Joško Jeličić na HRT-u pred utakmicu Brazila i Švicarske, kaže: vidimo tu srednju liniju Albanije, pardon Švicarske. A ne bi se tako našalio u Eduardovo vrijeme na račun HrvatskeAmiĐa_Idriz wrote:Spaho naucna fanastika. Vjerovatno jos sjedi i racuna kako bi Egipat mogao proci dalje.
Ima onaj jedan rekao za Svicarce da su Siptari samo ne znam koja tv kuca
BHT komentatori
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- turbofolk
#176 Re: BHT komentatori
-
llull
#177 Re: BHT komentatori
A ludi Ziva-Zivadinovic u Srbiji na 02 rekao Siptari ...
Ma pusti njega on bio strucni konsultant kod jos jedne budale Andjusa, analizirao derbi u Srbiji i od 11 igraca Partizana msm da je 9 nazvao pogresnim prezimenima ...
KRETEN NA NIVOU
Ma pusti njega on bio strucni konsultant kod jos jedne budale Andjusa, analizirao derbi u Srbiji i od 11 igraca Partizana msm da je 9 nazvao pogresnim prezimenima ...
KRETEN NA NIVOU
- studeni76
#178 Re: BHT komentatori
Šta kaže Lipovača, ja sam samo čuo da ima neki Messi a ostalo ništa ne znam. Ne pravim i nisam nikad pratio.
Gdje baš nadju goste koji ama baš ništa nemaju s fudbalom! Tifa malo popravio stvar
Gdje baš nadju goste koji ama baš ništa nemaju s fudbalom! Tifa malo popravio stvar
- cyprus
#179 Re: BHT komentatori
Haman niko ne komentariše ovog ćelu u studiju... Po meni nije loš... Jel do mene?
- AmiĐa_Idriz
#180 Re: BHT komentatori
Nije. Meni su obojica sasvim ok, finu pricu imaju, a ovaj mali sto je u Borcu bio izgleda bas ima dobro znanje.cyprus wrote:Haman niko ne komentariše ovog ćelu u studiju... Po meni nije loš... Jel do mene?
- cyprus
#181 Re: BHT komentatori
Frajer se preziva Rezaeian
Spaho ka'e Razazijan
OK, kontam da nije lako ubost tačan izgovor... Ja kontam da je Rezaejan, ali nisam 100% siguran... Ali jebemu mater, makar se potrudi da bude bar nalik... Razazijan - WTF??? Zašto onda jednostavno ne kaže - Reza bla bla
Tipični Spaho...
Spaho ka'e Razazijan
OK, kontam da nije lako ubost tačan izgovor... Ja kontam da je Rezaejan, ali nisam 100% siguran... Ali jebemu mater, makar se potrudi da bude bar nalik... Razazijan - WTF??? Zašto onda jednostavno ne kaže - Reza bla bla
Tipični Spaho...
- turbofolk
#182 Re: BHT komentatori
Spaho valja klade. Nije offside kod centaršuta nego nakon njega, odbila se lopta od igrača u offsideu i došla do strijelca. Šteta. Gol nije regularan. Pitam se bi li bilo obratno 
-
tap3ah75
#183 Re: BHT komentatori
Sad sam pročitao na teletexu.studeni76 wrote:Šta kaže Lipovača, ja sam samo čuo da ima neki Messi a ostalo ništa ne znam. Ne pravim i nisam nikad pratio.
To je emisija svi u park .... O šoubizu, kulturi a pomalo i o SP.
Tako da smo svi mi u krivu što ih prozivamo .... nije to emisija o sveckom nego o kulturi.
-
tap3ah75
#184 Re: BHT komentatori
Sad sam pročitao na teletexu.studeni76 wrote:Šta kaže Lipovača, ja sam samo čuo da ima neki Messi a ostalo ništa ne znam. Ne pravim i nisam nikad pratio.
Tako da smo svi mi u krivu što ih prozivamo .... nije to emisija o sveckom nego o kulturi.
-
tap3ah75
#185 Re: BHT komentatori
-
tap3ah75
#186 Re: BHT komentatori
- studeni76
#187 Re: BHT komentatori
Ma znam da je emisija kolažnog karaktera al oni je najavama vežu uz WC2018. Al opet provjeri jel ti gost zna šta o fudbala, ovako samo džaba ofiraju i goste i sebe
- turbofolk
#188 Re: BHT komentatori
@tap3ah75
A da nije možda emisija o kulturi, a ne o svjetskom
.....
