Novosti o najtrofejnijem klubu u BiH: NK Celik !!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
dzenanbeg
Ako je ovo stranica samo za Sarajevo,zasto su onda moderatori ostavili prostora da se otvore teme za neke regije poput: SA kantona,Centralne Bosne,Hercegovine...uputi se malo sa ovim forumom,nemoj samo lupati
A pogotovo nemoj se praviti pametan jer to sigurno nisi!
dovoljno si rekao!!!
Laku noc!
dovoljno si rekao!!!
Laku noc!
-
PITARKA_SA
@crnjak
da te ne citiram,samo da ti po stoti put kazem SKINI MI SE !!!!
da te ne citiram,samo da ti po stoti put kazem SKINI MI SE !!!!
- Neelix
Jebote, rechenicecrnjak wrote: hehe jel to opet ona ma mi smo vece balije od vas dosta je ba toga ko smo i sta smo pokazali smo vam na marakani svima al bas svima
jebiga bilo je i onih sto su kao bojkotovali tekmu repke taj dan ili sto im se u sarajavu pokvario bus ili ko zna vec kakve slicne nebulozne izvlakuse nismo culi taj dan oni nisi bili gore pa nisi mogli vidjeti
oni neka nadu nekoga iz sandzacke torcide i nek se malo raspitaju ko je ustvari fajtao na marakani i s kim je fajtao tu naku lukavicu povlacite kad god neznate sta cete sa sobom kurcite se nekim balilukom a kad ste vec vece balije od nas sto ih niste istjerali u ratu iz same lukavice ili da nespominjem rat previse je palo krvi dobrih momaka sto se sada kao jebeno zajebana skupina ne sastanete i ne razvalite tu lukavicu eto vam je pred nosom nesto se nesjecam da sam cuo da se tako nesto desilo
ljudi prestanite palite vatre tamo gdje za vatre nije mjesto momak je ostao u tunelu kako se zvao nije bitno ali ako bas hocete ime naci cemo ga
i aner je ostao u zenici cijom krivicom svi znamo ali se nekad zapitajte dali ste vi ili i ja doveli do toga jeduci govna ovako po forumima
pitarko-sa ti si beznadezan slucaj iskompleksiranosti nekih kompleksa vise vrijednosti bez pokrica izadi malo iz tog svog sehera da vidis da postoji svijet i poslije marijinog dvora ili se pak zatvori s kozama i sa njima do kraja zivota smrdi
ajd zdrao
-
crnjak
sto da neznas bolje slucajno?Neelix wrote:Jebote, rechenicecrnjak wrote: hehe jel to opet ona ma mi smo vece balije od vas dosta je ba toga ko smo i sta smo pokazali smo vam na marakani svima al bas svima
jebiga bilo je i onih sto su kao bojkotovali tekmu repke taj dan ili sto im se u sarajavu pokvario bus ili ko zna vec kakve slicne nebulozne izvlakuse nismo culi taj dan oni nisi bili gore pa nisi mogli vidjeti
oni neka nadu nekoga iz sandzacke torcide i nek se malo raspitaju ko je ustvari fajtao na marakani i s kim je fajtao tu naku lukavicu povlacite kad god neznate sta cete sa sobom kurcite se nekim balilukom a kad ste vec vece balije od nas sto ih niste istjerali u ratu iz same lukavice ili da nespominjem rat previse je palo krvi dobrih momaka sto se sada kao jebeno zajebana skupina ne sastanete i ne razvalite tu lukavicu eto vam je pred nosom nesto se nesjecam da sam cuo da se tako nesto desilo
ljudi prestanite palite vatre tamo gdje za vatre nije mjesto momak je ostao u tunelu kako se zvao nije bitno ali ako bas hocete ime naci cemo ga
i aner je ostao u zenici cijom krivicom svi znamo ali se nekad zapitajte dali ste vi ili i ja doveli do toga jeduci govna ovako po forumima
pitarko-sa ti si beznadezan slucaj iskompleksiranosti nekih kompleksa vise vrijednosti bez pokrica izadi malo iz tog svog sehera da vidis da postoji svijet i poslije marijinog dvora ili se pak zatvori s kozama i sa njima do kraja zivota smrdi
ajd zdrao![]()
![]()
![]()
-
radijator
pa fino otvori ovu temu dole u rubrici ze-do kantona gdje ste i najviše koncentrisani i pričaj sa svojim zeničanima o čeliku do mile volje. ovdje čelik nikog ne interesujedzenanbeg wrote:Ako je ovo stranica samo za Sarajevo,zasto su onda moderatori ostavili prostora da se otvore teme za neke regije poput: SA kantona,Centralne Bosne,Hercegovine...uputi se malo sa ovim forumom,nemoj samo lupati
dovoljno si rekao!!!
Laku noc!
