pa sad...rehaktor wrote: sta ces, nekima su i none dovoljne...
tvom jaranu abdulhaq_-u su izgleda zenske none i previse...
haman se ne moze obuzdat, navlace ga na grijeh...
zasto mom jaranu?danas wrote:pa sad...rehaktor wrote: sta ces, nekima su i none dovoljne...
tvom jaranu abdulhaq_-u su izgleda zenske none i previse...
haman se ne moze obuzdat, navlace ga na grijeh...
ma ja sve nesto kontam...rehaktor wrote:nesto mi pade na pamet...
koliko muskih ovdje voli kada mu neki tip na ulici odmjeri zenu, djevojku... ili joj pocne dobacivati, ili ne daj boze pocne napadati (napadati u smislu slepati joj se, upucavati...)????
hajmo junaci
Bilo i pitanje i razuman odgovor na to!rehaktor wrote:nesto mi pade na pamet...
koliko muskih ovdje voli kada mu neki tip na ulici odmjeri zenu, djevojku... ili joj pocne dobacivati, ili ne daj boze pocne napadati (napadati u smislu slepati joj se, upucavati...)????
hajmo junaci
Pa zato i postoji muskarac pored zene da je zastiti od napada a sto se tice pogleda meni licno ne smeta jer gledanje nije zabranjeno i opasno i zaista nisam nikada dozivio da mi se neko direktno upucava djevojci sa kojom sam bio. Ne znam sto mozda radi konstitucijerehaktor wrote:nesto mi pade na pamet...
hajmo junaci
hoces reci da normalnim muskarcima zene sluze kao ukras i statusni simbol?hananah wrote:Reaktor svaki normalan muskarac voli da ima pored sebe lijepu zenu, i sta da je neko drugi pogleda? Muskarac koji ima samopouzdanja shvatit ce to kao kompliment i sebi i njoj, a o ovim akoji nemaju samopouzdanja ne bih
Pa zato i postoji muskarac pored zene da je zastiti od napada a sto se tice pogleda meni licno ne smeta jer gledanje nije zabranjeno i opasno i zaista nisam nikada dozivio da mi se neko direktno upucava djevojci sa kojom sam bio. Ne znam sto mozda radi konstitucijehrasno38 wrote:i
pa po islamu, muz i zena jesu jedno drugome ukras i odjeca...hananah wrote:Da Reaktor, muskarcu zena sluzi kao ukras, izmedju ostalog
Nesto lose u tomeJe li to nismo dovoljno lijepe za takvo sto
A sto se tice ljubomore to je ipak jako negativna osobina, i zaista odaje veliki nedostatak samopouzdanja kao i nepovjerenja u partnerku
nadam se da mislis na svoju konstituciju, ne na zeninurehaktor wrote:Pa zato i postoji muskarac pored zene da je zastiti od napada a sto se tice pogleda meni licno ne smeta jer gledanje nije zabranjeno i opasno i zaista nisam nikada dozivio da mi se neko direktno upucava djevojci sa kojom sam bio. Ne znam sto mozda radi konstitucijehrasno38 wrote:i))
Uuhhhh tezak je put do svjetlosti.[/quote]hrasno38 wrote:nadam se da mislis na svoju konstituciju, ne na zeninurehaktor wrote:Pa zato i postoji muskarac pored zene da je zastiti od napada a sto se tice pogleda meni licno ne smeta jer gledanje nije zabranjeno i opasno i zaista nisam nikada dozivio da mi se neko direktno upucava djevojci sa kojom sam bio. Ne znam sto mozda radi konstitucijehrasno38 wrote:i))
