idi spavaj, nije ovo za tebezzzzz wrote:Ovo sa Komsicem je ravno onom predratnom vezanju zastava......ko' prstom u govno
Ne gradi se ovako povjerenje medju narodima
Ekskluzivno:Preliminarni rezultati...
- GandalfSivi
-
edikamedika
Dakle, Haris ce Radmanovicu prijetiti ukidanjem RS-a, ovaj ce njemu odgovoriti sa referendumom, i sta dalje?
Ili ce ih Crni Siling za usi hvatati.
Niti ce se RS ukinuti, niti ce biti referenduma, jedino sto ce progresivno rasti je siromastvo gradjana BiH.
Narod je ovca.
Niti ce se RS ukinuti, niti ce biti referenduma, jedino sto ce progresivno rasti je siromastvo gradjana BiH.
Narod je ovca.
-
Teufik iz Los Angelesa
Ivo Miro Haso Jovo: Mogu vam sa sigurnoscu reci da ce do bozica postojati i hrvatski kanal:
Reporterka: Je li to obecanje?
Ivo Meho Dragan Teo: Ne, to je izvrsenje!
(aplauz u stabu, "bravooooo")
- Vodenjak
Ja mislim da oni koji se nesto puntaju zbog rezultata izbora treba malo da ohlade.
Nasa zemlja je jedna moderna demokratska drzava gdje njeni gradjani najbolje znaju ko je dobar politicar a ko ne!
Zato, sa puno uvazavanja, postujem njihovu volju!
Mudar smo mi narod i kao i uvijek do sada vrlo dobro znamo prepoznati prave vrijednosti!
Zato, slavimo ove izbora kao jos jednu pobjedu naseg covjeka koji ipak prepoznaje one koji ce ga izvesti na svijetli put ka drzavi blagostanja, pravde i prosperiteta!
Zivjela demokratija!
Zivjela Bosna i Hercegovina!
Nasa zemlja je jedna moderna demokratska drzava gdje njeni gradjani najbolje znaju ko je dobar politicar a ko ne!
Zato, sa puno uvazavanja, postujem njihovu volju!
Mudar smo mi narod i kao i uvijek do sada vrlo dobro znamo prepoznati prave vrijednosti!
Zato, slavimo ove izbora kao jos jednu pobjedu naseg covjeka koji ipak prepoznaje one koji ce ga izvesti na svijetli put ka drzavi blagostanja, pravde i prosperiteta!
Zivjela demokratija!
Zivjela Bosna i Hercegovina!
-
Dolina avalona
Uz svo uvazavanje ali ne pricaj gluposti. Ne poredi cetnike sa Harisom! Ako ne volis Harisa, to je ok, ali ne pretjeruj!!edikamedika wrote:dva debila Haris i ovaj iz SNSD-a.
Ovakvim recenicama pljujes uvis!!
Last edited by Dolina avalona on 01/10/2006 23:47, edited 1 time in total.
- BSn
E moj Teufice, jel to na CNN-u bilo, ili je BBC izrvno izvjestavao iz Staba HDZ-a?Teufik iz Los Angelesa wrote:![]()
Ivo Miro Haso Jovo: Mogu vam sa sigurnoscu reci da ce do bozica postojati i hrvatski kanal:
(aplauz u stabu, "bravooooo")![]()
- GandalfSivi
Suze su mi na oci krenule, jos, molim vas, josTeufik iz Los Angelesa wrote:![]()
-
mala-i
joj,dokle je došlo da se s edikom mogu složitiedikamedika wrote:Dakle, Haris ce Radmanovicu prijetiti ukidanjem RS-a, ovaj ce njemu odgovoriti sa referendumom, i sta dalje?
Narod je ovca.
no hard feelings!
- GandalfSivi
Kazu iz SBiH da ocekuju oko 50% glasova, totalArslan_ wrote:Javljali ko kako stoje stranke ili je do sada sve bilo vezano za clanove predsjednistva?
