Novosti o najtrofejnijem klubu u BiH: NK Celik !!!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
dzenanbeg

Post by dzenanbeg »

Ako je ovo stranica samo za Sarajevo,zasto su onda moderatori ostavili prostora da se otvore teme za neke regije poput: SA kantona,Centralne Bosne,Hercegovine...uputi se malo sa ovim forumom,nemoj samo lupati

A pogotovo nemoj se praviti pametan jer to sigurno nisi!
dovoljno si rekao!!!

Laku noc!
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

@crnjak
da te ne citiram,samo da ti po stoti put kazem SKINI MI SE !!!!
Neelix

Post by Neelix »

crnjak wrote: hehe jel to opet ona ma mi smo vece balije od vas dosta je ba toga ko smo i sta smo pokazali smo vam na marakani svima al bas svima
jebiga bilo je i onih sto su kao bojkotovali tekmu repke taj dan ili sto im se u sarajavu pokvario bus ili ko zna vec kakve slicne nebulozne izvlakuse nismo culi taj dan oni nisi bili gore pa nisi mogli vidjeti
oni neka nadu nekoga iz sandzacke torcide i nek se malo raspitaju ko je ustvari fajtao na marakani i s kim je fajtao tu naku lukavicu povlacite kad god neznate sta cete sa sobom kurcite se nekim balilukom a kad ste vec vece balije od nas sto ih niste istjerali u ratu iz same lukavice ili da nespominjem rat previse je palo krvi dobrih momaka sto se sada kao jebeno zajebana skupina ne sastanete i ne razvalite tu lukavicu eto vam je pred nosom nesto se nesjecam da sam cuo da se tako nesto desilo
ljudi prestanite palite vatre tamo gdje za vatre nije mjesto momak je ostao u tunelu kako se zvao nije bitno ali ako bas hocete ime naci cemo ga
i aner je ostao u zenici cijom krivicom svi znamo ali se nekad zapitajte dali ste vi ili i ja doveli do toga jeduci govna ovako po forumima
pitarko-sa ti si beznadezan slucaj iskompleksiranosti nekih kompleksa vise vrijednosti bez pokrica izadi malo iz tog svog sehera da vidis da postoji svijet i poslije marijinog dvora ili se pak zatvori s kozama i sa njima do kraja zivota smrdi
ajd zdrao
Jebote, rechenice :shock: :shock: :shock: :shock:
zenny

Post by zenny »

ja ovdje uletih s nadom da ce biti rasprave medju fanaticima mog' najdrazeg kluba ali vidim ovog puta moje sarajelije zakuhase...ne razumijem kome je ovo trebalo... :roll:
krkanko

Post by krkanko »

I sta ima novo u najtrofejnijem klubu u BiH? Imal trofeja kakvih?
:lol: :lol: :lol:
SaraLe

Post by SaraLe »

Kako ste odvratni :sad: i jedni i drugi :x
xon_sa

Post by xon_sa »

dzenanbeg wrote:A pogotovo nemoj se praviti pametan jer to sigurno nisi!
dovoljno si rekao!!!

Laku noc!
Postidih se tvoje pameti :-D
crnjak

Post by crnjak »

