1/2 Hrvatska - Engleska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#176 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Meč u kome odlučuju sitni detalji. Ono što je Kolinda odradila u smislu pozitvonog PR-a, može pasti u sjenu zbog beskrajne Vidine gluposti, pa da izgube naklonost domaće pubilke a to več jeste sitni detalj iz priče.
Da ne pominjem eventualnu kaznu FIFA-e.
-
Fudo387
#177 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
O kakvom pozitivnom PR- gospodicne pricas, i sta je to Vida uradio?Challenger_ wrote:Meč u kome odlučuju sitni detalji. Ono što je Kolinda odradila u smislu pozitvonog PR-a, može pasti u sjenu zbog beskrajne Vidine gluposti, pa da izgube naklonost domaće pubilke a to več jeste sitni detalj iz priče.
-
Korisničkoime
#178 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Nisam upratio sta je Vida zijanio.Challenger_ wrote:Meč u kome odlučuju sitni detalji. Ono što je Kolinda odradila u smislu pozitvonog PR-a, može pasti u sjenu zbog beskrajne Vidine gluposti, pa da izgube naklonost domaće pubilke a to več jeste sitni detalj iz priče.
Usput receno meni najugodnije iznenadjenje u reprezentaciji HR konto sam da ce im on biti opasniji po Subasica nego bilo koji protivnicki napadac a on do sada prilicno dobar
- GandalfSivi
#179 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Ja sam vala uzivao u vecini utakmica.
Sto se ove tekme tice, za Engleze sam vazdao navijao, mada je red za susjede navijati. Hrvatska realno pada iz tekme u tekmu, ali to moze biti i zato sto su zadnje dvije protiv divljackih ekipa igrali, vidjet cemo ih protiv organizovane ekipe...
Sto se ove tekme tice, za Engleze sam vazdao navijao, mada je red za susjede navijati. Hrvatska realno pada iz tekme u tekmu, ali to moze biti i zato sto su zadnje dvije protiv divljackih ekipa igrali, vidjet cemo ih protiv organizovane ekipe...
- Challenger_
#180 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Korisničkoime wrote:Nisam upratio sta je Vida zijanio.Challenger_ wrote:Meč u kome odlučuju sitni detalji. Ono što je Kolinda odradila u smislu pozitvonog PR-a, može pasti u sjenu zbog beskrajne Vidine gluposti, pa da izgube naklonost domaće pubilke a to več jeste sitni detalj iz priče.
- Challenger_
#181 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Izazvala je pozitivne reakcije domaće publike.Fudo387 wrote:O kakvom pozitivnom PR- gospodicne pricas...
-
Fudo387
#182 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Aj bizi.Challenger_ wrote:Izazvala je pozitivne reakcije domaće publike.Fudo387 wrote:O kakvom pozitivnom PR- gospodicne pricas...
- Challenger_
#183 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Nema tog parmaka iz BiH reprezentacije koji bi napravio ovakvu nepromišljenu gestu. Nema teorije.
-
°u°
#184 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Korisničkoime wrote:Nisam upratio sta je Vida zijanio.Challenger_ wrote:Meč u kome odlučuju sitni detalji. Ono što je Kolinda odradila u smislu pozitvonog PR-a, može pasti u sjenu zbog beskrajne Vidine gluposti, pa da izgube naklonost domaće pubilke a to več jeste sitni detalj iz priče.
Usput receno meni najugodnije iznenadjenje u reprezentaciji HR konto sam da ce im on biti opasniji po Subasica nego bilo koji protivnicki napadac a on do sada prilicno dobar
Koji bolididi hljebe dragi https://www.24sata.hr/sport/heroj-vida- ... -se-581280
Ovo se zove samoranjavanje. Da ne povjeruješ kakvih sve kretena ima
-
radostan dan
#185 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
moglo je i gore, tipa lovren da izjavi pred finale u moskvi - što nismo 41, danas smo.Challenger_ wrote:Nema tog parmaka iz BiH reprezentacije koji bi napravio ovakvu nepromišljenu gestu. Nema teorije.
-
Fudo387
#186 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Ko gubi ima pravo da se ljuti.
Jos cu zagotiviti onog antitalenta, svaka cast Vida.
Jos cu zagotiviti onog antitalenta, svaka cast Vida.
- Challenger_
#187 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Lik je, definitivno, glup k'o *****. Ako se ovo zakotrlja ruskim medijima i blogosferom, šanse za prolaz su im svedene na minimum minimuma. A imali su sve izglede da uz svoju imaju i rusku publiku na svojoj strani.°u° wrote:![]()
![]()
x 1000
Koji bolididi hljebe dragi https://www.24sata.hr/sport/heroj-vida- ... -se-581280![]()
![]()
Niko te ne može povaliti kao balvan.
- cyprus
#188 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
LP je po meni najinteresantnija u pretkolima...zomri wrote:Prvenstvo je zabavnije nego ikad, a da je bilo dobrog fudbala nije baš puno. To je svakako odavno tako jer WC odavno nije najviša pozornica otkako je LP preuzela primat.
