Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kaze mi covjek koji je sad prosao pored zgrade predsjednistva
da su po zgradi i po autima ispred
fleke od raznih boja
i da je sve puno policije i novinara
jel tko vidio, jel zna ko o cemu se radi?
mene to podsjeca na "Okrecite Beograd!" iz Balkanskog Spijuna
hebem ih smotane, bolje da su bombe bacali nego boje... bem ti liberalne napusene hipike koji misle promijeniti nesto vrecicom tempere, krajnje je vrijeme da se krv prolije, a ne boje... boje nek nose u dom za nezbrinutu djecu...
Alfons Kauders wrote:hebem ih smotane, bolje da su bombe bacali nego boje... bem ti liberalne napusene hipike koji misle promijeniti nesto vrecicom tempere, krajnje je vrijeme da se krv prolije, a ne boje... boje nek nose u dom za nezbrinutu djecu...
Stvarno ne znam šta je ovdje smiješno ?!
Ovo možemo osuđivati ili podržati,ali smijati se i praviti "šprdnju" s ovim momcima i djevojakama,nikako.Nažalost,sudeći prema našim komentarima nikada nećemo imati svijest Beograđana,Parižana,Mađara ...
kaze sarajevo-x da su povrijedjena dva policajca
vijest zvuci smrtno ozbiljno, kao da je izvrsen teroristicki napad
sigurno je bilo puno ocevidaca, nadam se da im nece prisiti nesto sto nisu uradili, da bi dokazali kako je SIPA jedna vazna sluzba i kako je Predsjednistvo jedna vazna institucija
SA-X:
Dva policajca SIPA-e su povrijeđena jutros u Sarajevu kod zgrade Predsjedništva BiH kada su ih napale četiri osobe.
Napadači su se dovezli u dva auta i izašavši iz vozila napali policajce angažovane na osiguranju zgrade te bojom poprskali policajce i vozila, izjavio je Agenciji FENA portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Jusuf Zornić.
Napadači su uhapšeni, a Zornić pretpostavlja da su policajci povrijeđeni usljed fizičkog napada.
Obavijest o napadu u policiju je stigla oko 9.53 sati.
Ovo fakat nesto ozbiljno... Cuj napast policajce ispred predsjednistva, ja dobre gudre mama mila
Vijest stvarno zvuci previse ozbiljno. Nadam se da ce se ovi braniti pred sudom na nacin da ovakav protest iskazu kao politicki stav prema izrazito neefikasnom Predsjednistvu BiH. Jer po meni je veci skandal sto Predsjednistvo rasipa novac poreznih obveznika nego ovaj nazovi napad. Vec zamisljam Paravca na konferenciji u Doboju kako uspanicenom narodu objasnjava teroristicku pozadinu, i kako se junacki opirao napadima, i kako bi sigurno oslijepio da ga OHR nije izvukao. Nadam se da je ovo tek zacetak nekih ozbiljnijih i svsishodnijih akcija i protesta protiv ovakve vlasti. Znaju li se imena "terorista"?
Uletili su sa autima ispred predsjednistva, pobacali sarene "bombe", jedna bombai to plava je pogodila policajca, jednog su SIPOVCA i napali, raja su sa Alipasinog, nakon toga dosli baje u puhovima, pobacali ih u njih i vec u autima malkice izmarisali. Jedan policajac je cini mi se dosao i do bolnice. Ukratko.
Svaka im cast za hrabrost, za ideju, za boje ali su ispali potpuni kreteni sto su napali policajca i radi toga ce vjerovatno gadno proci.