E moja curo draga..SaraFina wrote:
Meni bi logičnije bilo da prati srpsku repku i Crvenu Zvezdu. "Čholeeee ti si Zvezdin četnik". Ali eto
zbog takvi kao ti, ja jos uvijek vjerujem u BIH..
E moja curo draga..SaraFina wrote:
Meni bi logičnije bilo da prati srpsku repku i Crvenu Zvezdu. "Čholeeee ti si Zvezdin četnik". Ali eto
animals wrote:E moja curo draga..SaraFina wrote:
zbog takvi kao ti, ja jos uvijek vjerujem u BIH..
dok se podjeljene avlije ne ujedine pa im jebu mamu maminu za sva vremenaSmokingMan wrote:Onda sve su prilike da će uvijek biti ovako,administacije će naslijeđivati jedna drugu,one će samo nastavljati ono na čemu su njihovi predhodnici stali:nacionalizmu i kafanskoj retorici.
A tu je i McDhAZNADAR wrote:Vjecita tema,...![]()
Rat je nemoguc jer niko ne moze pobijediti u tom ratu.
Srbi i Hrvati ne mogu odbraniti i zadrzati sve sto imaju danas.
Bosnjaci ne mogu pokrenuti Oluju sa egzodusom milion i kusur ljudi i da imaju snagu za to jer bi imali protiv sebe svijet.
I najvaznije - strani kapital je davno usao u BiH, dobar dio privrede, banaka,... u rukama stranaca. Valjda se i oni pitaju.
Eee, zatvoren je onaj u BL.insomnia78 wrote:
A tu je i McD
Očigledno da kod tebe sigurno neću, niti bih želio.insomnia78 wrote:S dje ces?He1972 wrote:Jedan mali problem, ko će im ratovati, ja sigurno ne namjeravam biti tu ako krene!
Ono jest da vas je tesko razlikovati al pomalo. Sjedi oguli jabukuSmmajo wrote:Od rata nema ništa na ovim prostorima za sad a Boga mi i za ubuduće. Uništili su EXYU samim tim i JNA. Evropa nema u cilju primati još "vehabija" jer smo im mi trenutno najveći trn u oku, zbog ISILa, sa obzirom da Srbiju, BiH, i Hrvatsku kontroliše EU i SAD, i manipuliše sa nama ko sa robotima, oni za sad nemaju profita u novom ratu kod nas, jer bi nam bolje u ratu bilo nego sad kakvo nam je stanje, a opšte je poznato da EU i SAD gledaju samo zgrnut pare na nečiju krv. Jednostavno to ide.
Pa jest. Citavo se podrinje ne htjede ili ne stize boriti za Aliju i eto jos uvijek im trazimo grobniceLudzak wrote:yebo vas bo. i rat !
Za koga da se borim ? Za šta ?
Opet za Izetbegovića, kao i prošli rat. Opet za nacionalističku stoku. Opet za javašluk i korupciju.
Vi ste veća ovca ako nasjedate na ove predizborne halabuke. Nije ni čudo što opstaju i dan danas.

Ali Kemal vaskrsno te nastavio glumatati francusku sobaricu.PM72 wrote:Orinoco,
Hoćeš li da ti objavim snimak Šešelja sa kokardašima za đurđevdan ,maja 1991 na Romaniji?
Je li ti iko pričao kako su osnovane SAO oblasti u BiH i kada?
Jesi li čula za plebiscit srpskog naroda u BiH - novembra 1991 kad su na plavim lističima pisali latinicom "jeste li za očuvanje Jugoslavije kao zajednice naroda i narodnosti" a na crvenim ćirilićnim "jeste li za ujedinjenje SAO Romanije,Semberije,hercegovine,Birča,SAO Krajine i ostatka Jugoslavije u jedinstvenu državu srpskog naroda"?
Jesi li vidjela miliciju SAO Romanije kako zaustavlja saobraćaj po Palama,Sokocu i Jahorini od septembra 1991 pa do rata?
Hoćeš li još?
Ma nije taj vidio Bosnje.insomnia78 wrote:Kod bosnje nikad nista ne mozetriconja wrote:Cime ce se ratovati, ja kako znam niko nigdje nije vidio da preko granice prolaze konvoji i zalaze u sela i izlaze prazni. Nigdje nema nikakvih vojni vjezbi ni ukopavanja.
Ne moze se ratovati strijelama, nismo Robin Hud.
Sreca pa Rusija vodi slobodarski svijet. Zypravo Jugoslaviju je unistio zapad i naredio srbima da izvrse genocid na komsijama, ne bi oni inaceinsomnia78 wrote:Smmajo wrote:Od rata nema ništa na ovim prostorima za sad a Boga mi i za ubuduće. Uništili su EXYU samim tim i JNA. Evropa nema u cilju primati još "vehabija" jer smo im mi trenutno najveći trn u oku, zbog ISILa, sa obzirom da Srbiju, BiH, i Hrvatsku kontroliše EU i SAD, i manipuliše sa nama ko sa robotima, oni za sad nemaju profita u novom ratu kod nas, jer bi nam bolje u ratu bilo nego sad kakvo nam je stanje, a opšte je poznato da EU i SAD gledaju samo zgrnut pare na nečiju krv. Jednostavno to ide.
Kurvanjska i hinjska politika.Zato jebem mater svakom koji tako misli jer da tako nešto kaže predamnom rizikovao bi štoc u glavu ili bi je hraknuo u žvalje-da je žensko.LBVIEW wrote:Ali Kemal vaskrsno te nastavio glumatati francusku sobaricu.PM72 wrote:Orinoco,
Hoćeš li da ti objavim snimak Šešelja sa kokardašima za đurđevdan ,maja 1991 na Romaniji?
Je li ti iko pričao kako su osnovane SAO oblasti u BiH i kada?
Jesi li čula za plebiscit srpskog naroda u BiH - novembra 1991 kad su na plavim lističima pisali latinicom "jeste li za očuvanje Jugoslavije kao zajednice naroda i narodnosti" a na crvenim ćirilićnim "jeste li za ujedinjenje SAO Romanije,Semberije,hercegovine,Birča,SAO Krajine i ostatka Jugoslavije u jedinstvenu državu srpskog naroda"?
Jesi li vidjela miliciju SAO Romanije kako zaustavlja saobraćaj po Palama,Sokocu i Jahorini od septembra 1991 pa do rata?
Hoćeš li još?
Eto garant ćemo se mi pitati, ako se vanzemaljci dogovore biće ga. Ili ga neće biti a onda neće biti nas!Toto wrote:U limburgu.
Sve su to moj jarane hardcore ratnici i patriote za tastaturama. Da malo mućnu glavom skontali bi da građani BiH (oba entiteta) od '91 pa na ovamo nikad nisu izašli iz rata, osim onog malog procenta PATRIOTA koji žive na visokoj nozi. Ostatak raje i fukare svaki dan se bori da skrpi koju marku da se more uzet hljeba, komadić mesa, dva tri krompira, da se plate računi.....Ci-Nick wrote:Da se pita Klix davno bi zaratilo, ali kad se čovjek odmakne od računara i interneta, nema nikakvih naznaka da bi rata moglo biti.