Sta je sa nasim navijacima???

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
flora.sa

Post by flora.sa »

sada sam vidjela Zebin bus...neki od navijača su stigli...uspjela sam polupan prozor, na busu...
rei

Post by rei »

Plavac wrote:
rei wrote:zao mi je navijaca :(
oni su svi tamo jedna velika prasuma, divljaci i smece
gore je nego sto sam mislila, to su ubice :( :( :( :(
Pa eboga ti,kao da si pala s Marsa :roll: Pa šta si očekivala od četalja :x
znam ali nisam ocekivala da su bas svi takvi, oni su svi isto
govno svi koljaci ... :( ipak sam mislila da ce ta policija
odraditi korektno svoj posao a ono svi isti :(
PR80.

Post by PR80. »

Najbitnije je da se svi vrate zivi i zdravi.
Koliko sam se radovala utakmici toliko mi je grcilo kroz stomak kako ce momci igrati pred tolikim chetama a isto tako kako ce proci nasi navijachi.

Da su nasi pobjedili pala bi sigurno koja glava.
Bitnije je da su svi nasi ok (nadam se da su svi ok), a bice prilika i za pobjede ako Bog da. :bih: :bih:
flora.sa

Post by flora.sa »

PR80. wrote:Najbitnije je da se svi vrate zivi i zdravi.
Koliko sam se radovala utakmici toliko mi je grcilo kroz stomak kako ce momci igrati pred tolikim chetama a isto tako kako ce proci nasi navijachi.

Da su nasi pobjedili pala bi sigurno koja glava.
Bitnije je da su svi nasi ok (nadam se da su svi ok), a bice prilika i za pobjede ako Bog da. :bih: :bih:
jedan-fraktura lobanje
dva navijača-amputirani prsti...
ostatak...oko 20-tak, lakše povrede...
PR80.

Post by PR80. »

jedan-fraktura lobanje
dva navijača-amputirani prsti...
ostatak...oko 20-tak, lakše povrede...
:( :( :( :(
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Pa dobro zar je neko mogao ocekivati da ce biti drukcije. da cemo biti docekani kao prijatelji. Zar su nasi navijaci ocekivali da ce moci hladno da izvade nase zastave i masu njima. Zar je neko ocekivao da Bosna moze to dobiti. Da se igralo negdje drugo Bosna bi dobila, sigurno. Ovo je bilo izgubljeno unaprijed. Da smo dali gol sudija bi svirao penal. Da smo dali dva sudija bi svirao dva penala. Ovo je najteza utakmica od kada BiH postoji. Ono je bio pakao. Nemamo pravo se ljutiti niti na selektora niti na jednog igraca. Jedino sto bih ja uradio da sam bio na mjestu Barbareza ne bih nista objasnjavao sudiji nego bi izveo igrace sa terena jer ta je utakmica unaprijed svakako bila izgubljena. Nije lako igrati kad vidis da tvoje ljude bombarduju, tuku. To je za svakoga igraca koji voli svoju zemlju tesko. Ipak ova je reprezentacija napravila rezultat kao niti jedna do sada. Igrali smo protiv sviju. UEFE, sudija, srpskog varvarizma, protiv svoga saveza, protiv navijaca koji su napustili reprezentaciju nakon poraza od Belgije pa opet u zadnem kolu smo mogli biti bogovi. Ali bogovi se izgleda jos uvijek ne druze sa nama ali morat ce kad tad. Ovaj forum pokazuje da imamo pameti, volje, ideja, ljubavi da idemo naprijed. Ovaj forum pokazuje da smo bolji od njih. Evo nam i Dobojlije, sutra ce doci Banjalucanin jer BiH je realnost, ona nije magija.
PR80.

Post by PR80. »

Svaka cast @hrasno38!
Bice bolje ako Bog da.
A za mene su nasi plavo - zuti pobjednici. :bih: :bih:
Zamisli koji pritisak je bio izici i igrati pred toliko hiljada koji su nas eto prije nekoliko godina gazili, ubijali...
:bih: :bih:
flora.sa

Post by flora.sa »

sada sam ispred city puba srela oko 10-tak navijača, sjede u pub-u...njih 4-5 imaju zavoje i tufere na glavama...

izgleda da je stoka ciljala u glavu...zaboravili su da bosanac nije poskok :D , pa da ga moreš uništiti udarcem u glavu....to je tvrda bosanska glava.... :)

svaka čast i navijačima...trebalo je imati mu... :D , pa otići u grotlo Marakane
morti

Post by morti »

Nesferatu wrote:Moderatore, banuj sam sebe i nista ne diraj......
:lol: :lol: :lol:
Dobraaaaaaaaaaaaa...
:bih:
HZSA

Post by HZSA »

Nadali smo se mi da ce biti gusto, trebala su muda za odlazak u beograd, ali smo ipak otisli, ali se nismo nadali da cemo biti zrtve bombardovanja topovskim udarima..jer nama su na ulazu oduzimani upaljaci, kutije cigara, i stosta jos, dok je ta kontrola izgleda izostala kod domacih navijaca, sve osim toga je bilo koliko toliko kako smo se i nadali, policija se imam osjecaj prema nama ponasali bolje nego ova nasa gamad drotovska, umoran sam pravo, imam osjecaj da cu ovo sanjati ovih narednih par dana, jer koliko mi je puta zivot pred ocima proletio Allah sami zna.
Post Reply