Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kopp wrote: ↑09/09/2022 00:34
Stanarka na Ilidži zvala policiju zbog bilborda: Ne želim gledati NiP-ove političke uhljebe na zgradi u kojoj stanujem!
Na stambenoj zgradi u općini Ilidža u ulici Zaima Topčića broj 1 u srijedu navečer je postavljen ogromni bilbord bez odobrenja stanara, ispričala je stanarka ove zgrade, koja se obratila policiji, inspekciji i načelniku Općine Ilidža Nerminu Muzuru da se bilbord ukloni.
Stvarno koja je to bahatost da postavljas bilborde ljudima na fasade.
Postavljanje plakata se plaća na zajednički račun zgrade kojem pristup ima povjerenik. Neka se raspitaju da li je plaćeno. Zgrada nije njeno vlasništvo i ne može zabraniti,postavljanje plakata ako se plati.
Ista je situacija sa svim ostalim zgradama u gradu na kojima se nalaze svijetleće reklame, itd. Niko stanare ne pita.
Styling wrote: ↑09/09/2022 06:53
Postavljanje plakata se plaća na zajednički račun zgrade kojem pristup ima povjerenik. Neka se raspitaju da li je plaćeno. Zgrada nije njeno vlasništvo i ne može zabraniti,postavljanje plakata ako se plati.
Ista je situacija sa svim ostalim zgradama u gradu na kojima se nalaze svijetleće reklame, itd. Niko stanare ne pita.
Mora se ishoditi urbanistička saglasnost i trebala bi se imati i saglasnost upravitelja predmetnih zgrada zajedno sa saglasnostima stanara (s tim da se korak sa stanarima nekad preskoči jer se nikada ne mogu skupiti svi potpisi).
Styling wrote: ↑09/09/2022 06:53
Mora se ishoditi urbanistička saglasnost i trebala bi se imati i saglasnost upravitelja predmetnih zgrada zajedno sa saglasnostima stanara (s tim da se korak sa stanarima nekad preskoči jer se nikada ne mogu skupiti svi potpisi).
I ne moraju se skupiti svi. Dovoljno je 50% + 1m² koji su u vlasnistvu stanara
Npr imas tri stana. Jedan ima 101 m², druga dva po 50 m². Ovaj prvi moze sve sam odlucivati
Bakir Izetbegović, kandidat SDA za člana Predsjedništva BiH, danas će se pojaviti u Šerićima kod Zenice gdje su još jučer tekle posljednje pripreme za doček.
U čast dolaska Bakira Izetbegovića sinoć je bik pripremljen za pečenje. Da stvar bude još bizarnija bik se okretao u dvorištu džamije.
Roccohljup wrote: ↑09/09/2022 10:25
Bakir Izetbegović, kandidat SDA za člana Predsjedništva BiH, danas će se pojaviti u Šerićima kod Zenice gdje su još jučer tekle posljednje pripreme za doček.
U čast dolaska Bakira Izetbegovića sinoć je bik pripremljen za pečenje. Da stvar bude još bizarnija bik se okretao u dvorištu džamije.
epik wrote: ↑09/09/2022 20:20
SBB Parola "Da Sarajevo bude Dubai". Zaboravih kako se zenska zove na slici
Svima im je to što su kandidati za kantonalnu skupštinu. Ja mislio neko im iz zajebancije šarao plakate, kada sam vidio da im je to ozbiljno slogan kampanje vrisnuo sam
Fahro da im organizuje orgije, morali bi prisustvovati i skakati odreda jedni po drugima bez obzira na seksualne preferencije. Ne znam od kakvog nedostatka karaktera i ličnog integriteta treba bolovati pa da pustiš da ti neko urinira po kampanji ovakvim glupostima i besmislicama.