IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
arzuhal

#176 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by arzuhal »

MisterNo1 wrote:Vrlo je bitno da svi glasamo za SBB. Poslušajte me nećemo se pokajati. Pobedit ćemo i ekonomski osnažiti zemlju.
Image
megaman4

#177 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by megaman4 »

arzuhal wrote:Najbolja postava u Predsjedništvu BiH ikad je bila Belkić, Križanović & Radišić.
:thumbup:

Tad je stanje u drzavi bilo mnogo bolje. Ne mogu da vjerujem koliko smo nazadovali? :(

Krizanovic je preminuo iz ove postave. Radisic se bavi poljoprivredom i stocarstvom, dok je Belkic u penziji.
cyprus

#178 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by cyprus »

MisterNo1 wrote:Vrlo je bitno da svi glasamo za SBB. Poslušajte me nećemo se pokajati. Pobedit ćemo i ekonomski osnažiti zemlju.
Kako ono ide - hoćemo da radimo, državu da gradimo...

:mrgreen:
DonieBrasco

#179 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by DonieBrasco »

Samo da u F.BiH izgube HDZ i SDA to je kljucno, u RS tesko da ce ko porazit Dodika i SNSD.
megaman4

#180 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by megaman4 »

DonieBrasco wrote:Samo da u F.BiH izgube HDZ i SDA to je kljucno, u RS tesko da ce ko porazit Dodika i SNSD.
Skinut ce ga oni koji su ga i postavili. Dodik je 2018 proslost. Zato ovoliko kmecanje.

Previse se Rusija priblizila BiH a upravo je Dodik najveci krivac za to.

SAD ne oprasta to. Neko mora platiti cijenu za to a to je upravo Dodik.
Heartbeats

#181 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by Heartbeats »

megaman4 wrote:
DonieBrasco wrote:Samo da u F.BiH izgube HDZ i SDA to je kljucno, u RS tesko da ce ko porazit Dodika i SNSD.
Skinut ce ga oni koji su ga i postavili. Dodik je 2018 proslost. Zato ovoliko kmecanje.

Previse se Rusija priblizila BiH a upravo je Dodik najveci krivac za to.

SAD ne oprasta to. Neko mora platiti cijenu za to a to je upravo Dodik.
Samo ima jedan drugi problem a to je da SAD trenutno boli kiki bonbona šta se dešava kod nas.
Svi koji misle da će SAD u ovom momentu intervenirati na bilo koji način žive u zabludi
DonieBrasco

#182 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by DonieBrasco »

Prije neki dan druga je prica bila u senatu, tako da ne brinite nije SAD digla ruke od ovih prostora, ne rade oni svejedno nista za nas nego za sebe i da prokose Rusiji. Ista ona prica da Rusi rade u korsit Srba, rade malo sutra samo svoje interese ganjaju.
putokaz1

#183 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by putokaz1 »

Za koga god da vi koji me mrzite vas 70 % izašlih da glasate ja Pobjeđujem
Objavljeno na profilu Bakira Izetbegovića na Tviteru
Stari_demagog

#184 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by Stari_demagog »

p206 wrote: Ovome i ovakvim bi sa apetitom uveo akcize na sve živo, gorivo bi plaćali 5KM po litru i isključio im vodu čitavo ljeto. I da nisam "komunjara", idem na svaku džumu (osim kad sam bolestan).
Ma povećavati akcize na alkohol i cigare, ovi našu glupani od političara još uvijek ne kontaju da se ispije više alkohola nego što se goriva natoči i da je tu stvarna lova. :roll:
MisterNo1

#185 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by MisterNo1 »

arzuhal wrote:
Image
Samo se ti smej, ko se prvi smeje najprvi se smeje!
arzuhal

#186 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by arzuhal »

MisterNo1 wrote:
arzuhal wrote:
Image
Samo se ti smej, ko se prvi smeje najprvi se smeje!
:pijani:

Heartbeats

#187 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by Heartbeats »

DonieBrasco wrote:Prije neki dan druga je prica bila u senatu, tako da ne brinite nije SAD digla ruke od ovih prostora, ne rade oni svejedno nista za nas nego za sebe i da prokose Rusiji. Ista ona prica da Rusi rade u korsit Srba, rade malo sutra samo svoje interese ganjaju.
Gdje? Ono što su nešto demokrate trubile?
To što se pričalo u Senatu ne znači puno.
Niste svjesni svojih zabluda.
Trenutno ekipa koja kroji politiku u americi ne bi prstom mrdnula da se ovdje sutra opet pokolju.
Pandakonda

