predsjednistvo BiH napadnuto bojama!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Mrmak

Post by Mrmak »

nedim_uk wrote:Kakve li drskosti!!! Udariti policajca,unistiti zastavu i biti ponosan na to.Boze sacuvaj!! Koliko je momaka poginulo da bi se ta zastava viorila,da bi mogao taj celavi narkoman ispoljavati svoje psihoze.Svaka cast onom policajcu na smirenosti, jer da sam ja bio na njegovom mjestu istog trena bih mu pred onim ljudima prosuo mozak!!!!Potpuno hladnokrvno i bez griznje savjesti!
Drzava nije stvar sprdanja a policija jos manje,ovo nije nacin da se iskaze neka svoja licna frustracija.U ime koga u ime cega??

Nadam se da ga veceras u istrazi jos lome.Pazi mudonje nasao unistavat zastavu i to pred vladom,pred narodom.Opet kazem koliko je zivota izgubljeno da bi se ona slobodno viorila....
Kakva ba zastava o cemu ti lupas?
To je 'naka geometrija sto su je iscrtali u ko zna kakvom jebenom graficko-dizajnerskom studiju iz vana i nametnuli je kao zastavu.
Zapitaj se malo zbog cega to taj celavi narkoman ima psihoze a sa njim jos i oko 80% populacije.
Uzgred, ako ti neko vec nije dojavio ovo nije drzava vec protektorat a sa pricom o prosipanju mozga nije da si dobio neki veliki poen ovdje.
Koji su to kurac drzava i policija (mada nigdje ni drzave ni policije u konkretnom slucaju) pa da se ne smiju na zicer uzimati.
Sve mi se cini da bi i na tebe jedan kurton farbe trebalo baciti.
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

DaysleepeR wrote:
nedim_uk wrote:Kakve li drskosti!!! Udariti policajca,unistiti zastavu i biti ponosan na to.Boze sacuvaj!! Koliko je momaka poginulo da bi se ta zastava viorila,da bi mogao taj celavi narkoman ispoljavati svoje psihoze.Svaka cast onom policajcu na smirenosti, jer da sam ja bio na njegovom mjestu istog trena bih mu pred onim ljudima prosuo mozak!!!!Potpuno hladnokrvno i bez griznje savjesti!
Drzava nije stvar sprdanja a policija jos manje,ovo nije nacin da se iskaze neka svoja licna frustracija.U ime koga u ime cega??

Nadam se da ga veceras u istrazi jos lome.Pazi mudonje nasao unistavat zastavu i to pred vladom,pred narodom.Opet kazem koliko je zivota izgubljeno da bi se ona slobodno viorila....
Jade jadni, onaj momak je 7 godina VOLONTER u ovoj zemlji za njenu dobrobit dok ti negdje tamo funte klepas i seres seres.

Otpade onaj ljudski kako te nije stid.
goni ga u pm...
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Ma to ja malo ironije na racun ovih nekoliko tema na forumu ;)
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

horns&drums wrote:Ma to ja malo ironije na racun ovih nekoliko tema na forumu ;)
a znam ja lika, lud je pravo...kao sto se vidi. a fakat je on posvecen (i oni) progresivnom radu i napretku u drzavi...

jos jednom BRAVO KAKANJ ;)
BHG

Post by BHG »

nemojte nedima napadati...pokvaricete mu mirnu londonsku noc :roll:
morti

Post by morti »

Tih par mladih ljudi je izašlo na ulicu i napravila nešto, skrenula pažnju!!!

Nisu ostali kući prosipajući šuplju na forumima nego su izašli i pokazali da ih IMA!!!

Druga je stvar kako se sve to završilo!

Aj izađite i vi u subotu pred Parlament i pokažite da vas IMA!!!

A ne srat preko kompa!!!

A ev i ja serem!...
dinash

Post by dinash »

Drvosjeca iz Dejcica wrote: Treba opet sutra baciti farbu ali ponjeti i palice pa kom opanci kom obojci, mamu im njihovu cobansku.
ma bravo. a etiku i moral mozemo macku o rep i gledati u sljedecoj revoluciji.
ne kontam, kako mozes kritikovati nekoga ili nesto ako se ponasas ISTO kao taj koga ili sta kritikujes?
jeste vi za promjenu sistema ili za promjenu svoje pozicije i uloge u trenutnom sistemu?
ili ja ne kontam neke stvari ...
dexcox

Post by dexcox »