Znam... zakovo forum.. i ja imam problem
.....
- It_is_a_Leclerc
#189 Re: BHT komentatori
Kaže onaj Mensur jučer - "Rusi puno piju - votku i to. Oni pivo ne doživljavaju kao piće. Možda će i to utjecati"
Btw. Jel imaju oni neka pravila kakav se dolazi na posao? Gledam Acu Babića danas - košulja neka. K'o da ga je skinulo s autobusa.
Btw. Jel imaju oni neka pravila kakav se dolazi na posao? Gledam Acu Babića danas - košulja neka. K'o da ga je skinulo s autobusa.
- Edin H.
#190 Re: BHT komentatori
Ne znam kako je sad, ali prije su spikeri i voditelji dobijali odredjenu cifru da kupe gardarobu za televiziju.It_is_a_Leclerc wrote:Kaže onaj Mensur jučer - "Rusi puno piju - votku i to. Oni pivo ne doživljavaju kao piće. Možda će i to utjecati"![]()
- Leverage
#191 Re: BHT komentatori
Kad je postalo sigurno da će biti prijenos prvenstva na BHT-u rekoh sebi eto potrudit ću se da ne kukam previše na "specijalni program", pokušat ću da nađem neke pozitivne segmente svega toga, ali ova emisija Svi u park je potpuna budalaština i evo moram da prekršim to obećanje da neću kukat'.
Neko je ranije napisao kako je emisija tri neka segmenta, nešto zabava, i pomalo sporta. Pa zašto bi iko stavio takvu jednu emisiju koja će biti emitovana samo u toku Svjetskog prvenstva? Mislim u pauzi između dvije utakmice danima slušamo neke likove koji nikad u životu nisu pogledali utakmicu i time se otvoreno hvale. Mislim poštujem, nek gleda ko god šta hoće, ali zašto smo u mjesecu koji je posvećen fudbalu kao ni jedan drugi uopšte primorani da to slušamo? Emisija je potpuni promašaj, jedino vezano za fudbal bilo je slavlje domaćih navijača Hrvatske i Srbije. Mislim nemam ništa protiv ali trebao bi neko također snimiti domaće navijače Njemačke, Francuske, Engleske, Brazila, Argentine, Španije i ostalih, ne vidim zašto bi oni imali drukčiji tretman. Primijetio sam po fb da ima domaćih navijača ovih reprezentacija, da se skupljaju po kafanama i grupno prate utakmice, jednako kao i navijači Hrvatske i Srbije. Mislim nikakav hejt nemam prema tome, vidio sam da se to problematizira ovdje, atmosfera navijanja za vrijeme SP-a je nešto lijepo za vidjeti, ali ako se samo bavimo navijačima dvije susjedne države onda to može poprimiti političke konotacije, a to svakako treba izbjeći.
Bio je neki dan prilog o jogi ili nečemu, danas (jučer) karate, sve je to ok al ne za vrijeme SP-a, pogotovo ne u sat vremena između dvije utakmice.
Emisije pred zadnju utakmicu su korektne, ne kažem da je to nešto vau ali nakon onog parka fino je slušati ljude koji su za promjenu nekad vidjeli loptu u životu. Ranije Musa i Osim korektno, ova dvojica također, osobito Mensur (mislim da se tako zove, izbjegavam ljude etiketirati po nekim fizičkim karakteristikama), vidi se da se čovjek pripremi za emisiju, pročita nešto, napravi koncept, ne priča šta mu padne na pamet. Mogle su se ovakve emisije napraviti prije svake utakmice, kad se već nema para da se šalje ekipa u Rusiju da pravi reportaže sa lica mjesta.
Dakle svaka čast i Nenadu Markoviću i Boži Vreći i Tifi i Zeletu Lipovači i svima koji su bili ranije, ali ova emisija je potpuni promašaj, toliko je iritantna da sam joj posvetio prvi post.
Inače odobrenje za account na ovom forumu sam čekao do danas, a eto pored datuma registracije, brže se dobije viza za Ameriku, ali nejse.
