Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DonieBrasco wrote:Samo da u F.BiH izgube HDZ i SDA to je kljucno, u RS tesko da ce ko porazit Dodika i SNSD.
Skinut ce ga oni koji su ga i postavili. Dodik je 2018 proslost. Zato ovoliko kmecanje.
Previse se Rusija priblizila BiH a upravo je Dodik najveci krivac za to.
SAD ne oprasta to. Neko mora platiti cijenu za to a to je upravo Dodik.
Samo ima jedan drugi problem a to je da SAD trenutno boli kiki bonbona šta se dešava kod nas.
Svi koji misle da će SAD u ovom momentu intervenirati na bilo koji način žive u zabludi
Prije neki dan druga je prica bila u senatu, tako da ne brinite nije SAD digla ruke od ovih prostora, ne rade oni svejedno nista za nas nego za sebe i da prokose Rusiji. Ista ona prica da Rusi rade u korsit Srba, rade malo sutra samo svoje interese ganjaju.
p206 wrote:
Ovome i ovakvim bi sa apetitom uveo akcize na sve živo, gorivo bi plaćali 5KM po litru i isključio im vodu čitavo ljeto. I da nisam "komunjara", idem na svaku džumu (osim kad sam bolestan).
Ma povećavati akcize na alkohol i cigare, ovi našu glupani od političara još uvijek ne kontaju da se ispije više alkohola nego što se goriva natoči i da je tu stvarna lova.
DonieBrasco wrote:Prije neki dan druga je prica bila u senatu, tako da ne brinite nije SAD digla ruke od ovih prostora, ne rade oni svejedno nista za nas nego za sebe i da prokose Rusiji. Ista ona prica da Rusi rade u korsit Srba, rade malo sutra samo svoje interese ganjaju.
Gdje? Ono što su nešto demokrate trubile?
To što se pričalo u Senatu ne znači puno.
Niste svjesni svojih zabluda.
Trenutno ekipa koja kroji politiku u americi ne bi prstom mrdnula da se ovdje sutra opet pokolju.
Ako bude ikakvih pomaka u BiH to će biti zbog Amerike. Neće oni pustit da Dejton tako lagano padne jer je to ipak po njima primjer "uspješne intervencije" i smatraju sebe zaslužnim za to. I kao što su već neki rekli, Ameriku boli briga za bosance isto kao i Rusiju za srbe, oni samo ganjaju svoje interese i prkose jedni drugima preko nas
MisterNo1 wrote:
Fahro je najpošteniji političar u BiH
Pretpostavio sam da će reakcija biti ovakva. Bosna je, Sarajevo pogotovo puno mržnje. Neverovatno koja količina negativne energije. Prosto sam zanemeo!
p206 wrote:
Ovome i ovakvim bi sa apetitom uveo akcize na sve živo, gorivo bi plaćali 5KM po litru i isključio im vodu čitavo ljeto. I da nisam "komunjara", idem na svaku džumu (osim kad sam bolestan).
Ma povećavati akcize na alkohol i cigare, ovi našu glupani od političara još uvijek ne kontaju da se ispije više alkohola nego što se goriva natoči i da je tu stvarna lova.
Povecati akcize na hljeb, mlijeko, meso i mesne preradjevine... nas narod je previse gojazan.
p206 wrote:
Povecati akcize na hljeb, mlijeko, meso i mesne preradjevine... nas narod je previse gojazan.