Kakva ba zastava o cemu ti lupas?nedim_uk wrote:Kakve li drskosti!!! Udariti policajca,unistiti zastavu i biti ponosan na to.Boze sacuvaj!! Koliko je momaka poginulo da bi se ta zastava viorila,da bi mogao taj celavi narkoman ispoljavati svoje psihoze.Svaka cast onom policajcu na smirenosti, jer da sam ja bio na njegovom mjestu istog trena bih mu pred onim ljudima prosuo mozak!!!!Potpuno hladnokrvno i bez griznje savjesti!
Drzava nije stvar sprdanja a policija jos manje,ovo nije nacin da se iskaze neka svoja licna frustracija.U ime koga u ime cega??
Nadam se da ga veceras u istrazi jos lome.Pazi mudonje nasao unistavat zastavu i to pred vladom,pred narodom.Opet kazem koliko je zivota izgubljeno da bi se ona slobodno viorila....
To je 'naka geometrija sto su je iscrtali u ko zna kakvom jebenom graficko-dizajnerskom studiju iz vana i nametnuli je kao zastavu.
Zapitaj se malo zbog cega to taj celavi narkoman ima psihoze a sa njim jos i oko 80% populacije.
Uzgred, ako ti neko vec nije dojavio ovo nije drzava vec protektorat a sa pricom o prosipanju mozga nije da si dobio neki veliki poen ovdje.
Koji su to kurac drzava i policija (mada nigdje ni drzave ni policije u konkretnom slucaju) pa da se ne smiju na zicer uzimati.
Sve mi se cini da bi i na tebe jedan kurton farbe trebalo baciti.