-
Fudo387
#189 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Sta bude zanimljivo u pretkolima?cyprus wrote:LP je po meni najinteresantnija u pretkolima...zomri wrote:Prvenstvo je zabavnije nego ikad, a da je bilo dobrog fudbala nije baš puno. To je svakako odavno tako jer WC odavno nije najviša pozornica otkako je LP preuzela primat.
-
°u°
#190 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Zakotrljalo se care svuđe http://www.goal.com/hr/vijesti/domagoj- ... d94ophviiuChallenger_ wrote:Lik je, definitivno, glup k'o *****. Ako se ovo zakotrlja ruskim medijima i blogosferom, šanse za prolaz su im svedene na minimum minimuma. A imali su sve izglede da uz svoju imaju i rusku publiku na svojoj strani.°u° wrote:![]()
![]()
x 1000
Koji bolididi hljebe dragi https://www.24sata.hr/sport/heroj-vida- ... -se-581280![]()
![]()
Niko te ne može povaliti kao balvan.
Jedino što Dalić ovdje može uradit je da ih sam obojcu strmopizdi kući. Da makar malo umanji štetu, pogotovo ako bude kazne kakva se pominje.
Objavit video kako ih za uši vuče do aerodroma i nabija nogom u guzicu.
Ovo samo fudbaleri mogu napravit
-
°u°
#191 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Da ponovim, ja bi svuđe uveo na ispadanje. Od nacionalnih prvenstava do CL. Ubacit 3. i 4. lige i opleti. Na neutralnim terenima po jednu utakmicucyprus wrote:LP je po meni najinteresantnija u pretkolima...zomri wrote:Prvenstvo je zabavnije nego ikad, a da je bilo dobrog fudbala nije baš puno. To je svakako odavno tako jer WC odavno nije najviša pozornica otkako je LP preuzela primat.
- cyprus
#192 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Da nisi američki tip fudbalskog fana, znao biFudo387 wrote:Sta bude zanimljivo u pretkolima?cyprus wrote:LP je po meni najinteresantnija u pretkolima...zomri wrote:Prvenstvo je zabavnije nego ikad, a da je bilo dobrog fudbala nije baš puno. To je svakako odavno tako jer WC odavno nije najviša pozornica otkako je LP preuzela primat.
-
radostan dan
#193 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
zamolio me leklerk da prenesem pitanje šta ima jedan državni službenik da dvije nedelje troši na fudbal i zajebava se po rusiji, mjesto da vodi politiku i vidi šta će sa ekonomijom i iseljavanjem...
kaže, da ne bude zabune - odnosi se na sve državnike, ne samo na kolindu.
kaže, da ne bude zabune - odnosi se na sve državnike, ne samo na kolindu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#194 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Kipar ima "boner" na autsajdere i male ekipe 
-
Fudo387
#195 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Ja ne znam kako on ima volje gledati sudar nekog armenskog i madjarskog fudbalskog diva, i jos mu to biti interesantnije od utakmice real-barselona-liverpul-bajern...
Frajer nas trola.
Frajer nas trola.
- Challenger_
#196 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Toliko je glup da u monentu nije shvatio šta priča i kakvu težinu nosi njegova glupost, a sada se vadi na šalu. Ugrozio je i sebe i svoju ekipu, a ako ovo ruski mediji eksploatišu, neće biti ugodno ni hrvatskim navijačima u Moskvi.°u° wrote:Zakotrljalo se care svuđe http://www.goal.com/hr/vijesti/domagoj- ... d94ophviiu. Jedino što Dalić ovdje može uradit je da ih sam obojcu strmopizdi kući. Da makar malo umanji štetu, pogotovo ako bude kazne kakva se pominje. Objavit video kako ih za uši vuče do aerodroma i nabija nogom u guzicu.
Ovo samo fudbaleri mogu napravit![]()
![]()
Uglavnom, to je to: utakmica u kojoj odlučuju detalji a ova budala je u startu donijela detalj-minus za reprezentaciju Republike Hrvatske.
Ako ispadnu, ide faktura njemu.
Last edited by Challenger_ on 08/07/2018 14:00, edited 1 time in total.
- cyprus
#197 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Pa to doživljavam kao pitanje ljudskosti... Ko nema obzira prema autsajderima, nekako mi se čini da baš i nije neki insanVelkoski wrote:Kipar ima "boner" na autsajdere i male ekipe
Al biće da ima izuzetaka
- Logovan
#198 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
COME ON ENGLAND!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#199 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
E jebiga sad. 
- cyprus
#200 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Ja recimo gajim prezir prema ograničenom shvatanju fudbalske igre, čiji su limiti postavljeni na 10-tak najjačih reprezentacija i 20-tak najmoćnijih/najbogatijih klubova... Jeste to moj problem, ali kako neko ima pravo da tako shvata fudbal, tako i ja imam pravo da taj prezir ispoljavam gdje god moguFudo387 wrote:Ja ne znam kako on ima volje gledati sudar nekog armenskog i madjarskog fudbalskog diva, i jos mu to biti interesantnije od utakmice real-barselona-liverpul-bajern...
Frajer nas trola.