NFL

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
pitt

Post by pitt »

karanana wrote:kome treba a kome ne treba pobjeda ovog vikenda? ko ide u punom sastavu a ko stavlja back-up qb-a?
mi cemo najvjerovatnije batcha uvaliti. ben je malo povrjedjen i sumnjam da ce ga rizikovati.....pogotovo sad kad je fast willie gotov za ovu sezonu :roll: mislim da ni Coltsi nece rizikovati manninga.
shadow

Post by shadow »

I ja mislim da se Coltsi nece kurchiti, igraj na Tennessee. Ja bih jos odigrao na Patse (igramo u punom sastavu zbog rekorda), na Minnesotu protiv Denvera, na Cleveland protiv Frisca i na Washington protiv Dallasa.
pitt

Post by pitt »

shadow wrote:I ja mislim da se Coltsi nece kurchiti, igraj na Tennessee. Ja bih jos odigrao na Patse (igramo u punom sastavu zbog rekorda), na Minnesotu protiv Denvera, na Cleveland protiv Frisca i na Washington protiv Dallasa.
i dallas nece igrat sa svim igracima, samo jos kriju ko ce tacno odmaragti. najvjerovatnije TO i Romo.
shadow

Post by shadow »

napisano nekad na pocetku sezone
shadow wrote:Patriotsi krupnim koracima grabe naprijed. Ko ce se kladiti da ce na kraju imati omjer 16:0? :D Ovdje naravno ukljucujem pobjede protiv Coltsa i Cowboysa u gostima :D te deranje guzova steelersima kuci :D

Nedaj se Husrefe, nedaj se Bellichik. :D

perfect 16:0 8)
svi rekordi oboreni 8)
rIder

Post by rIder »

Prodjose jaguarsi field golom (brinem se za pitta :D ), nisam bio nesto ljubitelj igre trcanjem ali kada sam vidio 2-3 meca jacksonvila i kako trce ona dvojica ludjaka pa i QB ne mogu da ih ne zagotivim :D
shadow

Post by shadow »

I u regularnoj sezoni su ove dvije ekipe imale interesantan mec, slican ovom jucerasnjem. Zao mi sto steelersi ispadose nakon svega sto su uradili u 4.cetvrtini ali sami su krivi, mogli su mec privesti kraju bolje.
Giantsi uzese Tampu bez problema, Tennessee bi mogao klepiti San Diego i doci nam u goste da ih malo preslusamo :D. Nekako bih radije njih nego Jax ali nije toliko bitno, ko god dodje nece se fino provesti.
stachu

Post by stachu »

interesujel me gajil se ovo cudo igdje u BiH...pogotovo igdje u Sarajevu!!!!

tako bih volio da ovo upisem :D
shadow

Post by shadow »

stachu wrote:interesujel me gajil se ovo cudo igdje u BiH
gaji...u tramvajima za vrijeme spice :D

U zadnjoj tekmi wild card weekenda San Diego je pobjedio Tennessee rezultatom 17:6. Dakle, znamo ko kome ide na noge slijedece hefte :D

NE Patriots-Jacksonville
Indianapolis-San Diego
Dallas-NYGiants
Green Bay- Seattle
rIder

Post by rIder »

shadow wrote: NE Patriots-Jacksonville
Indianapolis-San Diego
Dallas-NYGiants
Green Bay- Seattle
4 keca i onda spektakluk :D
pitt

Post by pitt »

rIder wrote:Prodjose jaguarsi field golom (brinem se za pitta :D ), nisam bio nesto ljubitelj igre trcanjem ali kada sam vidio 2-3 meca jacksonvila i kako trce ona dvojica ludjaka pa i QB ne mogu da ih ne zagotivim :D

Hvala na brizi al prezivio sam i to razocarenje :D:D STa's.......bit ce bolje :D:D
Hantraga

Post by Hantraga »

Bilo bi dobro da one macketine iznenade i Patriote... :D
shadow

Post by shadow »

Hantraga wrote:Bilo bi dobro da one macketine iznenade i Patriote... :D
ma kako ce nas iznenaditi kad im je jedan pittsburgh u 4-toj cetvrtini zabio 19 poena...nije im offense los ali odbrana taraba mrtva...mi cemo ih unistiti
zikamu

Post by zikamu »

shadow wrote:
ma kako ce nas iznenaditi kad im je jedan pittsburgh u 4-toj cetvrtini zabio 19 poena...nije im offense los ali odbrana taraba mrtva...mi cemo ih unistiti
E, ne mogu da i ja ne progovorim...
Nego...jos nije kasno da se kladite na Big Cats. U subotu je Patriotima Jedno veliko Mrnjaoooo (poslije duzeg vremena).
Problem Jaguarsa je sto su iz Busovace (Jacksonville-a), ali poilako, o tom potom... :D.
Vec su se svi do jednoga (ukljucujuci Coltove i Patriote) izjasnili da su im Macke zadnji tim koji bi voljeli da dobiju u prvoj tekmi...