-
zzzzz
Sta nije jasno, Bosnjaci izaberu ko ce predstavljati Hrvate u predsjednistvu....kad smo tako sirokogrudni, hajde da mu damo i bosnjacki mandat cccjusuff wrote:ne kontam, pojasnizzzzz wrote:Ovo sa Komsicem je ravno onom predratnom vezanju zastava......ko' prstom u govno
Ovo se zove i jare i pare
Last edited by zzzzz on 01/10/2006 23:48, edited 1 time in total.
-
edikamedika
Lijepim putem ides, svi Srbi su cetnici, osim onih iz Stranke za BiH, jelte.Dolina avalona wrote:Uz svo uvazavanje ali ne pricaj gluposti. Ne poredi cetnike sa Harisom! Ako ne volis Harisa, to je ok, ali ne pretjeruj!!edikamedika wrote:dva debila Haris i ovaj iz SNSD-a.
Daleko cete dogurati sa takvom fasistickom logikom.
-
mala-i
ko kaže da smo svi ovdje bošnjaci pa govoriš u prvom licu plurala?zzzzz wrote:Sta nije jasno, Bosnjaci izaberu ko ce predstavljati Hrvate u predsjednistvu....kad smo tako sirokogrudni, hajde da mu damo i bosnjacki mandat cccjusuff wrote:ne kontam, pojasnizzzzz wrote:Ovo sa Komsicem je ravno onom predratnom vezanju zastava......ko' prstom u govno
- krava
kaze ivo miro jovic da je on tokom rata hranio mirka sagolja i da mu se ovaj nikad nije zahvalio
a sagolj kaze da mu je bratic poslao 2 paketa iz austrije preko ive mire jovica i da mu je ivo miro jovic debelo naplatio tu uslugu i da je to sve sto se hranjenja tice
sve uzivo na bht
nevjerovatno...
a sagolj kaze da mu je bratic poslao 2 paketa iz austrije preko ive mire jovica i da mu je ivo miro jovic debelo naplatio tu uslugu i da je to sve sto se hranjenja tice
sve uzivo na bht
nevjerovatno...
-
Dolina avalona
Svaki iz SNSD-a ne priznaje agresiju, ne priznaju genocid u BiH, smaraju da su bosnjaci sami sebe granatirali, misle da je Sarajevo Teheran! Da, jesu cetnici!edikamedika wrote:Lijepim putem ides, svi Srbi su cetnici, osim onih iz Stranke za BiH, jelte.Dolina avalona wrote:Uz svo uvazavanje ali ne pricaj gluposti. Ne poredi cetnike sa Harisom! Ako ne volis Harisa, to je ok, ali ne pretjeruj!!edikamedika wrote:dva debila Haris i ovaj iz SNSD-a.
Daleko cete dogurati sa takvom fasistickom logikom.
- stickitout
Zna se ko je djelio sta i ko je djelio s kimDolina avalona wrote:Uz svo uvazavanje ali ne pricaj gluposti. Ne poredi cetnike sa Harisom! Ako ne volis Harisa, to je ok, ali ne pretjeruj!!edikamedika wrote:dva debila Haris i ovaj iz SNSD-a.
Ovakvim recenicama pljujes uvis!!
-
edikamedika
Evo Babini pobijedili u Kladusi i Cazinu.
Oni su meni nekako... egzotika
Oni su meni nekako... egzotika
-
Teufik iz Los Angelesa
FTVBSn wrote:E moj Teufice, jel to na CNN-u bilo, ili je BBC izrvno izvjestavao iz Staba HDZ-a?Teufik iz Los Angelesa wrote:![]()
-
Kukuruz_Barbe-q
Ovo jebote ko Nocna Mora Zeljka Malnara.

-
jusuff
hebi ga, kada hrvati / hdz nemju boljeg od ive mire, moramo im mi izabrati...zzzzz wrote:Sta nije jasno, Bosnjaci izaberu ko ce predstavljati Hrvate u predsjednistvu....kad smo tako sirokogrudni, hajde da mu damo i bosnjacki mandat cccjusuff wrote:ne kontam, pojasnizzzzz wrote:Ovo sa Komsicem je ravno onom predratnom vezanju zastava......ko' prstom u govno