Neko je ranije napisao kako je emisija tri neka segmenta, nešto zabava, i pomalo sporta. Pa zašto bi iko stavio takvu jednu emisiju koja će biti emitovana samo u toku Svjetskog prvenstva? Mislim u pauzi između dvije utakmice danima slušamo neke likove koji nikad u životu nisu pogledali utakmicu i time se otvoreno hvale. Mislim poštujem, nek gleda ko god šta hoće, ali zašto smo u mjesecu koji je posvećen fudbalu kao ni jedan drugi uopšte primorani da to slušamo? Emisija je potpuni promašaj, jedino vezano za fudbal bilo je slavlje domaćih navijača Hrvatske i Srbije. Mislim nemam ništa protiv ali trebao bi neko također snimiti domaće navijače Njemačke, Francuske, Engleske, Brazila, Argentine, Španije i ostalih, ne vidim zašto bi oni imali drukčiji tretman. Primijetio sam po fb da ima domaćih navijača ovih reprezentacija, da se skupljaju po kafanama i grupno prate utakmice, jednako kao i navijači Hrvatske i Srbije. Mislim nikakav hejt nemam prema tome, vidio sam da se to problematizira ovdje, atmosfera navijanja za vrijeme SP-a je nešto lijepo za vidjeti, ali ako se samo bavimo navijačima dvije susjedne države onda to može poprimiti političke konotacije, a to svakako treba izbjeći.
Bio je neki dan prilog o jogi ili nečemu, danas (jučer) karate, sve je to ok al ne za vrijeme SP-a, pogotovo ne u sat vremena između dvije utakmice.
Emisije pred zadnju utakmicu su korektne, ne kažem da je to nešto vau ali nakon onog parka fino je slušati ljude koji su za promjenu nekad vidjeli loptu u životu. Ranije Musa i Osim korektno, ova dvojica također, osobito Mensur (mislim da se tako zove, izbjegavam ljude etiketirati po nekim fizičkim karakteristikama), vidi se da se čovjek pripremi za emisiju, pročita nešto, napravi koncept, ne priča šta mu padne na pamet. Mogle su se ovakve emisije napraviti prije svake utakmice, kad se već nema para da se šalje ekipa u Rusiju da pravi reportaže sa lica mjesta.
Dakle svaka čast i Nenadu Markoviću i Boži Vreći i Tifi i Zeletu Lipovači i svima koji su bili ranije, ali ova emisija je potpuni promašaj, toliko je iritantna da sam joj posvetio prvi post.
Inače odobrenje za account na ovom forumu sam čekao do danas, a eto pored datuma registracije, brže se dobije viza za Ameriku, ali nejse.
-
tap3ah75
#192 Re: BHT komentatori
Bezveze sam se zapričao .... a Danci postigoše gol.

- Muhamed Đakmić
#193 Re: BHT komentatori
Gdje je pokupio ovaj seljački naglasak za Australiju?
Gdje su mu kolege da mu objasne da ispada papak na kub sa ovim?
- burgundy
#194 Re: BHT komentatori
Joj para uši sa jebenom AUU-stralijomMuhamed Đakmić wrote:Gdje je pokupio ovaj seljački naglasak za Australiju?
- AmiĐa_Idriz
#195 Re: BHT komentatori
Dobro je nisam jedini. Fakat ogavno zvuci.burgundy wrote:Joj para uši sa jebenom AUU-stralijomMuhamed Đakmić wrote:Gdje je pokupio ovaj seljački naglasak za Australiju?
-
elk
#196 Re: BHT komentatori
to bese normativ bosanskog jezika.senahidov.australija,televizija i ti naglasci.znaci,igor je pravi bosanac. 
-
tap3ah75
#197 Re: BHT komentatori
Da utvrdimoturbofolk wrote:@tap3ah75
.....
- Altsa
#198 Re: BHT komentatori
da mi je kako izbijeci ovaj jad i bijedu bh komentatorske profesije.
- Altsa
#199 Re: BHT komentatori
i ovaj Anel Dankovic je odron.Logovan wrote:Prava tema. Svaka čast otvaraču teme.![]()
Kristić, Šuko i Spaho se trkaju ko će se više brukati.
- leškarenje
#200 Re: BHT komentatori
Kakva prilika za PerUUU