del Corsu imaju najbolju hranu u gradu). Bez ikakvih obaveza, ali zaista bez ikakvih obaveza, cisto radi druzenja, i zezancija. Izgled apsolutno nije bitan.
Zainteresovane osobe (zenskog pola) se mogu javiti na PM.
-
zmijaIzmaj
ako sai i konyan upadnu u raspored
onda mozda i nismo levati
mozda

-
zmijaIzmaj
sai nije edvin, istina (neka tako i ostane :opss )
-
konyan
Sta je, je li to nas dvojica idemo sa edvinom na kraju.prleitihi wrote:zmiuga..tigris..levati otpušteni ste..:D:D
sai & konyan..na zagrijavanje....ulazite u drugom poluvremenu..
:D
-
zmijaIzmaj
konyan wrote:Sta je, je li to nas dvojica idemo sa edvinom na kraju.prleitihi wrote:zmiuga..tigris..levati otpušteni ste..:D:D
sai & konyan..na zagrijavanje....ulazite u drugom poluvremenu..
:D
![]()
![]()
![]()
Nisu njih dvije toliko lose, kunem se casni sude, ovaj.. edvine..po.
![]()