-
radijator
pa nema ni rubrike oglasi a eno piše da se prodaje hotel metalurgdzenanbeg wrote:Posto u rubrici Ze-Do kantona nema rubrike fudbal,ja sam to zato ovdje otvorio gdje jesam...
A vidim pravo vas ne inetresuje Celik,najvise vas ima na ovom forumu koji provocirate...
Istina 100%
-
crnjak
hoces to kupiti hotelradijator wrote:pa nema ni rubrike oglasi a eno piše da se prodaje hotel metalurgdzenanbeg wrote:Posto u rubrici Ze-Do kantona nema rubrike fudbal,ja sam to zato ovdje otvorio gdje jesam...
A vidim pravo vas ne inetresuje Celik,najvise vas ima na ovom forumu koji provocirate...
Istina 100%
istina 100%
- Neelix
crnjak wrote:sto da neznas bolje slucajno?Neelix wrote:Jebote, rechenicecrnjak wrote: hehe jel to opet ona ma mi smo vece balije od vas dosta je ba toga ko smo i sta smo pokazali smo vam na marakani svima al bas svima
ajd zdrao![]()
![]()
![]()
jarane ja bih se zabrinuo
jes ti cuo za interpunkciju
-
crnjak
jasi ti cuo za forumsku konverzaciju sve dozvoljeno sve a ti mechi tacke i zareze i samo opustito ovaj opustenoNeelix wrote:crnjak wrote:sto da neznas bolje slucajno?Neelix wrote: Jebote, rechenice![]()
![]()
![]()
jarane ja bih se zabrinuo
jes ti cuo za interpunkciju
- manijak1
Mene zanima čeličenje čelika
-
Como_Sarajevo
Hoće li neko od moderatora promjeniti ovaj naslov koji spada u domen naučne fantastike

-
Celik-ze
Možda će se većina vas začudit dok vidi na stranici koja je vezana za ČELIK ovaj naslov, ali naime radi se o slijedećem, sinoć(petak) na koncertu u zagrebačkom klubu BEST je nastupala grupa ZABRANJENO PUŠENJE. Ali nešto posebno se desilo 10-ak minuta nakon početka koncerta kada je počela pjesma ZENICA BLUES uručio sam SEJI SEXONU Čelikov šal koji je on imao cjelo vrijeme kod sebe za vrijeme koncerta i zaista dok su to vidjeli ljudi da je uzeo Čelikov šal svi su to pozdravili neviđenim aplauzom. Znam da on ne navija za Čelik ali ovaj potez mi se čini dobrom promocijom N.K.ČELIK zato jer treba to doživjet pa će te onda znat kako je to poseban osjećaj!
Ma on je pravi Robijas!
Ma on je pravi Robijas!
-
Peca
Celik-ze wrote:Možda će se većina vas začudit dok vidi na stranici koja je vezana za ČELIK ovaj naslov, ali naime radi se o slijedećem, sinoć(petak) na koncertu u zagrebačkom klubu BEST je nastupala grupa ZABRANJENO PUŠENJE. Ali nešto posebno se desilo 10-ak minuta nakon početka koncerta kada je počela pjesma ZENICA BLUES uručio sam SEJI SEXONU Čelikov šal koji je on imao cjelo vrijeme kod sebe za vrijeme koncerta i zaista dok su to vidjeli ljudi da je uzeo Čelikov šal svi su to pozdravili neviđenim aplauzom. Znam da on ne navija za Čelik ali ovaj potez mi se čini dobrom promocijom N.K.ČELIK zato jer treba to doživjet pa će te onda znat kako je to poseban osjećaj!
Ma on je pravi Robijas!
-
Celik-ze
Peca wrote:evo pa pogledaj koju sliku http://www.nkcelik.net, i uzivaj, CELIK DO GROBA!Celik-ze wrote:Možda će se većina vas začudit dok vidi na stranici koja je vezana za ČELIK ovaj naslov, ali naime radi se o slijedećem, sinoć(petak) na koncertu u zagrebačkom klubu BEST je nastupala grupa ZABRANJENO PUŠENJE. Ali nešto posebno se desilo 10-ak minuta nakon početka koncerta kada je počela pjesma ZENICA BLUES uručio sam SEJI SEXONU Čelikov šal koji je on imao cjelo vrijeme kod sebe za vrijeme koncerta i zaista dok su to vidjeli ljudi da je uzeo Čelikov šal svi su to pozdravili neviđenim aplauzom. Znam da on ne navija za Čelik ali ovaj potez mi se čini dobrom promocijom N.K.ČELIK zato jer treba to doživjet pa će te onda znat kako je to poseban osjećaj!
Ma on je pravi Robijas!
![]()
![]()
HAHAHHAHAAHAHAHAH LUD SI!!!
![]()
![]()