Neelix wrote:
crnjak wrote: hehe jel to opet ona ma mi smo vece balije od vas dosta je ba toga ko smo i sta smo pokazali smo vam na marakani svima al bas svima
jebiga bilo je i onih sto su kao bojkotovali tekmu repke taj dan ili sto im se u sarajavu pokvario bus ili ko zna vec kakve slicne nebulozne izvlakuse nismo culi taj dan oni nisi bili gore pa nisi mogli vidjeti
oni neka nadu nekoga iz sandzacke torcide i nek se malo raspitaju ko je ustvari fajtao na marakani i s kim je fajtao tu naku lukavicu povlacite kad god neznate sta cete sa sobom kurcite se nekim balilukom a kad ste vec vece balije od nas sto ih niste istjerali u ratu iz same lukavice ili da nespominjem rat previse je palo krvi dobrih momaka sto se sada kao jebeno zajebana skupina ne sastanete i ne razvalite tu lukavicu eto vam je pred nosom nesto se nesjecam da sam cuo da se tako nesto desilo
ljudi prestanite palite vatre tamo gdje za vatre nije mjesto momak je ostao u tunelu kako se zvao nije bitno ali ako bas hocete ime naci cemo ga
i aner je ostao u zenici cijom krivicom svi znamo ali se nekad zapitajte dali ste vi ili i ja doveli do toga jeduci govna ovako po forumima
pitarko-sa ti si beznadezan slucaj iskompleksiranosti nekih kompleksa vise vrijednosti bez pokrica izadi malo iz tog svog sehera da vidis da postoji svijet i poslije marijinog dvora ili se pak zatvori s kozama i sa njima do kraja zivota smrdi
ajd zdrao
sto da neznas bolje slucajno? :D
crnjak

Post by crnjak »

PITARKA_SA wrote:@crnjak
da te ne citiram,samo da ti po stoti put kazem SKINI MI SE !!!!
eto sad se i oko nase iznerviralo kako smo samo zlocesti sram nas bilo :D
radijator

Post by radijator »

dzenanbeg wrote:Ako je ovo stranica samo za Sarajevo,zasto su onda moderatori ostavili prostora da se otvore teme za neke regije poput: SA kantona,Centralne Bosne,Hercegovine...uputi se malo sa ovim forumom,nemoj samo lupati

A pogotovo nemoj se praviti pametan jer to sigurno nisi!
dovoljno si rekao!!!

Laku noc!
pa fino otvori ovu temu dole u rubrici ze-do kantona gdje ste i najviše koncentrisani i pričaj sa svojim zeničanima o čeliku do mile volje. ovdje čelik nikog ne interesuje
dzenanbeg

Post by dzenanbeg »

Posto u rubrici Ze-Do kantona nema rubrike fudbal,ja sam to zato ovdje otvorio gdje jesam...

A vidim pravo vas ne inetresuje Celik,najvise vas ima na ovom forumu koji provocirate...

Istina 100%
zenny

Post by zenny »

u naslovu teme stoji "NK Celik"...zasto je otvarate ako vas ne zanima...napustite lokal...
radijator

Post by radijator »

dzenanbeg wrote:Posto u rubrici Ze-Do kantona nema rubrike fudbal,ja sam to zato ovdje otvorio gdje jesam...

A vidim pravo vas ne inetresuje Celik,najvise vas ima na ovom forumu koji provocirate...

Istina 100%
pa nema ni rubrike oglasi a eno piše da se prodaje hotel metalurg
crnjak

Post by crnjak »

radijator wrote:
dzenanbeg wrote:Posto u rubrici Ze-Do kantona nema rubrike fudbal,ja sam to zato ovdje otvorio gdje jesam...

Istina 100%
pa nema ni rubrike oglasi a eno piše da se prodaje hotel metalurg
hoces to kupiti hotel
istina 100%
Neelix

Post by Neelix »

crnjak wrote:
Neelix wrote:
ajd zdrao
:P
jarane ja bih se zabrinuo
jes ti cuo za interpunkciju :shock:
crnjak

Post by crnjak »

Neelix wrote:
crnjak wrote:
Neelix wrote: Jebote, rechenice :shock: :shock: :shock: :shock:
:P
jarane ja bih se zabrinuo
jes ti cuo za interpunkciju :shock:
jasi ti cuo za forumsku konverzaciju sve dozvoljeno sve a ti mechi tacke i zareze i samo opustito ovaj opusteno :-D
Celik-ze

Post by Celik-ze »

malo vas je, malo vas je pitari.......
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Kad je ovaj proslavljeni tim poslije agresije predstavljao BiH u Kupu UEFA ili u pretkolima Lige prvaka? :? :?
:shock: Intertoto , :D :D kad ono bi :D :D .
Mene zanima čeličenje čelika :D :D
Como_Sarajevo