per asper ad astra? na to kontas ili?rehaktor wrote:Uuhhhh tezak je put do svjetlosti.hrasno38 wrote:nadam se da mislis na svoju konstituciju, ne na zeninurehaktor wrote: Pa zato i postoji muskarac pored zene da je zastiti od napada a sto se tice pogleda meni licno ne smeta jer gledanje nije zabranjeno i opasno i zaista nisam nikada dozivio da mi se neko direktno upucava djevojci sa kojom sam bio. Ne znam sto mozda radi konstitucije))
Umotati stoku, nego sta.hananah wrote:Ja vam ljudi moram nesto priznatifakat u ove ljetne dane tako kad sjedim gdje u bastici i gledam kako super muskih prolazi u uzanim majicama i tolama, nekako.....ma nije mi svejedno
fakt ih ima pravo dobrih
![]()
E sta uraditi po tom pitanju - da li da umotamo i muskarce![]()
Fala unaprjed na odgovoru
dokoljenkoPrenj wrote:Umotati stoku, nego sta.hananah wrote:Ja vam ljudi moram nesto priznatifakat u ove ljetne dane tako kad sjedim gdje u bastici i gledam kako super muskih prolazi u uzanim majicama i tolama, nekako.....ma nije mi svejedno
fakt ih ima pravo dobrih
![]()
E sta uraditi po tom pitanju - da li da umotamo i muskarce![]()
Fala unaprjed na odgovoru
Nego, pitam se sta to ima sexy u muskom koljenu, pa ga nije dozvoljeno otkrivati?
Zna li ko odgovor?
Rehaktor?
radi se o tome da vecina muskaraca ne reaguje sa STA JE GLEDAS vec STO SI SE TAKO OBUKLA SAD TE SVAKO GLEDA....rehaktor wrote:hoces reci da normalnim muskarcima zene sluze kao ukras i statusni simbol?hananah wrote:Reaktor svaki normalan muskarac voli da ima pored sebe lijepu zenu, i sta da je neko drugi pogleda? Muskarac koji ima samopouzdanja shvatit ce to kao kompliment i sebi i njoj, a o ovim akoji nemaju samopouzdanja ne bih
pa, da imam ferarija, vozao bih ga i ne bi mi smetalo sto raja gleda... zena mi je nekako vise od imaginarnog ferarija, nesto moje, intimno... a intima prestaje biti intimom ako se drugi petljaju u to
ja, ascare, nisam normalan muskarac cim mi smeta ako mi neko zenu pogleda, a po tvojoj "psihologiji" nemam ni samopouzdanja![]()
kada kazem smeta, ne mislim na ispade ljubomore... radi se o tome da primjecujes takve poglede i nimalo nisu prijatni
Mirci, branis li ti Medi da otkriva svoja koljena?mIRCerka wrote:
radi se o tome da vecina muskaraca ne reaguje sa STA JE GLEDAS vec STO SI SE TAKO OBUKLA SAD TE SVAKO GLEDA....
trebate odrasti i shvatiti da svojom licnoscu mozete zarobiti zenu, da ni Bred Pitta gledat nece pored vas.......
naravno da ne branim. neki od forumasha su i upoznali mog emdu i vidjeli da je to jedno divno pristojno bice, i religiozan je. ali to ne trubi na sav glas. Stavise, medo je meni nedavno kupio predivnu tuniku, i zamisli prozirna je. Medo je Tito, ne mozes njega porediti sa ovim extremima.Prenj wrote:Mirci, branis li ti Medi da otkriva svoja koljena?mIRCerka wrote:
radi se o tome da vecina muskaraca ne reaguje sa STA JE GLEDAS vec STO SI SE TAKO OBUKLA SAD TE SVAKO GLEDA....
trebate odrasti i shvatiti da svojom licnoscu mozete zarobiti zenu, da ni Bred Pitta gledat nece pored vas.......
Zivija ti meni!abdulhaqq_ wrote:Bismillah!
Pitanje za kekeca.
Recimo , insallah kad se nekad ozenis tom voljenom djevojkom, pa ti ona rodi djecu, i onda vi tako lijepo setate ferhadijom, sta mislis koliko ce muskaraca pozeljeti da ima tvoju zenu???(pod pretpostavkom da bude obucena oskudno)