#188 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by Pandakonda »

Ako bude ikakvih pomaka u BiH to će biti zbog Amerike. Neće oni pustit da Dejton tako lagano padne jer je to ipak po njima primjer "uspješne intervencije" i smatraju sebe zaslužnim za to. I kao što su već neki rekli, Ameriku boli briga za bosance isto kao i Rusiju za srbe, oni samo ganjaju svoje interese i prkose jedni drugima preko nas
MisterNo1

#189 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by MisterNo1 »

Ako svi budemo glasali za SBB bit će na neverovatno dobro. Eto neka par vas glasa i za DF i Našu stranku.
BarbaDue

#190 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by BarbaDue »

MisterNo1 wrote:Ako svi budemo glasali za SBB bit će na neverovatno dobro. Eto neka par vas glasa i za DF i Našu stranku.
Evo mene si ubjedio :mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#191 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by It_is_a_Leclerc »

Samo je bitno protiv SDA i SDP-a, pošto je to praktično jedno te isto. Sve drugo ćemo preživjeti.

Osim možda Suljagić & Bajrović d.o.o. Oni će zaratiti treći dan od izbora. :lol:
MisterNo1

#192 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by MisterNo1 »

Znao sad da imam priču za sva godišnja doba.

Barba, nećeš se pokajati veruj mi.
putokaz1

#193 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by putokaz1 »

It_is_a_Leclerc wrote:Samo je bitno protiv SDA i SDP-a, pošto je to praktično jedno te isto. Sve drugo ćemo preživjeti.

Osim možda Suljagić & Bajrović d.o.o. Oni će zaratiti treći dan od izbora. :lol:
A nije =P
U svakom slučaju imamo dvije moguće varijante poslije izbora
A)SDA
b)Bez SDA
seln

#194 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by seln »

MisterNo1 wrote:
seln wrote:
MisterNo1 wrote: Fahro je najpošteniji političar u BiH
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pretpostavio sam da će reakcija biti ovakva. Bosna je, Sarajevo pogotovo puno mržnje. Neverovatno koja količina negativne energije. Prosto sam zanemeo!
Leba ti?
Je li u Berane bolje?
seln

#195 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by seln »

arzuhal wrote:
Image
Jednacenje po Sandzaku. :D
Vidal89

#196 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by Vidal89 »

Za NEZAVISNI BLOK i Sepica samo sto je predlozio elektronsko glasanje, da konacno se stane u kraj izbornim kradama!!!

http://ba.n1info.com/a226628/Vijesti/Vi ... bloka.html

:bih:
cadburry

#197 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by cadburry »

Vidal89 wrote:Za NEZAVISNI BLOK i Sepica samo sto je predlozio elektronsko glasanje, da konacno se stane u kraj izbornim kradama!!!

Nije jedini.

http://nap.ba/new/vijest.php?id=33942
seln

#198 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by seln »

Stari_demagog wrote:
p206 wrote: Ovome i ovakvim bi sa apetitom uveo akcize na sve živo, gorivo bi plaćali 5KM po litru i isključio im vodu čitavo ljeto. I da nisam "komunjara", idem na svaku džumu (osim kad sam bolestan).
Ma povećavati akcize na alkohol i cigare, ovi našu glupani od političara još uvijek ne kontaju da se ispije više alkohola nego što se goriva natoči i da je tu stvarna lova. :roll:
Povecati akcize na hljeb, mlijeko, meso i mesne preradjevine... nas narod je previse gojazan.
Roccohljup

#199 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by Roccohljup »

Vidal89 wrote:Za NEZAVISNI BLOK i Sepica samo sto je predlozio elektronsko glasanje, da konacno se stane u kraj izbornim kradama!!!

ma daj...ta ideja se provlaci otkad sebi. A sa druge strane, ne sjećam se da je šepić to predlagao dok je bio u "halki" :)
Roccohljup

#200 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)

Post by Roccohljup »

seln wrote:
Stari_demagog wrote:
Povecati akcize na hljeb, mlijeko, meso i mesne preradjevine... nas narod je previse gojazan.
udariti taxu i na havu...... :D
Locked