Post by Como_Sarajevo »

Hoće li neko od moderatora promjeniti ovaj naslov koji spada u domen naučne fantastike :lol: :lol: :lol:
Santos

Post by Santos »

Ljudi ja mislim da je ovo greska.Tip je konto garant na ragbi klub Celik iz Zenice.Zenicani drzi li onaj Hos jos piceriju na Bilmiscu.Bivsi Taxista.
krkanko

Post by krkanko »

Plavac wrote:Hoće li neko od moderatora promjeniti ovaj naslov koji spada u domen naučne fantastike :lol: :lol: :lol:
Neka bolan da se jos malo smijemo :D
Celik-ze

Post by Celik-ze »

Možda će se većina vas začudit dok vidi na stranici koja je vezana za ČELIK ovaj naslov, ali naime radi se o slijedećem, sinoć(petak) na koncertu u zagrebačkom klubu BEST je nastupala grupa ZABRANJENO PUŠENJE. Ali nešto posebno se desilo 10-ak minuta nakon početka koncerta kada je počela pjesma ZENICA BLUES uručio sam SEJI SEXONU Čelikov šal koji je on imao cjelo vrijeme kod sebe za vrijeme koncerta i zaista dok su to vidjeli ljudi da je uzeo Čelikov šal svi su to pozdravili neviđenim aplauzom. Znam da on ne navija za Čelik ali ovaj potez mi se čini dobrom promocijom N.K.ČELIK zato jer treba to doživjet pa će te onda znat kako je to poseban osjećaj!

Ma on je pravi Robijas!
krkanko

Post by krkanko »

Pa covjek je to uradio iz kulture jer je placen da vam svira u gradu, a Sejo je 'mrtvi zeljovac', to i ptice na grani znaju.
Peca

Post by Peca »

Celik-ze wrote:Možda će se većina vas začudit dok vidi na stranici koja je vezana za ČELIK ovaj naslov, ali naime radi se o slijedećem, sinoć(petak) na koncertu u zagrebačkom klubu BEST je nastupala grupa ZABRANJENO PUŠENJE. Ali nešto posebno se desilo 10-ak minuta nakon početka koncerta kada je počela pjesma ZENICA BLUES uručio sam SEJI SEXONU Čelikov šal koji je on imao cjelo vrijeme kod sebe za vrijeme koncerta i zaista dok su to vidjeli ljudi da je uzeo Čelikov šal svi su to pozdravili neviđenim aplauzom. Znam da on ne navija za Čelik ali ovaj potez mi se čini dobrom promocijom N.K.ČELIK zato jer treba to doživjet pa će te onda znat kako je to poseban osjećaj!

Ma on je pravi Robijas!

:lol: :lol: :lol: HAHAHHAHAAHAHAHAH LUD SI!!! :lol: :lol: :lol:
Celik-ze

Post by Celik-ze »

Peca wrote:
Celik-ze wrote:Možda će se većina vas začudit dok vidi na stranici koja je vezana za ČELIK ovaj naslov, ali naime radi se o slijedećem, sinoć(petak) na koncertu u zagrebačkom klubu BEST je nastupala grupa ZABRANJENO PUŠENJE. Ali nešto posebno se desilo 10-ak minuta nakon početka koncerta kada je počela pjesma ZENICA BLUES uručio sam SEJI SEXONU Čelikov šal koji je on imao cjelo vrijeme kod sebe za vrijeme koncerta i zaista dok su to vidjeli ljudi da je uzeo Čelikov šal svi su to pozdravili neviđenim aplauzom. Znam da on ne navija za Čelik ali ovaj potez mi se čini dobrom promocijom N.K.ČELIK zato jer treba to doživjet pa će te onda znat kako je to poseban osjećaj!

Ma on je pravi Robijas!
evo pa pogledaj koju sliku http://www.nkcelik.net, i uzivaj, CELIK DO GROBA!

:lol: :lol: :lol: HAHAHHAHAAHAHAHAH LUD SI!!! :lol: :lol: :lol:
Post Reply