mi cemo najvjerovatnije batcha uvaliti. ben je malo povrjedjen i sumnjam da ce ga rizikovati.....pogotovo sad kad je fast willie gotov za ovu sezonukaranana wrote:kome treba a kome ne treba pobjeda ovog vikenda? ko ide u punom sastavu a ko stavlja back-up qb-a?
NFL
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- pitt
- pitt
i dallas nece igrat sa svim igracima, samo jos kriju ko ce tacno odmaragti. najvjerovatnije TO i Romo.shadow wrote:I ja mislim da se Coltsi nece kurchiti, igraj na Tennessee. Ja bih jos odigrao na Patse (igramo u punom sastavu zbog rekorda), na Minnesotu protiv Denvera, na Cleveland protiv Frisca i na Washington protiv Dallasa.
-
shadow
napisano nekad na pocetku sezone
perfect 16:0
svi rekordi oboreni
shadow wrote:Patriotsi krupnim koracima grabe naprijed. Ko ce se kladiti da ce na kraju imati omjer 16:0?Ovdje naravno ukljucujem pobjede protiv Coltsa i Cowboysa u gostima
te deranje guzova steelersima kuci
![]()
Nedaj se Husrefe, nedaj se Bellichik.
perfect 16:0
svi rekordi oboreni
-
shadow
I u regularnoj sezoni su ove dvije ekipe imale interesantan mec, slican ovom jucerasnjem. Zao mi sto steelersi ispadose nakon svega sto su uradili u 4.cetvrtini ali sami su krivi, mogli su mec privesti kraju bolje.
Giantsi uzese Tampu bez problema, Tennessee bi mogao klepiti San Diego i doci nam u goste da ih malo preslusamo
. Nekako bih radije njih nego Jax ali nije toliko bitno, ko god dodje nece se fino provesti.
Giantsi uzese Tampu bez problema, Tennessee bi mogao klepiti San Diego i doci nam u goste da ih malo preslusamo
-
shadow
gaji...u tramvajima za vrijeme spicestachu wrote:interesujel me gajil se ovo cudo igdje u BiH
U zadnjoj tekmi wild card weekenda San Diego je pobjedio Tennessee rezultatom 17:6. Dakle, znamo ko kome ide na noge slijedece hefte
NE Patriots-Jacksonville
Indianapolis-San Diego
Dallas-NYGiants
Green Bay- Seattle
- pitt
rIder wrote:Prodjose jaguarsi field golom (brinem se za pitta), nisam bio nesto ljubitelj igre trcanjem ali kada sam vidio 2-3 meca jacksonvila i kako trce ona dvojica ludjaka pa i QB ne mogu da ih ne zagotivim
Hvala na brizi al prezivio sam i to razocarenje
-
zikamu
E, ne mogu da i ja ne progovorim...shadow wrote:ma kako ce nas iznenaditi kad im je jedan pittsburgh u 4-toj cetvrtini zabio 19 poena...nije im offense los ali odbrana taraba mrtva...mi cemo ih unistitiHantraga wrote:Bilo bi dobro da one macketine iznenade i Patriote...
Nego...jos nije kasno da se kladite na Big Cats. U subotu je Patriotima Jedno veliko Mrnjaoooo (poslije duzeg vremena).
Problem Jaguarsa je sto su iz Busovace (Jacksonville-a), ali poilako, o tom potom...
Vec su se svi do jednoga (ukljucujuci Coltove i Patriote) izjasnili da su im Macke zadnji tim koji bi voljeli da dobiju u prvoj tekmi...

-
shadow
pa vala bas neka si progovoriozikamu wrote:E, ne mogu da i ja ne progovorim...shadow wrote:ma kako ce nas iznenaditi kad im je jedan pittsburgh u 4-toj cetvrtini zabio 19 poena...nije im offense los ali odbrana taraba mrtva...mi cemo ih unistitiHantraga wrote:Bilo bi dobro da one macketine iznenade i Patriote...
Nego...jos nije kasno da se kladite na Big Cats. U subotu je Patriotima Jedno veliko Mrnjaoooo (poslije duzeg vremena).
Problem Jaguarsa je sto su iz Busovace (Jacksonville-a), ali poilako, o tom potom....
Vec su se svi do jednoga (ukljucujuci Coltove i Patriote) izjasnili da su im Macke zadnji tim koji bi voljeli da dobiju u prvoj tekmi...
-
zikamu
Iskreno, ni ja ne vjerujem u ono sto sam gore rekaoshadow wrote:pa vala bas neka si progovoriozikamu wrote:E, ne mogu da i ja ne progovorim...shadow wrote: ma kako ce nas iznenaditi kad im je jedan pittsburgh u 4-toj cetvrtini zabio 19 poena...nije im offense los ali odbrana taraba mrtva...mi cemo ih unistiti
Problem Jaguarsa je sto su iz Busovace (Jacksonville-a), ali poilako, o tom potom....
...da, slazem se sa konstatacijom da su jaguars zadnji koje sam prizeljkivao ali kakve to ima veze, oni su samo najbolji od ovih losih
...bit ce pregazeni
-
zikamu
Poluvrijeme 14:14. Macke se ne predaju lako...shadow wrote:Imas pravo da se nadas, sport je ovo, sve je moguce. Na kraju krajeva nisu ni patriotsi nepobjedivi, samo im jos niko nije nasao zicu. Na kladarama je spread 2 touchdowna na nas, taman ce tako nesto i biti. Prognoziram 35:21.
- kreco hakija
da ne bude ko i protiv steelersa, spas u zadnji čas 
-
shadow
Pruzili ste dobar otpor, svaka cast. Dobro ste ustopali Mossa a mi pokazali da mozemo i bez njega
Sa sjajnih 17:0 nastavljamo, slijedeceg vikenda docekujemo pobjednika danasnjec meca Indianapolis-San Diego. Vec danas se zadajem u potragu za kartama za taj dernek, valjda bude nafake 
-
shadow
Ma to je taktika zbog ovih sto kontaju da su nas provalili, blue print ovo ono...iz hefte u heftu mjenjamo igru, jebi ga moze nam se
. Raznorazni pametnjakovici seru o tome kako pats nemaju defense bla bla bla. SD je dosta puta bio u red zone-u i morali su 4 puta pucati field goal, nisu imali nijedan touchdown. Kome to nije dovoljno nek' nek' umre od ljubomore. Svakako ovih 18 i poslije Arizone aBd 19:0 nece dugo (ako ikad) iko oboriti.
Zao mi GB ali imali su i svoje sanse, nisu iskoristili, odvratni gaintsi idu u superbowl. Nakurcheni su do pm, sa zadovoljstvom cemo jos jednog Manninga povaliti ko bekana
, ne znam ko je odvratniji on ili buraz mu.
Zao mi GB ali imali su i svoje sanse, nisu iskoristili, odvratni gaintsi idu u superbowl. Nakurcheni su do pm, sa zadovoljstvom cemo jos jednog Manninga povaliti ko bekana
- rIder
hehe neka neka, bice sladja pobjedashadow wrote:
Zao mi GB ali imali su i svoje sanse, nisu iskoristili, odvratni gaintsi idu u superbowl. Nakurcheni su do pm, sa zadovoljstvom cemo jos jednog Manninga povaliti ko bekana, ne znam ko je odvratniji on ili buraz mu.