Image
shadow

Post by shadow »

zikamu wrote:
shadow wrote:
Nego...jos nije kasno da se kladite na Big Cats. U subotu je Patriotima Jedno veliko Mrnjaoooo (poslije duzeg vremena).
Problem Jaguarsa je sto su iz Busovace (Jacksonville-a), ali poilako, o tom potom... :D.
Vec su se svi do jednoga (ukljucujuci Coltove i Patriote) izjasnili da su im Macke zadnji tim koji bi voljeli da dobiju u prvoj tekmi...

Image
pa vala bas neka si progovorio :D ...da, slazem se sa konstatacijom da su jaguars zadnji koje sam prizeljkivao ali kakve to ima veze, oni su samo najbolji od ovih losih :D...bit ce pregazeni :-D
zikamu

Post by zikamu »

shadow wrote:
zikamu wrote:
shadow wrote: ma kako ce nas iznenaditi kad im je jedan pittsburgh u 4-toj cetvrtini zabio 19 poena...nije im offense los ali odbrana taraba mrtva...mi cemo ih unistiti

Image
pa vala bas neka si progovorio :D ...da, slazem se sa konstatacijom da su jaguars zadnji koje sam prizeljkivao ali kakve to ima veze, oni su samo najbolji od ovih losih :D...bit ce pregazeni :-D
Iskreno, ni ja ne vjerujem u ono sto sam gore rekao :D, ali volio bih da se desi senzacija... Nekako nikad nisam bio uz favorite, nego uz "malu raju". Puno je rjedje ali i sladje kad se radujes... :D
shadow

Post by shadow »

Imas pravo da se nadas, sport je ovo, sve je moguce. Na kraju krajeva nisu ni patriotsi nepobjedivi, samo im jos niko nije nasao zicu. Na kladarama je spread 2 touchdowna na nas, taman ce tako nesto i biti. Prognoziram 35:21.
zikamu

Post by zikamu »

shadow wrote:Imas pravo da se nadas, sport je ovo, sve je moguce. Na kraju krajeva nisu ni patriotsi nepobjedivi, samo im jos niko nije nasao zicu. Na kladarama je spread 2 touchdowna na nas, taman ce tako nesto i biti. Prognoziram 35:21.
Poluvrijeme 14:14. Macke se ne predaju lako... :D
kreco hakija

Post by kreco hakija »

da ne bude ko i protiv steelersa, spas u zadnji čas :D
zikamu

Post by zikamu »

kreco hakija wrote:da ne bude ko i protiv steelersa, spas u zadnji čas :D
Nista od toga...
Bolji je pobijedio...iskrene cestitke Patriotima.
Macke su ponovo dale svoj maximum - drugo kolo play off-a :run:
shadow

Post by shadow »

Pruzili ste dobar otpor, svaka cast. Dobro ste ustopali Mossa a mi pokazali da mozemo i bez njega :D Sa sjajnih 17:0 nastavljamo, slijedeceg vikenda docekujemo pobjednika danasnjec meca Indianapolis-San Diego. Vec danas se zadajem u potragu za kartama za taj dernek, valjda bude nafake :-)
rIder

Post by rIder »

Pobjeda odbrane i Maroneya, Brady i Moss zakazali skroz,

Favre se previse zajebavao, Giantsi, iako nisu nesto posebno, zasluzeno u super bowlu, a ko bi to rekao na pocetku sezone?!

GO PATS!!!
shadow

Post by shadow »

Ma to je taktika zbog ovih sto kontaju da su nas provalili, blue print ovo ono...iz hefte u heftu mjenjamo igru, jebi ga moze nam se :D. Raznorazni pametnjakovici seru o tome kako pats nemaju defense bla bla bla. SD je dosta puta bio u red zone-u i morali su 4 puta pucati field goal, nisu imali nijedan touchdown. Kome to nije dovoljno nek' nek' umre od ljubomore. Svakako ovih 18 i poslije Arizone aBd 19:0 nece dugo (ako ikad) iko oboriti. :)

Zao mi GB ali imali su i svoje sanse, nisu iskoristili, odvratni gaintsi idu u superbowl. Nakurcheni su do pm, sa zadovoljstvom cemo jos jednog Manninga povaliti ko bekana :D, ne znam ko je odvratniji on ili buraz mu.
rIder

Post by rIder »

shadow wrote:

Zao mi GB ali imali su i svoje sanse, nisu iskoristili, odvratni gaintsi idu u superbowl. Nakurcheni su do pm, sa zadovoljstvom cemo jos jednog Manninga povaliti ko bekana :D, ne znam ko je odvratniji on ili buraz mu.
hehe neka neka, bice sladja pobjeda :D zaustaviti onog mrcinu Burresa i to je to :D :D
shadow

Post by shadow »

bice veselo u arizoni, opet duel boston-new york. poslije redsox-yankees, knicks-celtics, bruins-rangers, sad imamo i pats-giants, gazimo ih na svim frontovima :D
shadow

Post by shadow »

jos dva dana do super bowla...za kog navijate vi sto ste vec ispali? :D
Post Reply