Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dvije djevojke, zainteresovane da izadju na veceru sa mnom i kolegom u cetvrtak navece, prijedlog Via del Corso (po meni u Via del Corsu imaju najbolju hranu u gradu). Bez ikakvih obaveza, ali zaista bez ikakvih obaveza, cisto radi druzenja, i zezancija. Izgled apsolutno nije bitan.
Zainteresovane osobe (zenskog pola) se mogu javiti na PM.
edvin wrote:Dvije djevojke, zainteresovane da izadju na veceru sa mnom i kolegom u cetvrtak navece, prijedlog Via del Corso (po meni u Via del Corsu imaju najbolju hranu u gradu). Bez ikakvih obaveza, ali zaista bez ikakvih obaveza, cisto radi druzenja, i zezancija. Izgled apsolutno nije bitan.
Zainteresovane osobe (zenskog pola) se mogu javiti na PM.
auuu via del corso....oduvijek sam tamo htjeo papati...ali me nikad niko nije zovnuo. moze li musko? fino sam drustvo ja. a i sakrit cu ga medju noge. ustelio sam se u tome. provjerio sam pred ogledalom, isto zensko dole.
karanana wrote:auuu via del corso....oduvijek sam tamo htjeo papati...ali me nikad niko nije zovnuo. moze li musko? fino sam drustvo ja. a i sakrit cu ga medju noge. ustelio sam se u tome. provjerio sam pred ogledalom, isto zensko dole.
e ova je dobra podsjeti me na film "kad jaganjci utihnu " scena kad onaj ubica plese u podrumskoj prostoriji i stima ga malo nazad malo naprijed.