Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
epik wrote: ↑09/09/2022 20:20
SBB Parola "Da Sarajevo bude Dubai". Zaboravih kako se zenska zove na slici
Ja ne kontam SBB nikako, ko im smisli tako debilan slogan. I jos gore, ko im je radio slike jer su izrezani katastrofalno. Ne znam koja je treba, al zapeh u guzvi prije par dana na cesti kod auto pijace i s jedne strane bandere onaj sivonja zahiraga, s druge neka iz SBBa sa obradom slike na nivou mog rodjaka kad je imao 5-6 godina i tek malo poceo da se igra sa Photoshopom.
ovi iz demokratske fronte su na posterima najozbiljniji i izgledaju najpodmuklije (stari, ohrndani lisci koji su promijenili tušta i tma -što bi rekli naši stari), stranki.
SDPovci-kao i uvijek izgledaju najgluplje (kao pjesnici koji ne vjeruju u vlastite stihove, što bi shakespeare rekao).
Izgledaju kao da u trenu fotografisanja slušaju neki hit lepe brene, ''jugoslovenka'' npr.
SBBovci su najružniji
baš sam danas vidio ovog jednog iz nekakve sačuvajmebože stranke, kad sam ga vidio , mislio sam da je reklama za audiciju za šou '' nikad nije PRE, ali pazi ...prekasno).
ima lik godina....pa mislim da pamti i franju ferdinanda.
akcelerator wrote: ↑18/09/2022 07:24
A Šteta i Paul Giamatti?
giannibelif wrote: ↑17/09/2022 22:16
Vizuelno, spoj boja, slova, dobro obrađene slike, najjefektije mi djeluje NiP.
Za osmrtnice. Užasan izbor boja. A i imaju brate krkanskih faca.
Boje su u skladu sa bojama stranke, plava i zlatna. Meni su jako elegantne fotke, samo mislim da su se mogli malo i nasmijati. Danijela mi posebno upada u oči. Treba na svim fotkama, i službenim i neslužbenim ima nekakvu ozbiljnu i odbojnu facu.
ne ulazeći u osobine osobe na plakatu pored NiP-a mi je najbolji plakat onoga što se se djeca zovu njegovim imenom - jednostavno ko ga je radio napravio je maksimum od onakvog lika
ne ulazeći u osobine osobe na plakatu pored NiP-a mi je najbolji plakat onoga što se se djeca zovu njegovim imenom - jednostavno ko ga je radio napravio je maksimum od onakvog lika
Meni je jos gori "bezimeni plakat" nacelnika Opstine Novi Grad koji se nalazi na velikom bilbordu na mostu Otoka. Ni imena, ni prezimena, a ime stranke se moze procitati samo kada se dobro priblizis bilboardu.
Pa Sarajevo već jeste Dubai i to odavno jer dubioze u koje su vlade uvalile stotine građana traju godinama. Uzalud sudovi, presude, dokazana zakidanja i sve ostalo dubioza se i ne pokušava sanirati.