:(

:lol:
Reina

Post by Reina »

jelde kad izgrednici cine nerde onda kazete sto se policija ponasa kao balerine.... vidjela sam sta radi onaj majmun policajcu, sta je trebao da
ga pusti jos da ga istuce , ne odobravam ni onakvo ponasanje , cuj udara policajca i jos kako je samo bio drzak, jer ga je policajac fino pitao a on odmah uperio u njega onaj sprej ,,,, pa da je 100 godina bio volonter....nije uredu. :zzzz:
King Kikapu

Post by King Kikapu »

ne znam je li iko od vas gledao ili ucestvovao u nekim od prosvjeda greepeacea. kada dodje murija ljudi samo sjedu gdje jesu i ne pada im na pamet da koriste bilo kavu silu.

ekipa koja je 'bombardovala' predsjednistvo napravila je potez vrijedan divljenja. ne samo zato sto su na provokativan nacin iznjeli vlastiti politicki stav, vec zato sto je njihov potez konacno artikulisan izraz svijesti bosanskohercegovacke mase (ili njenog znacajnog dijela) o stanju u drzavi i potrebi ovakvog djelovanja. i naravno zato sto sam cin nije nasilan, barem ne izgleda da mu je nasilje bilo svrha.

zato je tuca i prskanje policajaca auto-lakom stvarno bilo cisti visak. najprije policajac radi svoj posao, drugo policajac ma kakav krkan da je nije kriv ni za stanje u drzavi, ni za propuste vlasti, ni za cinjenicu da u predsjednistvu sjede defacto domaci izdajnici.

ako su ljudi svjesno uradili to sto jesu, onda su trebali prihvatiti cinjenicu da ce biti uhvaceni i dostojanstveno je podnjeti.
shuriken

Post by shuriken »

odlican prilog na FTV!! odlican komentar Aleksandar Markovic!!
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

morti wrote:
...
Ja ne, ne, ne vise ne i NE!
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

dinash wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote: Treba opet sutra baciti farbu ali ponjeti i palice pa kom opanci kom obojci, mamu im njihovu cobansku.
ne kontam, kako mozes kritikovati nekoga ili nesto ako se ponasas ISTO kao taj koga ili sta kritikujes?
jeste vi za promjenu sistema ili za promjenu svoje pozicije i uloge u trenutnom sistemu?
TI si ravnodusan da policija povlaci oruzje na golorukog covjeka koji je svoje opravdano nezadovoljstvo iskazao bacanjem farbe? Sorry ja nisam...
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Steta, steta, steta...

Onako nesto napraviti, a ne uputiti pravu poruku je stvarno nedovrsen posao...

Evo pogledah izvjestaj na dnevniku... Jedan od onih iz te organizacije koji nisu zavrsili u prdekani, valjda je trebao odigrati ulogu glasnogovornika.

I umjesto da kaze nesto sto bi se kasnije u medijima prenosilo kao lajtmotiv cijele akcije, kao slika stanja ovog jadnog naroda, on daje "nidje veze" izjavu...

Kao, covjek radi 6 godina volonterski pa mu dopizidilo... Pa da barem u nekoj propaloj fabrici radi, pa nema plata, ali raditi volonterski i to koristiti kao motiv za dizanje revolucije... mislim... fakat ne ide...

Steta, bas steta... Onaj celo koji je izgleda frontmen benda, cinio se dosta odlucan... Ali i on je pravio greske u koracima... malo previse sile...

Bice valjda bolje drugi put. Izgleda da su pripravnici... prvi put dizu revoluciju... :D
hool

Post by hool »

dinash wrote:
STOKU koja nam vodi drzavu, i STOKU koja brani TRI DEBILA neces istjerati finim rijecima, i molbama
mirza

Post by mirza »

DaysleepeR wrote:Sad je na BHT bio onaj dio koji fali na ovom snimku, dakle premlacivanje.

Trojica cuvaju celavog momka koji je dakle vec savladan a ona debela svinja ga s ledja sakama udara u bubrege i glavu.

To je jasno prekoracenje ovlasti.

Da razjasnimo, celavi se jeste ponasao bezobrazno ali postoje nacini kako se strucno savladava takva osoba a to sigurno nije udaranje tonfama u glavu i sakama u bubrege.

Katastrofa.

To je demokratija koju nam prodaju, mater im jebem
neka su ga ubili joooj jes mi dragoo, a svaka cast onom policajcu na smirenosti, da smo neki narod i sami bi smo priletili pa jebali mater celavom glupanu i ostalim, cuj majke ti oni zastavu gaze??
hool

Post by hool »

morti wrote:Tih par mladih ljudi je izašlo na ulicu i napravila nešto, skrenula pažnju!!!

Nisu ostali kući prosipajući šuplju na forumima nego su izašli i pokazali da ih IMA!!!

Druga je stvar kako se sve to završilo!

A ne srat preko kompa!!!

A ev i ja serem!...
Dali cete PODRZATI ove momke i ovu akciju ili cete "pametno sutiti" o ovome?
shuriken

Post by shuriken »

ne u subotu i ne pred parlament
veceras i pred predsjednistvo!
hool

Post by hool »

mirza wrote:
DaysleepeR wrote:Sad je na BHT bio onaj dio koji fali na ovom snimku, dakle premlacivanje.

Trojica cuvaju celavog momka koji je dakle vec savladan a ona debela svinja ga s ledja sakama udara u bubrege i glavu.

To je jasno prekoracenje ovlasti.

Da razjasnimo, celavi se jeste ponasao bezobrazno ali postoje nacini kako se strucno savladava takva osoba a to sigurno nije udaranje tonfama u glavu i sakama u bubrege.

Katastrofa.

To je demokratija koju nam prodaju, mater im jebem
neka su ga ubili joooj jes mi dragoo, a svaka cast onom policajcu na smirenosti, da smo neki narod i sami bi smo priletili pa jebali mater celavom glupanu i ostalim, cuj majke ti oni zastavu gaze??
Jos jedan DEBILDE da ti nije BABO u predsjednistvu :roll:
I tebi, ona zastava nije nasa zastava 8-)
dexcox

Post by dexcox »

kub lajkan wrote:Steta, steta, steta...

Evo pogledah izvjestaj na dnevniku... Jedan od onih iz te organizacije koji nisu zavrsili u prdekani, valjda je trebao odigrati ulogu glasnogovornika.

I umjesto da kaze nesto sto bi se kasnije u medijima prenosilo kao lajtmotiv cijele akcije, kao slika stanja ovog jadnog naroda, on daje "nidje veze" izjavu...

Kao, covjek radi 6 godina volonterski pa mu dopizidilo... Pa da barem u nekoj propaloj fabrici radi, pa nema plata, ali raditi volonterski i to koristiti kao motiv za dizanje revolucije... mislim... fakat ne ide...

Steta, bas steta... Onaj celo koji je izgleda frontmen benda, cinio se dosta odlucan... Ali i on je pravio greske u koracima... malo previse sile...

Bice valjda bolje drugi put. Izgleda da su pripravnici... prvi put dizu revoluciju... :D
nisi onda do kraja slusao covjeka jer je rekao da protestuju zbog ne ulaganja u nevladine organizacije.
lampard

Post by lampard »

ja sam svoj doprinos dao,popiso sam se na nekoliko predizbornih plakata,ja jesam zajeban :D :D :D
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

Ajde Hool malo ohladi, nisi zajeban, nit si kakav huligan.
dinash

Post by dinash »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
dinash wrote:
TI si ravnodusan da policija povlaci oruzje na golorukog covjeka koji je svoje opravdano nezadovoljstvo iskazao bacanjem farbe? Sorry ja nisam...

ne nisam ravnodusan i ne opravdavam policajce ni pod razno.
ali ... pogledaj malo redoslijed dogadjaja i skontaj da su aktivisti iz kaknja mogli VRLO LAKO IZBJECI cijelu onu scenu i batine da su se oni sami ponasali drugacije. ovako je akcija postala incident koji je crna mrlja na njihovoj potpuno opravdanoj "sarenoj revoluciji".

a to da su drotovi presli svaku granicu je bez diskusije. obojica trebaju izgubiti posao jos danas.
kub lajkan

Post by kub lajkan »

dexcox wrote:
kub lajkan wrote:Steta, steta, steta...

nisi onda do kraja slusao covjeka jer je rekao da protestuju zbog ne ulaganja u nevladine organizacije.
Ma sve sam gledao i slusao. Nije to to...
taxi_driver

Post by taxi_driver »

PITARKA_SA wrote:
davor.d wrote:revolucija je pocela... a sada oruzje u ruke i na ulice jer sa bagrom se samo tako moze obracunati...
nemoj tako ne smijes se braniti ako te drot udari smao ga pusti nek te zgazi dok ne umres!!
sada je bilo ostatak snimka,na BHT kako tri drota biju momka,pred svijetom,sakama po bubrezima,po glavi i to krvnicki!!
kakvi smo mi jadnici,svaka nam cast svima eto!!! :x :x :x :x

gledao sam na tv onaj uzas kako momka tuku.cetvorica na njega,udaraju po bubrezima krvnicki.uzas. i kazu drotovi u bolnici.nisam vidio da je i jedan batine dobio.
sve u svemu,specijalce iz zujevine su sve suspendovali zbog nekog mafioza,a vidit cemo sta ce se s ovima desiti.
Post Reply